Én vasrúddal nem piszkálnám meg, nemhogy oda tegyem nemesebbik részemet. Láttad te a fényképeket?
Én vasrúddal nem piszkálnám meg, nemhogy oda tegyem nemesebbik részemet. Láttad te a fényképeket?
Sziasztok, Kendráról tudna valaki infót adni? Nagyon felkeltette kíváncsiságomat a fotóival, szeretném meglátogatni, de előtte tájékozódnék. Köszi
Jöhet nekem is az infó, előre is köszönöm!!!
Szijasztok fórumozók. Tegnap meglátogattam Kamilla kisasszonyt, és azt kel hogy mondjam hogy Tanker magtársnak teljesen igaza volt, amikor azt állította hogy nagy élmény. Az egyeztetés egyszerü volt, a lakás tiszta, átlagos panel. Az ajtón belépve egy 40-év körüli MILF állt előttem szexi ruciban, hatalmas cickókkal. Üdítővel kínált, majd rövid beszélgetés után a lényegre tértünk. Akció közben minden rezdülésemre figyelt, igyekezett minden vágyamat teljesíteni. Az idővel abszolut nem foglalkozott, a mélytorkos az tényleg mélytorkos, kb 40-percet töltöttünk együtt fél óra helyett úgyérzem többet kaptam mint amit megbeszéltünk. Szereti csinálni amit csinál, legalábbis a hozzá állásából arra lehet következtetni. Aki szereti a teltebb alkatu 40-es aranyos kedves beszédes csajokat annak erőssen ajánlott kategória. Szép estét!
Kedves kklaci!
Tuttommal senkivel nem beszéltem le péntekre semmit.
És nem kapcsoltam ki a telefont.Mivel egész nap be se volt kapcsolva.
Szia. Tunál nekem pribe válaszolni Dettyről,nagyon érdekel a hőlgyemény. Köszönöm.
Nyári infóm van róla, akkor a belvárosban volt, a népszerű gyorsétterem környékén, semmi lehúzás, megbízható, kedves. Ha több is érdekel, akkor priviben.
Üdb,
BJ
hali!
Megelőztél.
Ugyan ezt akartam leírni, megláttam az új képeit és wow... a korához képest nagyon jól tartja magát.
Élőben is ilyen kis feszes csajszi? :)
Aki volt már nála légyszi dobjon egy beszámolót róla.
Üdv Mindenkinek. Detty 40 röl szeretnék infót. Nagyok jók ezek az új fotók. Volt már nálla valaki?? Telefonon már beszéltünk olyan kellemes a hangja,de az *rai egy kicsit magasak. ***moderálva***.Ebben benne van az ovszer nélküli francia. Megéri meglátogatni??
Viszont ami érdekes: Mira 21. Hónapok óta hirdet, és semmi relevánsat nem dob ki a kereső. Se jót, se rosszat, pedig elég inspiráló képei vannak. Látta már egyáltalán valaki? Vagy csak beragadt a mátrixba?
Fanni sem az idén barnult, viszont nagyon szép és formás. Ellenben lehúzás nincs. Mondjuk az alap*rak + extrák már eleve elég húzósak.
Kedves Mindenki!
A mai nap nem vagyok elérhető.
Senki sem tud semmit?
Sziasztok!Virág 21-nél volt már valaki?Vagy Kinga 23?Linda24?Nem tudok választani.
Valamejik áldott jólelkü strici lement a bánya legmélyebb bugyrába és onat ő hozott bányarémeket akik gyanítom hogy szenet ettek mert nagyon feketék. Arcképpel hirdetnek mindannyian, és ráadásul egy lakásban van az összes, valószínüleg a Feri krt-on. Ott apám ha leöltözöl még az aranyeredet is ellopják nem csak a telódat meg a pénzedet. Nesze neked nyíregyházi leányvásár. Legyetek óvatosak az arcképes csajok mind egy brancs. Köszönöm a türelmet. Szépestét.
Heléna valóban egy korrekt nő. Igaz csak egyszer voltam nála,de már akkor mondtam neki távozásomkor,hogy kicsit meglep,hogy így találkoztunk,nem pedig mondjuk egy irodában,mert kifejezetten értelmes,inteligens nő. Hál Istennek még vannak mint már említettem is jó nők Nyíregyházán azért,akiktől amikor eljössz azt mondod,hogy ezért megérte és nem azt mondogatod magadban,hogy többet soha nem megyek f*z*tős lányhoz. :)
:)
ja és a mostanában megjelent új hirdetőkről nem is beszélek....az igénytelenség legmélyebb pontja, ettől rosszabb már nincs, ilyeneket az út szélén se nagyon látni már...
Ja és még egy dolog amit már régen akartam: Aki teheti írja már össze hogy tapasztalatai alapján kik azok a hirdetők akiknél valójában egy nem idén barnult cigó vár? sajnos sztem elég sok van és itt sanszos a lehúzás stb. Az én tapasztalataim alapján ilyen jelenlegi hirdető: Korina, Kinga, csinike, na ők tuti füstösek...
Én tegnap Helénát látogattam meg, nem csalódtam, az élmény egyezik a korábban hallottakkal, jó csaj, normál árak, normális viselkedés, kellemes cumizás, kiadós kupakolás. Röviden ennyi.
Daniellát próbálom már kb 4-5 hónapja hívogatni és becserkészni de még egyszer sem vette fel.....ha ennyire elfoglalt és sok vendége van akkor egyáltalán miért hirdet még??? nem értem.
A Hannás sztoriról annyit, hogy van valóságalapja, bár velem kedves volt és beszédes, viszont sokáig húzta az időt beszélgetéssel, a végén meg siettetett.....:S ***moderálva*** azért valamit már elvár az ember egy fél órában....