én is felhívtam alisiat de megmondom öszintén hogy 15 percért ***moderálva*** szerintem sok.
én is felhívtam alisiat de megmondom öszintén hogy 15 percért ***moderálva*** szerintem sok.
Olvass az írásoddal egyel lejjebb :)
Szevasztok. Alisianál még tényleg nem volt senki? Nem meren így beválalni,nekem gyanús kissé mikor beszélek vele telón. Hasonlít a hangja egy hölgyre,aki nem igazán az esetem. Valaki írjon már róla.
Ahojtye makktársak!
Pár észrevétel!
Régebben sokat jártam Lilla(43) és Didó(50) hölgyeknél!
Na rájuk tényleg senki sem panaszkodhatott!
Lillá sajnos abbahagyta tudomásom szerint, Didó meg Debrecenben van.
Hozzájuk hasonló szolgáltatót kerestem. Felhívtam Ancsesz(40) (pl) és Kamilla(40) hírdetőket. Ancsesz a megbeszélt időpontban és előtte, utánna is ki volt kapcsolva!!!!! Kamilla egyszerüen fel sem vette, kb 15x hívtam! Érdekelne, hogy milyen szolgáltatók: Margó, Anett(30) ?
Tegnap este meglátogattam Anett 30-at. Az eddigi legjobb választásom volt. A valóságban sokkal jobban és szexibben néz ki mint a fotókon. Semmi zavaró körülmény se óranézegetés csak veled foglalkozik attól a pillanatól fogva hogy belépsz az ajtaján! Lesi minden kérésed és vágyad és nagyon tudja mi a jó neked. Ha bevadul levegőt nincs időd venni viszont tud nagyon szelid doromboló cica is lenni. á*ai már már a mostani árakat nézve nagyon is jók. Szerintem az egyik legjobb most a városban akiknél eddig voltam. Remélem sokáig lesz itt nekünk! Nézze meg és látogassa meg mindenki nagyon megéri!!!
Sziasztok Szandy-rol tudtok valamit ? érdemes hozzá menni vagy nem előre is köszi!!! :)
Boldog Nőnapot a Hölgyeknek!!
Boldog Nőnapot Kívánok Minden Hölgynek! :)
nah mire választ kaptam már elhagytam az országot :D sajnos pedig meglátogattam volna, szabad tudni az utcát :) ?
De köszönöm szépen a választ :)!! Legközelebb meglátogatom!
Nos, voltam Csengénél.
For the record: Csenge (24)
Tündéri, pici lányka, eszméletlenül csinos (nekem szép is, de ez nyilván szubjektív) - viszont sokat nem enged magából mutatni. De engedd magad elé a lépcsőn, és szemedkijebbleszmintazorrod. :) Frencsájz heppiend sajnos csak gumival, ami miatt sajna nem lesz a kedvencem. Viszont lingammasszázsilag nekem durván egyedit nyújtott.
Millaval van együtt, és vesszek el ha nem, de mintha éreztem volna némi mester > tanítvány fílinget, de ez lehet mezei kognitív disszonancia.
A lényeg, hogy ajánlott. Keresi a kedved, még akkoris, ha nem tudod, milyen kedved van - kideríti. :)
Ps ne hívjátok, így is veszett nehéz bejutni hozzá.. :)
Scarlett 32 kedves megbízható lány. Nem időnézős. Ujszőllőn jártam nálla régebben. Szerintem ha menni akarsz minél hamarabb mert nem sokâig volt ezelőtt sem a városban.
Scarlett 32 nem tud valaki Infót!!!
TP= time pressing. Tképpen azt jelenti, hogy a hölgy igyekszik lerövidíteni a ***moderálva*** időt, nézegeti közben az órát, siettet - szóval igyekszik mielőbb túl lenni az egészen.
Heléna esetében ilyenről szó sincs :)
Sziasztok!
Danielláról van valakinek friss infoja volt valaki mostanában nála???
Sajna fehér folt a tudásom róla. Nemrég másik megyében láttam hírdetni de ez még nem azt jelenti hogy nem megbízható. Lehet hétvégén meglátogatom ha kijön rá a lépés :P
Scarlett 32 Infó??
Klaudia tényleg jó!Csak azt nem tudom megérteni, miért csak fél órát vállal.
Klaudia21 a Te "embered"
Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni, hogy Virág21-ről van-e infótok abbahagyta vagy már csak nem reklámozza magáz.
Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Danielláról van valakinek friss infoja volt valaki mostanában nála???