Egy hozzászólás erejéig regisztráltam a fórumba.
Évek óta olvasgatok, soha nem írtam ide és nem is fogok többet.
DE, nagyon feltünt, hogy amikor megjelenik egy szép lány, akkor jönnek a nagy arcok - több tíz, száz, esetleg ezer posttal- és elkezdik pocskondiázni, látatlanban. Az okok kiderítéséhez nem kell Sherlock Holmes-nak lenni, anyagi érdekek vezetik őket.
Itt van ez a gyerek aki belekötött a nemrég feltűnt, szebbet évek óta nem látott városunk új hirdetőjébe. Pedig saját bevallása szerint sosem látta. Mondjátok már meg, akkor miről ugat???
Nem ismeri, nem volt nála, nem látta, nem érintette! Akkor miért hiteles a dumája? Ha valakinek a csaj képei láttán nem mocorog az ágyéka az ...
Német nyelvet követel tőle! Mire fel? Egy német kupiban követelmény a német nyelvtudás? Elárulom: NEM, a francia igen, de egyéb nem! Szóval a csupor nevű egyén valszínű egy s t r i c o i d aki retteg, hogy a hájas t*heneinek - tudnám sorolni - nem lesz kuncsaft, mert az emberek inkább egy bomberhez mennek.
Miért volt itt csak öt napig egy szegedi szépség?...
Miért csak ígérte, de még csak el sem jött egy miskolci szexbomba?...
Miért... miért ... miért?
Mert a br*zil*k már a legelején nekimennek és elrettentik nyíregyi léttől a csajokat - a 90%-kal, no meg egy kis beat-tel -
Komolyan, ez a helyesírási dolog meg egyszerűen nonszensz. Előttem van, hogy egy kuncsaft tollbamondást diktál a prostinak és az eredménytől függően csempészi be neki a lompost!
Szánalmas!
Miért tartsam magam olyan szabályokhoz amik félévente változnak???
Ráadásul kecskeszakállas, 90 éves MTA tagok találnak ki meszes artériával? Miért?
Mert a félművelt s t r i c o i d képtelen alkalmazkodni a korhoz. Új kor, új szabályok. Csak a bömcsi meglegyen és akkor már jó, de ha azt mondom neki, hogy pszichopata, akkor azt megköszöni, mert azt hiszi, hogy dícsérem.
ps: kitartás Regi, mindenkivel ezt csinálják. Neked szurkolok ... és még sokan mások
Ja, és még valami, sosem leszek a csaj vendége, túl öreg és túl vastag vagyok hozzá.