Jaj Orsika.... :)))
Jaj Orsika.... :)))
***Kérjük az Önreklám mellőzését*** Orsika19
pici26 én orsikaa19 nél voltam és jól éreztem magam.
Sziasztok!
Tudtok ajánlani jó masszírozó hölgyet? Ahol nincs lehúzás és a végén is jól érzi magát az ember? :)
Köszi
suzy28-rol van informáciotok milyen extrákat válal
Szerintetek most a legtutibb a varosban?
Tisztelt pumavadászok.Tud Valaki olyan milf szolgáltatot aki nem a belvárosban rendel.
Sziasztok! Maya40-ről érdeklődnék.. milyen maga a hölgy na és a szolgáltatás? Elsősorban idősebb hölgyet keresek jó adottságokkal. Előre is köszi!
sziasztok,
a fiatal lanyok kozul vallal vki p*psit manapsag?
Koszi
Na csak jóra gondoltam én,időközben javítva lett a Roxi adatlapján,mégsem "sós" az a francia. :)
Jah és egy kérdésem nekem is volna: Roxi25 adatlapján olvasom,hogy lehetőség van "sós fr*nciára". Ez megegyezik az s.o.s. fr*nciával vagy valami új fétis hódít a Nyírségben? :))
BygBoy! Nem gondolnám,hogy pl Dóra nem lenne kapós már. Az egyik legjobb a városban,sztem bőven van vendége,csak aki már regélt róla az nem írja meg ismét ugyanazt,aki meg még nem nyilatkozott,az pedig megpróbálja magának megtartani a hölgyet titokban. :) Mint azt anno már beszéltük ez hülye taktika,mert egy jó sz*lg*lt*tónak úgyis híre megy,akárcsak a rossznak.
Egyben neked is üzenem Newbie,Latika rövidesen visszatér és újra felvillanyozza az általad említett helyet. ;)
Chris6! Nem emlékszem most pontosan,de ha jól rémlik néhány napon belül lesz újra Latika. Majd figyeld a hirdetését! Brutálisan jó feneke van,de p*pó sztem nincs. Érd be azzal,hogy megfogod,hidd el kielégítő látvány,érzés. ;)
Sziasztok!
Kérlek segitsetek! Olyan lánynt keresek a városban aki vállal arcra finish t.(és nem nagyon húzòdozik tőlle!)
Várom a tippeket, javaslatokat.
Cicababy. Okosba elintézted,úgy hogy találkoznunk kell ismét.Majd beszélgetünk. Hazafelé nem fázott a puncid bugyi nélkül?
Szomorúan látom, hogy az egyik kedvenc helyem eléggé leépült. Latika eltűnt, Norci is - utóbbit ugyan szólózásra sosem ajánlottam, de egy trió már tervben volt. Nárcisz és Bianka nekem eddig nem jön át (ugyanaz a hely), Dorina meg sajna nem az esetem..
No de essék pár szó Roxi (25)-ről: Szigorúan szerintem egy szép arcú (fél)roma hölgyről van szó, aki komolyan veszi azt, amit csinál. Szereti látni a vendégen az elégedettséget, és mindent megtesz ezért. Kivételesen sokat dumáltunk - nyilván nem atomfizikáról - de nem kell attól tartani, hogy nem lesz közös téma. Élőször voltam 1 órás meneten, és hiába nem jött össze a második (nem is rajta múlt, előző nap vagy 4 órát sikerült aludnom+ először próbáltam ezt a fajta ismétllést), mégis csak pozitívan távoztam. Lelkes és finom nyelv-szájmunka francia nyelvórán, két action között finom masszázs - ami mellesleg sokkal jobb volt, mint az a szadista állat, akihez járok. :) Szóval tényleg közel járt, hogy gumit kérjek de ezt majd talán az idén. Bujjék! :)
Ha rám hallgatok ne hotelba ,panzióba mennyetek 2-3 ezer páróra hotel 5x annyi!
sziasztok
tudtok nyiregyhazan olyan helyet amit kiadnak par orara kellemes kikapcsolodas celjara?
valaszok johetnek privatba is
valaszokat elore is koszi
UI:surgos lenne
Hali.
Latikáról tudja valaki hogy mikor lesz újra?
Ja még egy kérdés azoktól akik már voltak nála. Popót vállal?
Köszi
Azt a lerágott szivar végét!Se név,se csúnya szó nincs az előző hozzászólásomba,és ezt is moderálásra küldöd ? 2-en voltunk a 3 divának nem tetszik.Mi nem tetszik,ott voltatok? Ruby drága ezért holnap letérdepelsz,tarkóra teszed a kezed,és úgy foglak szájba lőni.