Itt moderálják a ***moderálva*** szót? Besz*rás :)
Itt moderálják a ***moderálva*** szót? Besz*rás :)
Erre jó megoldás, hogy csak annyi, vagy minimálisan több ***moderálva*** van nálad, mint amennyibe a szolgáltatás kerül. Én általában a kocsiban hagyom a tárcám, igazolványokkal, mindennel. Két fővárosi rossz tapasztalat megtanított erre.
Nem utólagosan akartam okoskodni, csak leírtam én hogy szoktam, hátha valakinek hasznos.
Szia!
Köszi az infókat! A levezetésről mondanál még egy-két szót?
Kézi, lingam, *rális, mellszex, csúszka? Ruhában vagy ruha nélkül masszíroz? Kölcsönös simogatásra hogyan reagál, egyáltalán megengedett?
Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű. :D Leírni hosszú í ! ....és írásjel a mondat végén. ;)
Legalább tanuld meg leirni a folyik szót
Ezek a beszámolók igazán hasznosak! Nem az hogy azon filozofálunk hgy vállal szexet vagy sem! Azt majd a hirdető elmondja az érdeklődőnek.
Hát akkor hajrá! nem teljesen mindegy hogy vállal vagy sem?
Öröm számomra,hogy ezt gondolod!!!
Köszönöm a választ. Sajnálom,pedig bíztos,hogy jól eltudnánk beszélgetni..
Neked is Szép reggelt! Mivel nincs hírdetésem fent ,így sajnos nem tudunk.
Szia. Jó reggelt. Hogy tudok veled Privátban beszélni..??
Na ez fedi igazán a valóságot..
Sziasztok!
Tegnap voltam Kata 37 -nél. Mivel minden félét olvastam róla kiváncsi voltam milyen lehet valójában. A parkolás nem gond, igaz fizetős. A lakás tiszta, rendezett, e fördőben többfajta tusfürdő található. A képeken Ő van. Igaz nem 20 éves, de nincs vele semmi gond. Nem túl régóta masszíroz, mindannek ellenére jól végzi a dolgát. Én még vissza fogk menni hozzá.
Soha nem sztároltam magam. Ellentétben azzal akinek orra a fellegekben jár,elszaladt vele a ló és kénytelen más lányokból .lni ,mert neki már minden p.nz kevés.Pontosan nála müködik az ,hogy "p.nzért mindent".Egyébként te olyan sok beszámolót írtál már....
, csak egy nőről beszélsz állandóan.
A tévhitek eloszlatása végett Milla a masszázson kívül sz.xszet is vállal, de akkor az @rai a csillagos egekben járnak. Úgy hogy csak az menjen hozzá aki el van engedve ZSé-vel rendesen :))
Tímea 28 begbízható, a pláza mellett rendel. Elég jó is.
Regina 22 na tőle tartsátok távol magatokat. lehúzás és még valaki volt rajtun kivül. sóstói úton van.
Alexa is megbizható jó kis csaj nem volt rossz de vannak akik jobbak. Ferec krt.
De Kriszta 26 és Heléna eddig a tuti.
Ennyit tudtam segíteni a most hirdrtők közzül.
Sziasztok.
Sokat olvasgatok mostanában ezen a fórumon, és egy dolog miatt regeltem be, ami nagyon nem volt korrekt.
Névszerint Tina 20-ról egy rövid sztori: miközben együtt tusoltunk a parti előtt, a szobában levetett ruhámból eltünt a legnagyobb címletű bankjegy, miután már rendeztem, amit kell.
Lent a lépcsőház alján vettem észre, mikor visszamentem, természetesen mindent tagadott, hisz nem ő volt, hanem egy másik nem idén barnult. Tudom, én voltam figyelmetlen, de soha sehol nem történt ilyen még velem itt Nyíregyen.
Tanultam a hibámból, talán ezzel segítek másnak is, hogy ne járjon így.
Amugy nagyon tetszik a topic, csak mostanában kicsit le van redukálva egy pár hölgyre, ami nem baj, mert tényleg jók és szépek, de többi lány is megérdemelné, hogy szóba kerüljön.Ezen az egyen kívül még csak korrekt, tisztességes lánnyal volt dolgom.
Na csaó!
Egy masszázs szobában ,a hol ágy van,ott már nem csak masszázs fojik..:)
Igen ,valami ilyesmiről beszélek. Mindenki verébnek van nézve,de akinek több pénze van,az már egy kicsit nagyobb madár. Egyszer mindenki beszalad a csőbe..
Ennek örülök hogy végre megindult egy beszámoló. Ennek inkább több értelme van mint egyes lányokat kritizálni. Ami tényleg érdekes, hogy 72 lányból mindössze 4-8-ról tudunk megbízható infót. Pedig milyen jó lenne ha aktuális valós beszámolók lennenek fent.