Ada28 nevű lány nem hirdet itt.. (Erika19-nél pedig még nem jártam)
Ada28 nevű lány nem hirdet itt.. (Erika19-nél pedig még nem jártam)
Minden Kedves Hölgynek, akivel az elmúlt évben itt jól éreztem magam, Boldog Karácsonyt Sikeres, Szerelemben gazdag Újesztendőt Kívánok!
Kamilláról is csak jókat olvastam eddig,mindenki azt írta,hogy nagyon odaadó és rendesen helyretesz mindenkit. :) Két ünnep közt tervezem,hogy én is kipróbálom,hogy igazak-e eme pletykák. :))
Kamilla fantasztikus! Tegnap meglátogattam, és eszméletlenűl leápolt! Elismerésem!!! És köszönöm! Érdemes felkeresni!
Üdv: Hajnali srác :)
ello
Nicol (19) és Rebeka (19 ) róla tud valaki valamit.
Lányok dolgozik valaki esetleg két ünnep között? Van egy kis szabadidőm :)
Nehéz lesz hozzá bekerülnöd,nekem másfél hónapomba telt. Hívogattam minden héten legalább egyszer-kétszer. És cak azért nem hagytam abba,mert itt fórumon írta nekem priviben egy ismerősöm,hogy a legjobb nő,akinél volt és ne adjam fel előbb utóbb felveszi majd. És így lett. Gina szereti,ha ugyanazokkal szexel,akikkel szokott,úgyértem szereti a kialakult vendégkört,talán ezért is nehéz bekerülni. Szóval Visitor ne add majd fel,ha esetleg nem veszi fel párszor,de ha itt lesz Nyíregyen majd ugyis írok ide fórumra. :) Voltam már sok nővel,de ő egy másik kategória. :) Na róla sosem lesz negatív kritika ez tuti,ha meg igen,akkor az kamu. :))
Hát igen, eddig úgy alakult hogy a legjobb lányokhoz volt szerencsém :) Sajnos ez nyílván nem lehet mindíg így, úgyhogy egy kicsit lehet magas is volt a mérce, de mindegy. Sokat beszéltek Gináról, sajnos én őt nem ismerhettem, azt se tudom a hírdetését láthattam-e egyeltalán. De az elmondásaitok alapján remélem még visszatér.
Visitor! Igen,az azért máshogy jön le,ha azt mondja,hogy nincs gumi nélküli francia,mintha plusz ***moderálva*** már van,épp erről beszéltünk nemrégiben itt. Amúgy elolvastam beszámolódat és úgy tűnik nekem,hogy ez a szolgáltatás az "elment egynek" kategória volt kb nálad. :) Ilyen nekem is volt már jónéhány. :) Jah és egy újabb dícséret Lindának,remélem olvasod ezeket Linda! :)
Megmondó! Egyszerűen kifejezve: Gina az Gina. És kész. :)) Ő egy külön kategória. :)) Nagyon várjuk vissza...
Ma voltam Virág (21) - nál. Tényleg aranyos és nagyon csinos, a popsija pedig eszméletlen, de azért elég sok dolog zavart. Az ágy nála is olyan összecsukható mint Helénánál. Nemhogy NFVSz nincs nála de sima natúr francia se, ami engem azért eléggé lelohaszt, de azért becsületére legyen mondva, azt mondta hogy anélkül pedig nem,nem pedig azt hogy ***moderálva*** már igen. Nem csinálja rendben van, van ilyen, ez még így korrekt is. Testre bárhová engedi. Már egy ideje figyelemmel kísérem ezt az oldalt, az elején másik néven hírdetett és akkor volt nála csúszka, most pedig csak sima meg lingam masszázs. Pedig a csúszkát szerettem volna kipróbálni. Egyébként nagyon jól maszíroz. Sajnos a lingamnál már elmentem, ígynem tudtam kipróbálni a franciáját meg a puncikáját sem, ennyi erővel mindegy lett volna ha csak egy sima masszázst kérek kézi levezetéssel. Pedig megkérdezte az elején hogy mivel kezdjünk, úgyhogy ez nyílván rajtam úszott el és ezért nem is bántom, csak kicsit sajnálom a dolgot mert tényleg nagyon csinos, dehát így jártam. Ami viszont tényleg nagyon zavart, az az, hogy miközben zuhanyoztam, végig hallottam ahogy beszélgettek a barátnőjével, volt is át nála mielőtt bementünk a szobába, és a végén is ugyanúgy dumcsiztak mikor még ott voltam, bár magával Katával nem találkoztam, de azért ez szerintem nem túl diszkrét. Ami mégjobban zavart, hogy utána telefonált, mondta hogy üljek le, ez eltart egy ideig, végül pedig inkább kikísért úgy. Nekem ez azért így nem jött be annyira.
Akárhogy is nézem eddig nekem magasan Linda van az első helyen. Helénánál is jó volt, ő sem egyedül rendel, de ő tényleg diszkréten oldotta meg, nála volt NF is ,sőt masszázs is, de csak gumiba lehetett élvezni. Ezért én második helyet simán Krisztának adom, ő az egyetlen aki meg tudja közelíteni Lindát, sőt a franciája neki a legjobb. Linda és Kriszta árban is jók, sok dolog van a repertoárjukban, és kimagasló tecnikájuk van. Eddig nálam ők vannak a toppon.
Szia!
Szerintem igazi a popsija. Amikor elkezdett rendelni kisvárosunkban kb. 10 éve azóta járok hozzá, és csak annyi változott a testén, hogy felszedett 1 pár kilót, (popsira is) ami nem zavaró, sőt még jól is áll neki :) szerény véleményem szerint.
Sosem felejtem el az első találkozást.
Akkoriban az Anikó nevű barátnőjével rendelt az örökösföldön, Anikó fogadott és mondta, hogy 2-en vannak lehet vállasztani amikor megláttam Ginát a földről kellett összesedi az államat :) Természetesen Ginát választottam :) Azóta is sok hölgyet felkerestem, de a Gina szintjét szinte egyik sem közelitette meg.
Engem az érdekelne, vajha kinek az accountját örökölte. Merthogy lassan két éves reg-gel, 58 kedvenccel '19 évesen', azért elég érdekes felállás.
Üdv!
Dorina hanyagolandó, jó vele vigyázni is, mert a telefonon leegyeztetett *sszeg nem azonos a azzal, amit kérni akar. A f_nciája borzalmas, cibálja, fogazik. A szexben pedig, mint egy darab fa. Sajnos elég butácska is a lány. Csalódtam, felejtős.
Sziasztok!
Mivel az idén már nem leszek elérhető, szeretnék mindenkinek BÉKÉS KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET kívánni! Kedves hancúrtársaimmal pedig találkozunk január második hetétől újra. Mármint ha ők is szeretnék....:DDD
Értem Kékszem. Viszont véleményem szerint nincs minden lánynak "védelme". Legalábbis én ismerek olyan lányokat,akiknek tutira nincsen. Persze nekem is több nő mondta már,hogy neki van és általában ezek a szolgáltatók,akik az tmondják,hogy van védelmük hozzáteszik azt is,hogy természetesen minden más hölgynek is van. De ez nem így van,ezt rosszul tudják.
Akkor lehet neki az volt. :) Vagy valami hihetetlen genetika. :))
Üdv!
Nos, én a saját véleményemet írtam le, nem bántásból tettem. Ahogyan írtam, a csaj jól néz ki, de velem nem volt egy hullámhosszon, az biztos. A szomszéd szobában strigó megint tény, mellesleg ez rá is nyomta a bélyegét az én "hangulatomra". Mindannyian tudjuk, hogy van valamilyen védelme minden lánynak, de részemről nem elfogadható, ha az a másik szomszéd szobában csücsül (sőt, még az sem túl kellemes, ha akár csak kolleganő járkál még pluszban a lakásban).
Az, hogy velem nem volt kedves, nem azt jelenti, hogy mással sem lesz (bár én így vélem). A kétkedőknek azt javaslom, keresse fel saját maga és osszon meg velünk egy harmadik véleményt is (bár az én véleményem akkor sem fog megváltozni, én tuti nem megyek többet)! :)
ui: Jah, és tuti nincs 170 centi.
Sziasztok. Szöszinél járt már valaki? Véleményt tudtok mondani róla? Köszi
már miért ne lenne? ugyanúgy belerakható egy implant mint egy cicibe