Zsoloka.Tegnap leteszteltelek, egy nyíregyházi ribizliivel, azt kell, mondjam hiteles a beszámolod,sőt finoman is fogalmaztál, nem tudom hogy csinálod ,de jól.
Sok minden,nem teszik a lányok m*nk*jába,de ami legjobban kiakaszt ez az oldatra fordított, unott fej.Megkérdeztem egy lányt,hogy miért fordítod el a fejed ,azt válaszolta mert így tanították.Gondoltam milyen intelligens ez a lány betartja a mester utasításait,de a mester is okos ember lehet. Az oldalra fordított fejről egy sztori.Vasárnap este történt: Háton fekszem, a lány a derekamnál török ülésbe, kézimunkázik.Feje oldalra fordítva, szobában félhomály, nézi a tévét.Én nézem a lány szemeit,ami ugrált,követe a tévéképernyő mozgását.Nekem erről az Átok című horror film jutott eszembe,ott láttam ilyen szemugrálós lányt aki meg*lt mindenkit .Kezdtem,félni meg sem mertem mozdulni.A lány váratlanul rám nézet,és mély hangjával megkérdezte: Miért nem áll már fel a f*szod ?Na gondoltam most kezdi a gyilk*lást,ha nem áll fel a f*szom végem.
Az oldalra fordított fej az undor jele,ma találkozom egy lánnyal,ha elfordítja a fejét nincs *zlet.