Latika magyar? Gina elérhetőséget tudna valaki adni, priviben?
Latika magyar? Gina elérhetőséget tudna valaki adni, priviben?
Ágica 18 jártam,nála.Felsorolnám ,hogy mi tetszett,illetve mi nem.Kezdem a pozitív dolgokkal.Szép a lány.Könnyen izgul nem játssza meg.Élvezi a szexet (libabőrös volt az aktus altat).Tiszta,ápolt kellemes az illata. Mosolygós veszi a poénokat.Ami nem tetszett, szégyelli és tagadja a származását.Nagyon alacsony 150 cm-alatti.Szilikon mell,nekem nem jött be.Nagyon szereti a p*nzt,bármire képes érte akár lopásra is.Lopás utáni viselgetése,fenyegetés, hamis vád állítása szerint 17 éves és meg is erőszakoltam.Verekedni is akar.Nagyon megharagudott a lány rám,van rá oka én loptam tőle,én fenyegetem meg én állítom ,hogy kis korú vagyok és megerőszakolt.Bátran ajánlom a lányt, mert korrekt.
Köszönöm... Kedves ˇˇ tottyˇˇ ! De már nyiregyházán vagyok 3 hete és itt is dolgozom :)
Tudom hogy Nyíregyen van csak nem tudom elérni sajna :)
Dehogynem, minden hétköznap 12 órától 20 óráig sz*lg*lt*t. Én ma is beszéltem vele.
Igen Gina Nyíregyen van,csak elérni nem lehet. ;)
Én megvakultam vagy mi de sehol nem találom...
Van nekem egy marginális problémám: van olyan lány, aki minden egyéb szempontból is rendben van, és még a fogai is jók? Erre az igényemre az utóbbi napokban jöttem rá, hogy amúgy teljesen rendben levő sz*lg*lt*tók - nem szeretnék megnevezni senkit - ezt a területet elhanyagolják. Sajnos.
BJ
Ginával kapcsolatban rossz helyen keresgéltek! Nyíregyházán van már egy jó ideje.
Hello
Anett és Zsuzsa kapcsán van személyes tapasztalat, ezeket korábban leírtam, ha visszalépsz a fórum oldalakon ott elolvashatod. Személy szerint inkább Zsuzsát ajánlanám.
Üdv mindenkinek.
Tudnátok infót adni Beatrix 19 ről ? A képei nagyon meggyőzőek. Hozzáállás, arc, hely könnyen megközelíthető ?
Várom válaszotokat.
Hello srácok véleményt szeretnék kérni egy két hölgyről!SÜRGŐBE:)holnap járnék arra és érdekelne
Dóra 25?
Viki 30?
Veronika 29?
Gréti 36?!!
Baby 28?
és Detty 32?
köszönöm előre is
Sziasztok! a múltkorában meglátogattam Anikót! Csak egy szóval jellemezném: Profi ! Ajánlott nagyon!
Igen igy helyes. Csak a szerencsések :)
Gina-n kivül aki vállal mélytorkot ?
hát nem éppen :) a szerencsés tagok ismehetik, mert van akinek sose sikerült elérnie....
Nem róla van szó. Ginát csak az igazán régi tagok ismerhetik :)
Gina nevü nincs csak Gitta...
sziasztok szerintem Zsuzsa a legjobb!! teljes barátnő filing de margó se rossz tapasztalatom szerint!
Sziasztok egy kis segitséget kérnék egy jó franciára kit ajánlanátok aki mélytorkot szereti :) es még masszázsra meik csajhoz érdemes ellátogatni ?
Köszi irtam neked privatba!