Sziasztok.
Elsőnek is tróger vagyok mert bevagyok állva mint a gerely....De halljátok az éjjel mondom nem sikerült összeszedni similyen leányzót ezért felhítvam az itt hírdettő lányok közül Alexa-at.
Felmegyek hozzá...mondja fél óra ***moderálva***...mivel vakon voltam leszartam odaadtam neki a zs*t erre mondja h ebben nincs benne a francia...az ***moderálva***....Mondom wtf???***moderálva*** más lányok teljes körű szolgáltatást nyujtanak...sőt még meg is maszíroznak ha úgy van...mondom oké nem kell a francia...kif*zettem előre a ***moderálva***....mondom neki h 1 kis lovaglás jó volna....mondja h nincs lovaglás....itt már a cukrom 220volt....elkezdtem csinálni kutya pózban csak h menjek el....csináltam kb 5 percig...max 10....mondja h menjek el mert nem fogunk 1-ről a 2re jutni....03:51-kor hívtam és 04:11-kor már kipaterolt.....Kérdem én ez megvan fél óra?Oké részeg voltam de nem kértem semmi extrát?Nem kértem semmi perverz dolgot csak el akartam menni....és ezt nem adta meg nekem...Sőőőőt még azt mondta h örüljek h még hajnali 3kor foghadott....Kérdem én most kivan kiért?A vendég van a szolgáltatóért vagy a szolgáltatró van a vendégért????Most őszintén negógy már ő tegyen kibaszott szívessélget h fogadott engem,.....Ha az van írva az adatlapjára h 0-24 akkor vállalja az ezzel járó következményeket....Ha túl részeg vagyok akkor meg küldjön el az aktus elején ne nyulja le a p*nzt és utána küldjön el....
Énegy egyszerű ember vagyok....Amit kif*zetek azt elvárom h teljesítsék...se többet se kevesebbet.,...Az h most 20 percért else mentem és jól átbasztak az az én dolgom....hülye veréb vagyok...De ennyivel legyen többje annak a lánynak amivel átbaszott...se többbel se kevesebbel...
A lényeg h még részeg vagyok de akkorse érdemlek szerintem ilyen bánásmódot főleg ugy h előre f*zettem.(Egyszer répaskoltam a fenekére meg meghúztam 1 szer a haját) ennyi volt minden perverziom....
A lényeg h Alexa-t mesziről kerüjétekl!!!!!!!
Köszönöm a megtisztelő mfigyelmeteket!
Petyr Baelish!