Szia Tomika25! Valóban szinte mindig jókat írok az általam látogatott hölgyekről,ennek oka egyszerű: Így érzem,így tapasztalom. :) Természetesen nem bántottál meg írásoddal,nem vettem magamra,nem vagyok sértődékeny,nem lenne férfias tulajdonság. :) Írod,hogy: "dugni megyünk és nem házastársat keresni vagy barátnőt" Ez tény,ők sem barátot vagy férjet keresnek. Ugyanakkor az is tény,hogyha ilyen egyszerű az egész,hogy az intim szervünk legyen az övékben fizikálisan,akkor nem kell azért zsörtölődni,hogyha esetleg szex közben elfordítja a fejét a hölgy. Valószínűleg ennek többek közt az is lehet oka,hogy ezt a hozzáállást érzi,nem érez ezáltal semmilyen szimpátiát. Ha gépként mész oda és gépként kezeled,gépiesen fog viselkedni. Azt is írtad,hogy idézem: "egy k vanak nem érdekel a lelke csinálja a dolgát,játsza a szerepét,belőlünk élnek" Ehhez annyit fűznék hozzá,hogy véleményem szerint a "dolgát" azzal elvégzi,hogy csinál neked egy franciát vagy hogy szétteszi a lábát,rádül,nyögdécsel. Ha bármilyen plusszt szeretne az emberfia,akkor bizony a küszöböt átlépve le kell pergetnie magáról ezt a "k va oszt az a dóga" hozzáállást,mert ha nem,akkor bizony tényleg előfordulhat az esztergomi látképed ellenére is,hogy 55 kg hússal találod magad az ágyban és nem egy nővel. Most hirtelen bevillant egy látogatásom e téma apropóján: Egyszer voltam DANIELLÁNÁL életemben,először találkoztunk értelemszerűen az életben és mégis az action közben és után is olyan érzésem volt ott nála,mintha vagy öt éve a barátnőm lenne. Többször is azt éreztem az együttlét alatt,hogy ŐSZINTÉN nevet. E szakmát pl ő profi szinten űzi,de biztos vagyok benne,hogyha azt érezte volna rajtam hogy gumibabaként tekintek rá,nem lett volna olyan velem szex közben és után is,mintha tényleg a csajom lenne,nem lett volna őszinte a nevetése és ezáltal én sem éreztem volna olyan jól magam nála ahogy éreztem. Arról a tényezőről még nem is tettem említést,hogy mivel tényleg emberek ők is,lehet rossz napjuk. Azért ez a meló sem olyan egyszerű,mint azt sokan gondolják. Nem fizikálisan nehéz,hanem lelkileg. És tudom,hogy nem érdekel a lelkük,mint azt írtad az imént,de mivel nem két asztal vagy két szék találkozik,hanem két ember,így tényező a hangulat,a lélek pillanatnyi állapota is. Demagóg,önámító gondolkodás lenne azt képzelni,hogy egy pocsék napján,a negyedik pasi után,kiugrik majd a bőréből a boldogságtól,amikor jön az ötödik férfi,aki mondjuk ráadásul tárgyként kezeli,szóval önbecsapás lenne elhitetni magaddal,hogy: "f*z*tek neki,ezért mindig,mindenkor és mindenkivel tökéletesen játsza el a szerepét" Ez majdnemhogy lehetetlen. Sokáig azt hittem,hogy a GINA39 képes erre,mert soha senkitől nem kapott negatívat,csak áradozó hosszászólások érkeztek vele kapcsolatban. Aztán valaki írta nem is oly rég ide a falra,hogy nem érezte magát túl jól nála. Szóval GINA39 sem kivétel bizony neki is lehetett egy nagyon rossz napja és lehet az aktuális vendég sem úgy állt hozzá,mint egy nőhöz vagy pusztán nem volt szimpátia. De az is lehet,hogy a GINA ekkor is ugyanolyan jól játszotta a szerepét,mint máskor,csak annak a vendégnek az a szerep egyszerűen nem tetszett. Hmm milyen érdekes...mi vendégek is mások vagyunk ugye? Ugyanazon hölgy más emléket hagy meg bennünk,más a vele eltöltött idő. Na ők is ugyanígy vannak velünk,minden pasihoz próbálnak egyformán hozzáállni,merthát ebből élnek,de el kell fogadni,hogy ez nem mindig és minden vendéggel sikerül ugyanúgy. P*nz ide vagy oda.