Kedves Milla! Két észrevétel: Az egyik az,hogy ilyen szó,hogy "szinpatikus" nem létezik,maradjunk annyiban,hogy szimpatikus. De ez a kisebbik hiba a hozzászólásodban. :) A nagyobbik az,hogy ha jól tudom itt a kedves vendég *iz*t neked p*nzt és nem te nekünk,tehát ebből következik,hogy nem nekünk kell "maradandó elményt" nyújtanunk neked,hanem fordítva,neked nekünk. És tényleg nem akarok kötekedni senkivel,de komolyan mondom,olyanokat írtok néha itt hirdető hölgyek,hogy a hajam égnek áll. Vagy két napja is írtam a Zsani nevezetű hölgy hozzászólására reakciót,mert akkor is és most is Millánál azt éreztem,hogy egyikőjük sincs tisztában a dolgokkal. MI VENDÉGEK NEM AKARUNK "MAGUNK MELLETT FELMUTATNI" SENKIT AZ ITT HIRDETŐ HÖLGYEK KÖZÜL,CSAK EGY FÉLÓRÁRA VAGY EGY ÓRÁRA,TERMÉSZETESEN P*NZÉRT. VALAMINT NEM AZÉRT F*Z*TÜNK NEKTEK P*NZT,HOGY "MARADANDÓ ÉLMÉNYT" KAPJATOK,HANEM INKÁBB AZÉRT,HOGY A P*NZÜNKÉRT MI KAPJUNK "MARADANDÓ ÉLMÉNYT". De most komolyan srácok én öregszem és kötök bele mindenbe vagy igazat adtok? :) Hatas barátom? :)