Te kis csintalan! :D Igen, rövid i- vel. Javítsd ki, hogy még igényesebb legyen. ;)
Te kis csintalan! :D Igen, rövid i- vel. Javítsd ki, hogy még igényesebb legyen. ;)
***Kérjük az Önreklám mellőzését***
Sziasztok!
A Dorina és a Gabica nevű leányzókról kérnék infot. Volt-e már vki és milyen tapasztalata van?
A hírdetéseik elég igényesnek tűnnek, látszik hogy foglalkoznak vele.
Az info priviben is jöhet.
Szép napot mindenkinek.
Sziasztok!
Noémi 23 és Dóra 25 ről valami info/tapasztalat?
Illetve Amina 19 nem régi Laura 26 vagy 27 képeivel hirdet? vagy ő maga?
köszi
Üdv!
Sziasztok!
Perláról lenne valakinek infója?Előre is köszi!
Regina(23), és Kitty(24) "38" hívás után se vették fel, csak az a k*rva hangposta!!! Az oké, hogy nem ér rá, akkor vagy kapcsolja kia ddig a telót, vagy kapcsolja ki a HANGPOSTÁT!
Beatrix(19) 10/9: Aki szereti a pici, fiatal, vékony lányokat annak nagyon ajánlott. Egyedül a lakótárs volt zavaró, aki mászkált, főzött, de nem volt bunkó! AJÁNLOTT!!!
Fanni(23) 10/1 Szerintem Gyulának a testvére lehet. Dark, és nem csak a "munkája". Egyszerűen egy nagy 0 volt az egész produkció. Se erotikus masszázs, se aktus, se semmi! Költse a lóvét amire gondolom! NEM AJÁNLOTT!
Részletekért privátban! :)
Miért kérdezel hülyeségeket?
Vagy esetleg olyat tudtok aki vállalja kocsiba is ? Beatrix 19 mien ???
Sziasztok érdeklődnék én tőletek tudnátok olyan lányt ajánlani akinél a félórába 2 aktus belefér mert én sajna 2 szer élvezekk félóra alatt :( és még esetleg csókot is vállal?
Sziasztok! Nem tud esetleg valaki megbízható roma lányt? Aki nem ***moderálva*** és a sz*lg*lt*tás is normálisnak mondható?
Üdv!
Ez engem is érdekelne!
Van valaki akihezérdemes elmenni?
Mi a helyzet Dóra 25-el és Noémivel?
Tudtok esetleg olyan lányt aki:
- nem öreg
- nem kövér
- nem lehúzás
- vállal popsit
Előre is köszi.
Üdv földieim.
Úgy látom nagyon levert a hangulat Nyíregygázában. Gyula praktizál még? A Fanni? Pl? :)
Réges-régen egy távoli galaxisban, nyíregyházán még voltak igazán jó szolgáltatók.
Most kihez érdemes menni? Az "öregek", és a "kövérek" nem érdekelnek! :)
Üdvözlet mindenkinek!
Meglátogattam Lénát - itt következzen élményeim összefoglalása.
Előző nap hívtam, kicsit talán "álmosan", fáradtan szólt bele a telefonba, és bár megbeszéltem vele egy találkozót, volt egy kissé "baljós" érzésem...
Másnap (vagyis ma) még több telefont váltottunk, először egy környékbeli címet, majd egy majdnem pontos at mondott.
A ház sorház, újépítésű, kellemes, csendes eldugott kertvárosban, ha nyíregyházi lennék, örömmel laknék ott (oké, Léna miatt is:)).
A találkahelyhez érve felhívtam, és pillanatok múlva nyílott az ajtó.
Léna külsejével semmi gond, sőt! Bár más karakterű arcra számítottam, teljesen kedves, mosolygós, megfelelő hozzáállást tükröz egész személyisége, viselkedése, az előbb említett telefonos "szomorúságnak" nyoma sem volt, így ha esetleg más is tapasztal ilyet, semmiképp se hagyja magát megtéveszteni! Egy rózsaszínes bugyiban várt - őszintén szólva a színében már nem vagyok olyan biztos, ugyanis nem erre fókuszáltam, hiszen: Lénán ezen kívül semmi sem volt! :) Alacsony lány, ahogy az adatlapján is látszik, nagy szilikoncicikkel, amelyek élőben hihetetlenül csábítóak. Nem nádszálvékony alkat, ízléses, szép, nőies idomai vannak, nekem teljesen bejött. Műszempilla alap, ahogy a képeken is látható, hosszú, derékig érő szőkehajzuhatag is.
A lakás nagyon szép, modern, azt nem mondom, hogy luxus, de közel áll hozzá. Rend tisztaság mindenhol, baszobában a tükörben lehet mozizni. A fürdő szintén szép, törölközőt kaptam, tusfürdő szintén megtalálható.
Elkészülés után egy kis csevej az ágyon, aztán volt: kf, nf, szex, ciciszex, majd testre (cicikre) élvezés. Mindenben partner, nem problémázik. Bőre puha és selymes, de amit mindenképp kiemelnék, hogy tündérien szép puncija van!:)
***moderálva***
Összegzésképp: számomra az egyetlen "negatívum" talán annyi volt, hogy más karakterű arcra számítottam - hozzáteszem, ez sem igazi "hiba", csak egy szubjektív vélemény. De ezt hamar feledtette velem, hiszen kommunikatív, kedves volt, és mindenben partner! Én biztosan megyek még, abszolút ajánlott!
Sziasztok Régen elkerültem erről a kisfalucskából Nyíregyről, viszont már 2 hete itt tartózkodom és meglátogattam 4 leányzót és mit mondjak..... egy nagy 0.
Milla: a mű mellével ér valamit, viszont egy kiélt qva a masszázsán kivűl semmire sem jó.
Zsany: Mint tudjuk barátnőkből riválisok. Egy szájhuzogató celeb módon elszállt akár arcban mint *rbasn.
Kriszta: 2 éve ugyanazzal a fotóival hirdet, semmi fantázia nincs a csajban, punnyadt s*gg, az ember kedve is elmegy.
Csenge: Masszázs 0 orális csak védőfelszerelésben, de nagy 0. Mindegy ha magamnak csinálom.
Ma készülök egy leányzóhoz aki már nem hirdet de még aktiv a régi vendégeinek. Kiváncsi vagyok
Normális helyeken ezek éhen hallnának, a kutyának is csak a csontjuk miatt kellenének.
Lehet kicsit kikeltem magamból, csak a győri csajok után ők sehol sincsenek, mégis annyira el vannak szállva maguktól. ( mű mell)
Olyan mint a TESCO semmi minőség.
Sziasztok alxe40 járt valaki milyen? popóba engedi?
Üdv mindenkinek!Ismét meglátogattam Dia20 leányzót!egy gyors franciára jelentkeztem be hozzá!Egyeztetés simán ment a lakás ugyan olyan mint volt tehát minden tökéletes!A hölgy szexi fehér neműben nyitott ajtót és rögtön rá is gerjedtem!a francia tökéletes volt és végig ment!nem kapkodott nem rohant és mondhatni felemelő érzés volt!ismét nem csalódtam Diában!Kár kihagyni ezt a nőt ha rám hallgattok!
Üdv.Szombaton városotokba látogatok ismét..tudnátok nekem segíteni ..kit érdemes meglátogatni????alkat mindegy korban max 35....valaki tud nekem segíteni??válaszotokat előre is köszönöm
Üdv mindnekinek!
Rendhagyó info következik!
Aki esetleg emlékszik Laurára (27 éves, fekete hajú lány), illetve ha valaki szeretné felkeresni, annak jó hír: ismét hirdet. A sokat ingázóknak, utazóknak még jobb hír: Budapesten. :)
Kedves Nikolaj! Szerintem összekeverted valakivel Lindát. Sőt tuti biztos. Megbízható lány,érti amit csinál. Személy szerint engem például még olyan kellemesen senki nem tudott szájjal kényeztetni,mint ő... Jah és Pécshez meg sztem végképp semmi köze. :)
Nikolaj faxságokat irsz. Pécsen soha nem járt ez a csaj. Elég jol baxik. És szerintem huga sincs aki üzi az ipart. Testvérpáros ha jol tom vmikor szegfün volt millánál az eggyik még ott van a másik talán leszerelt.
? :-)