Na pontosan így vagyok vele én is! Még beszélni se sikerült vele soha, pedig az itteni beszámolók alapján szívesen felkeresném.
Még Ginahoz is egyszerűbb bejutni. :)
Na pontosan így vagyok vele én is! Még beszélni se sikerült vele soha, pedig az itteni beszámolók alapján szívesen felkeresném.
Még Ginahoz is egyszerűbb bejutni. :)
A Daniellàval nem birok !!! :((((( Hónapok óta hívogatom amikor hírdet, de vagy üzenetrögzitő vagy nem veszi fel a telefont !! :( Pedig mindig jókat írnak róla ,és màr kívàncsi lennék rà !! Valami benfektes,aki volt nàla màr többször berendezhetne hozzà :)
Tényleg megbízható, jó sz*lg*lt*tó az Erika 20 !! :)
Én is voltam anno egy alkalommal Erika20-nál és hasonlóan pozitív volt a véleményem,mint neked. Írod,hogy külsőleg "husi-golyó" volt. Igen való igaz,hogy van néhány plussz kilo rajta,én személy szerint a nagymellű,totál vékony csajokra gerjedek leginkább,de az Erika hozzáállása,kedvessége,valamint a fr*nciája bőven átlagon feletti,így emlékszem abszolút bejött nekem,nem foglalkoztam azzal a pár plussz kiloval. A fr*nciája bőven,bőven.. :)
Sziasztok! Mostanság elég sok hozzászólásomat moderálták de ez hátha átcsúszik. Két fórumozóval irkáltam is erről a fincsi esettről.
Próbáltam olyan hirdetőhöz eljutni aki viszonylag jó kritikákat kapott. Azon lányok közül Erikát(20) értem el. Nem is olyan régen pont a lakótársánál jártam. Ezért nem lepődtem meg a tisztaságon jó illat volt kellemes fogadtatás úgyhogy eddig a ti tapasztalatok élt. Viszont nálam a külső másképp jött nem akarom megbántani de én a (húsi-golyók) táborába teszem. Ez csak az én véleményem. Nem szemétkedni akartam ezzel ne vedd ne vegyétek annak. Volt jó oldala is. A hozzáállás 10-es leste minden kérésem sokat nevetett és hát a francia mindent kárpótolt. Akció közben is jól tette a dolgát lovaglás közben kis nyögdécselés amit mindig jó hallani.
Úgy öszben ok volt végén frissítő:) A külcsi miatt 10/8
:))))))
Nem tudom, nála nem jártam.
Jessy és Orsika(19):
Apróban hírdetnek, együtt vannak, kórházhoz közel. Parkolás oké, kégli oké, rózsa oké, szerintem a kor is.
Mikor betoppantam olyan érzésem volt, mint húsvétkor, amkor a részeg 70 éves szomszéd bácsi átjön, hogy meglocsolja a 2 nagylányt, és azok félszegen állnak a folyosón, és várják, hogy az öreg végezzen, és mehessenek vissza nézni a Twilight-ot.
Jessy-t választottam, mert aranyos pofija van. Hát nem tudom. Lehet hogy valakinek be fog jönni, de ez inkább komédia volt, mint sem sex. Amúgy mindketten körte formájú csajok, olyan jó nagy segg, és véknyabb felsőtest.
Nemtom miért csinálják, de olyan volt mintha még soha nem lett volna pasival. Amúgy kicsit nyafogott, de végül az eszköz elérte a célt. Franciska 10/3, action 10/4.
Nem tudom. Még mindíg a hatása alatt vagyok a történteknek.
Ó, Daniellánál is jobb?
Staffi rendben, de azért hagyjál szabad időpontot nekem is ! :D Most nem nagyon tudok járkálni külföldi elfoglaltság miatt. De szeptember körültől belehuzunk :D
Most a legjobb nàlam a vàrosban az Anikó :) ! Lehet felveszek egy " heti hetest " (provit ) és amig tart belőle addig megyek minden nap hozzá :) :)
Énisénis, a csaj egy vadmacska, (Aniko26) de nem nyávog ;) Én sem voltam nála már vagy 2 hete, lassan menni kell :)
Hello. Ma meglátogattam a Zaràt, nekem voltak dolgok ami nem tetszett, maradt híànyérzetem egy kicsi :( amugy tényleg szép ,nagyon csinos csajszi, bàrhol meg lehetne jelenni vele ! Lehet később még egyszer ràvetem magam a Zarára, hàtha minden tuti lesz :) A jövő heti programom pedig irány az Anikó,meglátogatom újra mert régen voltam nála :)
Felbuzdulva az egyetlen eddig megjelent beszámolón és a jól sikerült bemutatkozó fényképeken, meglátogattam Biankát. Jó kis lakás (belvárosi gimi mögött), jó fürdőszobával. Pici, fekete hajú baba várt bugyiban, melltartóban, így rögtön szembetűnt tökéletes alakja, szép bőre, formás popsija. Derék-csípő vonal esztétikai műalkotás. Didik kislányosak. Egy tucat Mátyásért natúr KF, biztonságos hancúr és puszi jár. Extra pl. műbroki bemutató. Hozzáállás jó, hamar alakít kontaktust, kommunikatív. *** moderálva *** kitűnő választás.
Ja,és nem Laràval elirtam az előbb, pedig nem is ittam ma, hanem Zaràval :) igy akartam irni!!!
Igen igazad van :) a Gina 40 se volt tökéletes mindenkinek, és ez igy van rendjén! :) nem egyforma a férfiak izlése, és a lànyoknak se minden vendég egyformàn szimpatikus ! :) De a Zaràt csak nem hagyom ki most màr az tuti :)
Jah még annyi,hogy a Gina40-ről is jókat írt szinte mindenki,sőt én személy szerint úgy gondoltam,hogy a szakma csúcsát képezi,de ő is kapott azért negatívat,ami akkor meglepett még,de már rájöttem,hogy ebben is,mint mindenben,minden szubjektív. Két addig ismeretlen ember találkozásából tényleg bármi kisülhet.
Örülök,hogy hitelesnek tartassz Staffi,de azt természetesen fentartom,hogy minden itt hirdető csaj emberből van és ebből kifolyólag hiába próbál minden vendéggel minden csaj ugyanúgy viselkedni,ez nem lehetséges. (szerintem az már jó szolgáltatónak mondható,aki legalább MEGPRÓBÁLl ugyanúgy viselkedni mindenkivel,tehát a szándék megvan,hogy sikerül-e az más kérdés) Mi vendégek is emberek vagyunk ugyebár és mi sem pontosan ugyanúgy viselkedünk minden lánnyal. Náluk ez hatványozottan igaz,hisz egész nap ezt csinálják. Na ezzel csak azt akartam mondani,hogy lehet én itt áradozok Zaráról,de lehet hogy valakinek nem fog annyira bejönni,mint azt már olvastam is pár nappal ezelőtt itt valakitől.
Hiszek neked wjdks, a beszàmolóid mindig hitelesek, ugy làtom akkor nekem is rà kell holnap cuppanom azokra a szép mellekre! Utánna megírom milyen volt a " tiltott gyümölcs " Laràval !
Ma délután 2 órakkor meglátogattam Zarát. Másodjára voltam nála,pedig nemigazán szokásom visszajárni ugyanahhoz a lányhoz,mert általában az újdonságra vágyom. :) Igen ám,de már első alkalommal nagyon szimpi volt nekem és úgy éreztem én is az vagyok neki. Voltam már pár leányzóval erről az oldalról és a magánéletemben is,de ilyen gyönyönyrű testet hát nem sűrűn láttam.. A cicijeitől másodjára is gyakorlatilag elolvadtam,sztem a pasik 90%-a valami ilyesmi cickóról álmodik.. Csodaszép az arca,nekem egy élmény volt a szemébe nézni... Az ágyon fekve azon gondokoztam,hogy az Istenbe lehet ilyen szexi valaki?! :) Mindkétszer fél órát voltam nála. Vagány,határozott,tudja mit akar,jó a dumája,mosolyogtam szinte végig. Nekem nagyon tetszik a stílusa. Láttam írtatatok már róla jókat és volt aki nem túl jót. Én egyértelműen csak jót tudok róla mondani,sőt a mai randink még jobb volt,mint az első,közelebb éreztem magamhoz. Köszi Zara! ;)