Nem értem miért támadjátok Millát!Ahelyett hogy örülnétek neki hogy köreinkben maradt és a masszázson kívül más szolgáltatás is elérhető mostanra nála inkább cseszegetitek!Milla régi és megbízható hírdető!Én már voltam nála meg más lánynál is akivel együtt található!Soha nem volt probléma!Ha ennyi energiátok van arra hogy egy megbízható hírdetőt cseszegessetek akkor nem értem miért nem mentek el egy olyan lányhoz akiről semmiféle infónk nincs még és "cs*szitek" meg őt!Mindenki csak dumál itt de értelmes beszámolókat szinte senki nem ad le!A 2 kezemen megtudom számolni hányan mennek el közüllünk a lányokhoz és írják le a tapasztalataikat de 50 kéz kevés lenne hogy megszámoljam kik azok akik ide járnak unalmukban bohóckodni!Lássuk be uraim hogy akiknek nincs jobb dolga hogy cseszegesse azokat a lányokat akik már régen hírdetnek és esetleg elkövetnek egy-két hibát azok vagy ruppótlan sleppek vagy nincs elég vér ott lent vagy egyáltalán nincs semmi ott lent!Tehát vagy tessék gyűjtögetni vagy kezdjétek el növeszteni a f*rkatok mert ez így nagyon csúnya dolog hogy tapasztalat nélkül dobálóztok a szavakkal!És csak úgy mellékesen megjegyezném hogy az általam érdeklődött lányokról továbbra sem érkezett egyetlen mondat sem tehát újra megkérdezem hogy esetleg tud valaki infót róluk?
Alexa20
Viktória23
Réka22
Vanda19
Jázmin30
Dorina20
Leginkább Réka22 érdekelne!
U.I.:Ezen hozzászólásnak nem az volt a célja hogy bárkit is megbántsak vagy hogy megvédjem Millát hanem az hogy végre tettek is legyenek az üres szavak mögött!Tehát vadászatra fel és hajrá!