Osztom a véleményt!
Osztom a véleményt!
Koszonom de Jazminrol vagy Veronokarol irtal?
Nagyon régen voltam nála,de akkor korrekt volt. Barátnőfeeling-et nem tapasztaltam,de flegma sem volt,szóval én jól éreztem magam nála. Kecó fullos volt arra emlékszem. Nem tudom,hogy azóta mennyire égett ki,de az akkori tapasztalatom alapján bevállalhatod.
Világifiú! Nagyon szépen kérlek távozz már erről az oldalról, mert amióta itt vagy egy normális kommentet nem lehet olvasni, mert a Te rinyálásoddal van tele az egész oldal. Lépj ki és ne fáraszd magad tovább se ezzel az oldallal, se ezekkel a lányokkal. Hidd el, hogy meg fogsz könnyebbülni. Meg mi is.
sziasztok Mayáról vélemények?
sziasztok lénárol van informáciotok érdemes hozá meni
Világifiú! Örülök,hogy megértettük egymást! Azért beszélünk itt sokszor virágnyelven,mert bizonyos szavakat moderál a rendszer. Én ezért szoktam használni a lecsó vagy a lőszer kifejezést. De olvasom amiket írsz és szerintem ez a harc amit folytatsz felesleges. Ez az egész nem erről szól! Ha nem jártál sikerrel az itt hirdető lányokkal,hagyd őket a fenébe. Ki merem jelenteni,hogy sztem az itt kommentelők többsége nem fegyverrel látszó tárggyal jár a lányokhoz,ahogyan te írod. És azt is ki merem jelenteni,hogy az itt hirdető hölgyek 90%-a teljesen korrekt,ha mi is korrektek vagyunk velük. Szerintem srácok térjünk vissza lassan a vélemények megosztására,mert itt ez a cél. Az,hogy ki milyen fegyverrel megy,az magánügy,nem ide tartozik. A virágnyelves félreértés tisztázódott,ez a lényeg. :)
Azt a büdös mindenit... érdekes dolgokat írsz. Szerintred a rendőrség figyeli az oldalt, mégis megemlítesz olyanokat, hogy - idézem: "Én egyet már megtanítottam,tőle kaptam már nem is egy könyörgő hangvételű levelet.A másik hölgy halott a történtekről őt már nem kell tanítani.Már lassan ingyen is szopik."
Érzed, hogy mekkora öngól ez?
Persze az esetben, ha egyáltalán valós dolgokat írsz...
Wjdks.,mielőtt irt én az előtt folytattam egy telefon beszélgetést,egy ural.Az úr egy menedzsel ex hirdető hölgy,érdekeit próbálja több de inkább kevesebb sikerrel védeni . Fegyverekről és löszszerekről tartott ,nekem előadást.Majd kaptam egy töltényes levelet.Úgy gondoltam hogy itt szeretné folytatni, amit én már egy picit unok.Már azt a lányt is fenyegetik akihez most járok,le kelet hogy vegye a hirdetését.Én nem tudok virág nyelven beszélni.Azt a lányok szokták .Az én véleményem az a dolgokat ,nevezzük a nevén.Szerintetek ha a hatóság figyeli jelenleg az oldalt nem tudja mi az 6 szál vörös rózsát vittem a lánynak hogy az mit jelent?.Olyanok vagytok ilyenkor mint Karádi Katalin színművésznő,mikor a rózsákról énekel.Wjdks már tudom hogy te nem az vagy akinek gondoltalak.Köszönöm a tanácsot. Szerintem nem kevés pénzel kell menni lányokhoz,hanem megkel őket tanítani arra ,hogy meg se forduljon a fejébe az hogy a pénz tárcába nyúljon.Én egyet már megtanítottam,tőle kaptam már nem is egy könyörgő hangvételű levelet.A másik hölgy halott a történtekről őt már nem kell tanítani.Már lassan ingyen is szopik.
Köszi az infót Nick!Gréti iszonyat jó nő, akár barátnőnek is elfogadnám, de nekem mint szolgálatató akkor nagyon nem jött be.Szinte minden plusszos volt, de ami a legjobban szíven ütött, az a kölcsönös francia hiánya.
Hello Staffi! Nagyon megnevettettél a hozzászólásoddal! :) Főleg a vége,hogy "fegyver minden férfinek a lába közt van,kinek kisebb,kinek nagyobb,valakinek korán sül el,vkinek később" :)))) És ezek szerint mindeki értette itt,hogy a lőszer alatt mit értettem,csak Világifiú nem. Remélem mostmár tiszta a dolog. :)
Szia Bugajakab! Világifú csak félreértette,mert a lőszert ő valós lőszerként értelmezte,nem virágszálként vagy Mátyás királyként,ahogy én gondoltam. :) Amúgy jól vagy,minden okés Bugajakab? Rég láttalak errefelé. :)
Jól látod Tibeti Szerzetes a lőszer alatt a virágszálat értettem. Most olvastam vissza,hát Világifiu valamit nagyon félreértett. :)))
Nagy az isten àllatkertje úgy làtom :) lőszert a p**zre értette :) ,hogy nem kell 60-70 ***moderálva*** menni egy lànyhoz (màr ha nem annyit szànsz neki a oda adni :D ) és akkor nem történhet nagy baj!! Ezen az oldalon azt kell leirni,hogy milyen negatív vagy pozitív tapasztalatid van a hölgyekkel,nem RAMBOSKODNI kell itt,ilyen fegyver meg olyan fegyver!! Fegyver minden férfinak a làba közt van,kinek kisebb,kinek nagyobb,valakinek koràn sül el,valakinek később sül el a fegyver :) de ne COWBOY-t jàtszanak màr a vendégek,ha mennek egy lànyhoz!! :)
blackpass, igen ő az a Grégi aki régen ott d*lg*zott!!
Szia, a lokációról és az ***moderálva***ról igen, megy privibe
BJ
Szeva!Kitty38-ról valaki rendelkezik ifóval?
Barátom, itt komoly gondok vannak. Keress meg egy szakembert, ezt mint felebarátod tanácsolom.
Üdv,
BJ
...WJDKS nem szó szerint értette a lőszert szerintem. Csak virágnyelvi fogalmazás helyett írta. Írhatta volna, hogy több rózsaszálat ne vigyél, mint amit megbeszéltél a hölggyel telefonban. Javítsatok ki, ha tévednék...
üdv és derűs napokat
Helló WJDKS.Az oldalról 2 lánnyal feküdtem le.Mindkettő roma leszámolt megszüntette a hirdetését.Nem tudom hogy büszke legyek vagy szégyelljem-e magam. Majd télére biztos vissza jönnek.Amúgy romákkal semmi bajom,mivel az én származásom is cigány.Tehát furcsa volna ha lenézném őket.Ne hidd hogy megijesztettél,ezzel a töltényes sztorival..Tudom,kimondta neked ezt a dolgot.Üzenem neki ,hogy nem haragszom rá, egyenlőre. .Nem kell bujkálnia tudja jól hogy nőket soha nem bántok.Nézd hogy te azt állítod,hogy nekem lőfegyverem van.Ez így nem helyes állítás.A helyes megfogalmazás fegyvernek látszó tárgy.Ez lehet játék,riasztó, gázriasztó,.gáz,riasztó ,gumilövedékes. Ezek tárazás nélkül hordhatóak.5000 ft engedéllyel tárazással is. Éles lőfegyvere is kaphatsz engedély ha a foglalkozásod megkívánja vagy bizonyítod hogy veszélyben van az életed .Ezek után a sport egyesületi tagság megszerzése rendszeres tagdíj fizetés (7000ft) )A vizsga anyag 6-10 oldal A4 elméleti+gyakorlatban leadott éles lövés, és megszerezted az engedélyedet.Nem nagy ügy.Hogy nálam mi volt ? Rád bízom a döntést..Ha azt állítod hogy hogy olyan fegyver volt nálam( amit persze nem is láttál) ami emberi élet kioltására alkalmas ,erre én azt mondom ez rossz hírnév keltése.Ami bűncselekmény ha nem tudnád.Ellenben én megköszönöm neked ha ezt híreszteled.Mivel van itt egy pár ellenségem,és egy éles lőfegyvernek hatalmas vissza tartó ereje van. Azt állítod hogy éles volt a lőfegyver,és ha igen, az engedélyemet is bemutatom a hatóságosnak sőt ha akarod neked is.Amelyikbe pedig a fent felsoroltak fegyvere egyike (gáz ,riasztó,stb).ahhoz viszont nem kell engedély. Ehhez annyit tudok még hozzá fűzni a lány akitől az információt kaptad Ő tudja mi az igazság.Ne feled nem szabad dobálózni a szavakkal,ilyen esetben főleg ha nem is láttad. A helyes kifejezés fegyvernek látszó tárgy,ami akár persze lehet emberi élet kioltására alkalmas úgy nevezett éles lőfegyver. Mira nem haragszom.Semmilyen bajt nem okoztál.