Mondok 1 példát,miért nem érdekel egy k*rva lelke. Egy itteni lány kiöntötte nekem a lelkét. Amit Én nem is kértem tőle. Ennek ellenére, elkezdte.Milyen nehéz volt a gyermek kora,mennyit szenvedett. Én türelmesen {35-40 perc} végig hallgattam , gondoltam nincs akivel lelkizzen .Mi után meghallgattam, majdnem megsajnáltam,de azzal fejezte be a mondókáját:. Letelt az óra, adjál p*nzt.Emiatt nem érdekel a k*rva lelke.Amit egy életre megjegyeztem.A k*rva nem a barátom, csak a p*nzemet akarja.
Agyfasz.Te rám izgultál?Annyira központban szerepelek nálad?.Remélem a nemed az amire gondolok. Írj privátba ,ha n* vagy 1 az 1-ben megb*szlak.
Newbie_nyh.Jártam,hasonlóképen mint te,,nem is 1-szer. Találkozáskor,nem az fogadott aki a képen szerepel.Annyi köze volt a képeihez,mint nekem az atomfizikához.Viszont ezt hallgasd meg .Elmegyek Gyöngyszem 1 -hez. Szex az életem legrosszabbika. Ezt követően hívom Gyöngyszem 2-öt.Megérkezem Gyöngyszem 2-höz . Nem más fogad mint Gyöngyszem 1. Kérdezem a lánytól 2 hirdetésed van?Azt mondja nem 3,de nem rég 4 is volt.De ha már ott voltam ,hagytam,hogy lesz*pjon. 3-4 hirdetésre van esze,de hogy normálisan,becsületesen dolgozzon, az eszébe sem jut a ***moderálva***. Fel is idegesítettem magam, mindjárt kihajítom a 2- hetes leveses lábast az ablakon.