Attól hogy 3400nál is több hozzaszolast irtal nem vagy jo emberismero.tevedsz ha azt hiszed ANETT vagyok.
Attól hogy 3400nál is több hozzaszolast irtal nem vagy jo emberismero.tevedsz ha azt hiszed ANETT vagyok.
Üdvözlet. Kis élménybeszámoló. Aggancsos utca telefonos egyeztetés simán ment mint mindig. Anett 33 nàl voltam.Szinvonalas fogadtatás abszolút diszkrét környezetben. Ő mindig kedvesen fogad az élményről nem is beszélve. Nagyon kedves és szexi. Gyengéden tud hozzaerni a vendéghez és olyan fantasztikus élményben volt részem mint még soha. Ez bizonyítja hogy reszkető lábbal távoztam mivel ilyen tejszinhabos kenyeztetesben csak nála volt részem ami egy fantasztikus élmény volt főleg vele. Kölcsönös fr*nciàrol csak annyit hogy ilyen édes és finom testrészt még nem kóstoltam soha de engem mindig meglep valami újdonsággal amivel elcsabit és nagyon jól érzem magam vele. Vele igazán jó a szex és egy fantasztikus nő. Nincs zavaró körülmény diszkrét és tiszta hely. Én nem bántam meg egyszer sem hogy elmentem hozzá mivel jól éreztem magam és vele el tudom feledni arra a kis időre a gondjaim. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Grétiről infót a Debrecen nevű fórumon keres, mert ott volt régebben. Szerintem inkább pozitívan nyilatkoztak róla. Én is voltam, nekem nem sikerült egy hullámhosszara kerülnöm vele, de ez az én hibám volt akkor. Egyébként is az volt az első f_z*t*tt előadásom...
üdv és derűs napokat
;))
Szombaton történt.. :)
Szisztok,csalódtam az egyik lányban nagyon, és ezt szeretném közőlni mindenkivel!
Szabina 38,tegnap előtt voltam nála és megkell hogy mondjam egy kicsit jobbra számítottam,mint ahogy azt gondoltam.És megkell hogy mondjam el is ment a kedvem az ilyen lányoktól.Na de nem panaszkodok annyira, de nem ajánlom a hölgyet senkinek!-és a lakás is igénytelen az én szemszögemből!
Szeretnék kérni egy kis infót még Latika 24-ről,csinosnak tartom nagyon és Norci 21-ről?
És úgy látom csak vasárnap dolgozik. :))
A minap meglátogattam Ágica 18-at.
Nem olvastam semmit róla így hát beválaltam lesz ami lesz alapon.
A szokásos körúton található.Ajtonyitáskor ráeszméltem,hogy ez a csaj nem idén barnult illetve a képein erőteljesen sminkelt a csaj.De mivel kedvesen fogadott maradtam.Kedves beszédes,cic....k nagyok nőiesen telt alakkal.Ágy egyszemélyes illetve tisztálkodás lehetőséget megse kérdezte.Vegyvédelmi franciska fel*ras.Szerencsére nem kértem.Aztán mivel szerinte elég hamar kész állapotba kerültem már kezdtük is.Majd kopogás és valaki bejött a bejárati ajtón.Egy barátnője volt akihez act..n közben ki is nézett!Telefonja nem volt némitva igy hát néha halatta magát a 3410i.Ekkor már tudtam,hogy itt gyorsan lépnem kell.Végeztem majd kiss beszélgetés stb...Ha olyan szintü lenne az act..n amilyen a társalgás közben akár jó is lehetne de igy sajnos nem.Viharszinü távozás.Majd gondolkozás a liftben,hogy ezt megint benéztem!
Igy hát remélem más tanul a hibámbol!
Helyesírást pedig nézzétek el nekem sose ment! :)
öööö, nem tudom. Szerintem a képen ő van, és fadarabnak sem tűnt. Nekem is voltak problémák, pl. várakoztatás, de a többit betudtam annak, hogy nem voltunk egy hullámhosszon...
de lehet tévedek
Üdv,
BJ
Tímeáról, Grétiről tudtok valamit írni, korrektek?
Zsuzsa37-et nem, ajánlom, olyan az ágyban mint egy fadarab,
csak nyávog, ja és nem is ő van a képeken
Niki 20 és Ágica 18 Én a magam részéről szerencsémnek tartom,hogy mindegyiknek igénybevettem a szolgáltatásait.Nem egyforma a szolgáltatásuk mint ahogy ők se egyformák.De egyben azonosak,hogy a szolgáltatásukat nagyon magas szinten végzik. Őkprofik ebben a műfajban.Meglátásom az ,hogy véleményt csak arról alkossunk amit ki is próbáltunk.A lányoknak pedig egy jó tanács,ne egymás lejáratásával foglalkozzanak hanem a szolgáltatásaikat továbbra is a tőlük megszokott MAGAS szinten folytassák.
Ezt jól tudjuk, öreganyó! :D
Szia.feleslegesen idegesited magad a sok szerencsétlen perverz emberen.az ilyen csak le akar járatni titeket vagy erre hokizik otthon.nyugodj le és ne foglalkozz velük. Hagy irkaljanak.mar rajottem hogy a ket hozzaszolo az irasaimhoz valoszinuleg ilyen ember vagy testőr vagy hirdető. Annyira rohejes hogy mindenkit ismernek es mindenki megbizhato akit ok javasolnak csak más nem.sok itt a feltekeny hirdető is meg a többiről mar ne is irjak.Lényeg a lényeg nyugi.szep napot
:):)
Itt már az is önreklám,ha elmondom a véleményem,megvédem magam a hazugságokkal szemben?!
Szép!
:)
De amikor igazi önreklámok vannak fenn,az senkinek nem szúr szemet,érdekes!?
Hali!
Ágica 18-ról tudnátok mondani infót olyan aki már volt nála?
Köszii!!
hali!cukorkánál volt már valaki?info,privátba is jöhet!
Mollika 23-at tudnám neked ajánlani ő megbízható és korrekt.
Sziasztok. Tudtok nagy cicis, nagy popsis lanyt, aki nem "barna" es megbizhato? Koszi