Sziasztok!
Szimikét még senki nem látogatta meg?
Jó lenne egy pár soros beszámoló, mert nekem nagyon bejön a képek alapján.
Üdv: Thomika
Sziasztok!
Szimikét még senki nem látogatta meg?
Jó lenne egy pár soros beszámoló, mert nekem nagyon bejön a képek alapján.
Szia!
Aminaról valamikor régebben írták, hogy talán Monaval azonos személy.
Én nem voltam még egyiknél sem, csak olvasgattam Róluk.
Amina19-ról van valakinek infója?
Thomika és kakamatyi ! Barby nem mai motoros , már én legalább 2 éve látom ott , hol felbukkan , hol eltűnik 1-2-3 hónapra. Mindig arcképpel hirdet. Jót én még nem olvastam róla soha . Voltak beszámolók , hogy lehúzós , nem korrekt. Régebben felhívtam én is. Akkoriban Toldi környékén rendelt. Többet nem tudok sajnos ,de a névváltoztatás ill. adatkamuzások után ill. az előéletét nézve itt fórumon én nem igazán merném bevállalni :)
Pusztan kivancsisagbol teszem fel a kerdest: Kim regebben teljeskoru szolgaltatast nyujtott?
/mobilrol irok,nem fogadja el az ekezetet/
Barby 20 rol mit lehet tudni. ugy látom szép nagy mellei vannak :) valakinek élménybeszámolo?? :)
Üdvözlet!
Nórás sztorit osztom. Bár nállam a francia sem volt valami hűde. A szex hát...... sztem az évet nem húzza ki ebben a szakmában. Masszirozós szolgáltatók: Nem is tudom. Szimpi vagyok dugok vele alapon müködik egy-két helyen. Harminc perces szakszerű masszázsért szoktam f*z*tni ***moderálva***. Igaz nem mesztelenül végzik. De nem ez benne a lényeg. Nem tudom mennyire menő ez a pasiknál én 1szer megkóstoltam sztem nem kifizetődő. Nevet azért nem írok mert nem áll szándékomban lejárati senkit.
HÚÚÚ!4
Azt nézem, hogy névváltoztatás közben nőtt majd 8 cm-t és felszedett 5 kg-ot. Valaki segítsen esetleg egay beszámolóval!!! Légyszilégyszilégyszi!!!
Bocs!
Tina már Barby lett! Ez gyirsan ment!
Thomika
U.i.: lehet, hogy mire ezt leírom már Gina lesz!:-)))
Sziasztok!
Volt már valaki TINA nevű leányzónál? Ennél erotikusabb nézést már régen látam! :-))))
Szia!
Én voltam Nóránál.
Elég vegyes érzésekkel távoztam.
A környék jó, lehúzás nincs. Tényleg Nóra van a képeken. Egy fiatal vékony, mosolygós lány. A s-ska előre játszik.
Eddig minden klappolt. A f.r.a.n.c.i.a jó, de utána a s.e.x az valami borzasztó volt. Ekkora passzivitást már régen láttam ( éreztem ). Olyan mint egy fadarab.
Szóval összességében, ha fiatal csajt akarsz látni, de indegy, hogy mennyire aktív, akkor menjél nyugodtan. Egyébként nem javaslom.
Sziasztok Nórinál a Ferenc krt.-on járt már vki? Tapasztalat? Tényleg lehúzós az a környék és miben nyílvánul ez meg?
Minap felhivtam valami csajt, ***moderálva*** masziroz meg esetleg kézi levezetés..
Tisztel hölgyem egy óra maxir ***moderálva*** a városban,de olyan p*na döngöl hogy beszarás ,kiverni meg magamnak is tudom......
Emberek ez a legtrendib pézlehuzási módszer,ugye mekárositani nem mernek ,mert hire megy oszt csókolom redőny lehuzás....
A pancserok meg mennek ,hogy esetleg ma megkaphatom a forró nyilást, de már 6 todjára voltam és semmi ,duzzadó felrobbanni akaró brokival esetleg bemutat a barinőnek persze plusz ***moderálva***....
Persze ez a jobbik eset mert ha nincs barinő,akkor keresehet a kuncsaft egy gödröt a felturt kerületben és sutyiba hokizhat valami vezetékre amibe 380 van......DDDDDDDDD
Ez egy aljas módszer rosszabb mint gyula,gyulánál két szabályt kel betartani a halottak alapján ,p*nzt ne vigyél fel és olyan gyorsan kurd meg amilyen gyorsan csak tudod de legalább üritesz.....
mert a kis geca kijelenti hogy szex lejárt onnatól kezdve jön a pitbull muhahahahahahah
ne de a lejebb szólóva eggyet értek ,az ilyen ***moderálva***meg szolgáltatás okos embernek max 30 forinba kerül.....
Sziasztok !
Hogy mindenki megértse és véget vessek a kacifántos találgatásoknak: Kim,Perla,Daniella,Gina és én már évek óta jól ismerjük egymást. Igen,mindannyian Szoboszlón is dolgoztunk. Nem a VL által ismerkedtünk meg,akkor még azt se tudtuk hogy ez létezik.
Kimmel egy helyen lakunk,de külön helyen dolgozunk. EGYEDÜL. Viszont mivel esténként otthon vagyunk,megtörtént hogy az én gépemről reagált,miután én írtam ott.Így esett a "titokzatos" beírása az én nevemben. Eddig követhető? Remek!
Valaki volt szíves megjegyezni,hogy Szoboszlón az üdülővendégek pisztolyával játszadoztam,nem a kisebbségi lakosokéval,mint itt. Nagyon éles elméjű megállapítás,kár hogy nem állja meg a helyét. A tisztelt jólértesültnek elmondanám hogy semmi közöm nem volt a nyaralókhoz,azok ugyanis egész más programokért hagynak ott busás összegeket. Bizony ott is a normális,vállalkozó vagy egyéb- nem nélkülöző életmódú- férfiemberek kerestek meg,ahogy szerencsére itt is így van.Még nem volt alkalmam az általad felvázolt népcsoport egyetlen tagjával sem akcióba lendülni,de tudod engem az sem érdekel ha valaki barna bőrű,FELTÉVE hogy tiszta,pedáns és rendesen viselkedik. Mert bizony akad a magyarszkij emberek közt is olyan,akit bottal sem... :D Gondolom ez nem lep meg?
Az pedig hogy ki mit vállal az itt hirdetők közül,és mit kér érte cserébe,legyen a saját dolga mindenkinek. Nem kell fújtatni,acsarkodni csak mert soknak találják az urak. Vagy egyeseknek savanyú a szőlő ? :)) Hogy Kim úgy döntött,nem képes tovább idegen cerkákkal rajzolgatni,ezt illenék szó nélkül elfogadni,és ennek megfelelően megkeresni őt,avagy sem. Ilyen egyszerű. Bár mostantól új vendégeket nem fogad,aki eddig járt hozzá azt szívesen látja még amíg itt van.
Azért írom én,mert Kim már megszüntette a regisztrációját itt - még mielőtt kombinálni kezdenének egyesek.
Tehát nem kell egyik lányt sem bántani azért,mert nem tesz meg olyasmit amit nem is vállalt a hirdetésében. Nem hiszem hogy ez átverés lenne,csak mert egyesek azt gondolták hogy majd ők többet kaphatnak mint amiben megállapodtak. Viszont ha ezen az elven működnek itt némelyek,akkor kezdem érteni miért fordult meg az ajtómban az a kettő darab emberke. Heuréka!!!:)) Megnézte a hirdetésemet,elolvasta hogy ki vagyok,DE :abban reménykedett hogy hátha mégis egy húsz éves,180 magas szőke topmodell nyit ajtót. Mert hiszen hátha többet kaphat mint amit látott. Na,így már értem a dolgot. De jó! :D
Akkor ezennel kívánok sok szép élményt és beszámolót mindenkinek!
puszi: MÁLNA :)
Kedves Nitta. Az igazi férfi szőrös és büdös, de általában megfürdik, még ha tirpák is az ilető.Ha nemszereted csinálni amit csinálsz miért nem állsz el fodrásznak,cukrásznak vagy mitomén csizmadiának.Ezzel a hozzáállásal meg a dr*ga ***moderálva***nemfogsz megélni Debrecenben, Pécsen de még Budapesten sem.Nekünk tirpákoknak jobb lesz ha elmész,mert általában egy nemnagyszám csaj bemondja a ***moderálva***,akkor valamajik büdös tirpák bukik harminc forintot mert kb ennyi egy perc telefonálás.Gondolj bele kinek jó ez.Nállam kiverted a biztosítékot rendesen.
Toldi Miklóstól kérdezik:
-Hé,paraszt!Melyik út megyen itt Budára??
-Megyen??? És még én vagyok a paraszt?!
Olvasnék!!!! Nem olvasnák!
Kedves Mindenki! Szívesebben olvasnák élménybeszámolokat,kalandokat az fórumon,mint vitatkozást :)
pl Szimikéről info? vagy valakit aki mélytorkozik? :)
Köszönöm wjdks! Sejtettem , hogy többen is így gondolják. Másik példa is eszembe jutott , illetve "javítanám" magam. Nem az árak magasak Nittánál (Kim) , hanem az *r érték arány. Mert voltam én anno Gina-nál is , akinél ugye ***moderálva*** , viszont annál jobb döntésem még itt majdhogynem soha nem volt. Olyan élményben részesített , ami simán megéri azt az *sszeget. Napokban láttam Kelemen Annácska hirdetését. Ő ***moderálva***, de szerintem inkább érdemes Ginához menni , vagy Linda , Kriszta illetve többi jó szolgáltató. Van aki megtehetné mégis viszonylag normális *rakon van és vannak akik elszállva maguktól irreálisan magasan nyújtanának minimális szolgáltatást. Ja és pl ottvan Málna , Perla , Daniella. Daniellánál voltam , korrekt *r és meg is éri a p*nzét. Perla és Málna szolgáltatókról jókat hallani és ők sem ***moderálva*** fogják meg a cerkát ... További jó hétvégét mindenkinek.
Igazad van Ronnie egyetértek veled mindenben,ahogyan elolvastam,amiket írtál,de szerintem vagyunk még így ezzel páran. :) A Nittának meg annyit,hogy többek közt én sem érzem magam sem büdösnek,sem szőrösnek,sem szutyoknak. Ja és kedves Nitta szerintem nem várja el itt senki,hogy elájuljál tőlünk vagy hogy szeresd hab testünket,azt viszont igen elvárjuk,hogy ne hazudozz össze-vissza hamár fórumozol. Például ez a Málna nevében való írás és az utána való zagyvaság,amit írtál kifejezetten vicces volt már. Kitaláltad fejből Málna felhasználónevét és jelszavát? :)) Abban pedig igazad van,hogy személy szerint igen,én néha unatkozom és akkor nézek fel ide,beleolvasni a fórumba. De miután kilépek már eszem ágában sincs ez az egész és szerintem még sok férfitársam így van vele. Szóval nehogy azt hidd,hogy egész nap veled foglalkozunk,rajtad gondolkozunk. Pusztán felnézünk ide és akár unalmunkban olvasgatunk,esetleg írunk. Ha meg valaki beszél össze-vissza,akkor igenis jogunk van megbeszélni egymás közt,hogy például te mit is vállalsz és***moderálva***,miylen oldalon hirdetve,kinek a nevében írva. Jaa és az előző hozzászólásod inkább utal az általad is említett "tirpák" stílusra már ne haragudj... Szerintem itt egyik hozzászóló sem írt olyat rólad,hogy szutyok vagy,vagy hogy büdös a p*nád... És Ronnie hozzászólásából még azt emelném ki mindenképp,hogy Linda valóban nagyszerű csajszi minden tekintetben.
Mióta van az, hogy a vendégek szabják meg a hirdető lányok ***moderálva***?
A szolgáltatók -remélhetőleg- mind 18 felettiek. Ergo reálisan megtudják mondani, eltudják dönteni, mit, mikor, kivel, hányszor vállalnak. Legfőképpen:***moderálva***.
Nem gépek. Látnak, hallanak, éreznek, esetükben is létezik a szimpátia, mint jelenség.
Ha valakinek ez nem tetszik, itt egy megoldás: nem kell elmenni az adott lányhoz. Nem magyarázni, példálózni, hogy "mások bezzeg"!
Szerntem.
(Biztos nemsokára megkapom, hogy str*gó vagyok. Vagy elküldenek moderálásra.)