sziasztok. tudna nekem valaki olyan lányokat ajánlani akik mindent bevállalnak és megbizhatóak? privátba ha lehet köszi
sziasztok. tudna nekem valaki olyan lányokat ajánlani akik mindent bevállalnak és megbizhatóak? privátba ha lehet köszi
Staffi!
Azt mondtad nem fogsz menni, ahhoz képest minden másnap "ugrálnál" . Nem gondolod, hogy kellene tartanod a szavad és egy kis piheNŐ-t tartani? :D
Ahogy "ismerlek" nem lesz probléma:)
Megmondom őszintén, nekem is furcsa a tag - holott nekem is volt már hasonló, ok, nem egy hónap, hanem egy év különbséggel. Mármint hogy nem ismertem meg ugyanazt a leányzót. Viszont a kolléga azért 2012-től tag, ráadásul még csak ellentmondani sem tudok, amit írt. Denisa = Bianka = Valentina egyáltalán nem rossz csaj - csak azt a k&rva telefont felejtené el nyalás közben, meg úgy egyébként is vendég előtt.. Én az előzmények alapján nem gondolom manedzsernek.
A Kriszta 28 -ról àlltalàba jókat irnak, de még sohasem vàgtam le vele egy menetet :) valahogy kimaradt mindig a szexuális életemből,pedig elég régóta szolgàltat ezen az oldalon ! De tomika25 a hozzászólásod után még kedvet kaptam hozzà ! :) lehet rà ugrok a napokba !! :)
:) Ennyire rossz az arcmemória:) De látod mindig lebuknak valahogy nem megy a "reklám" se:) Jobb ha vissza tart !:)
Kriszta28: Borbányán vagyunk átlagos kéró. A csaj (30-as) mosolyogva nyitott ajtót bemutatkozás minden mehetünk is a szobába. Addig ő folyamatosan beszélt hogy ez milyen az nagyon jó meg hallod:)) Csak hallgattam mondjuk ha így akarta oldani a hangulatot akkor sikerült. Szólt hogy helyezem magam kényelembe hú az Nf.
Amit lenyomott rajtam :D 3-4 perc után jeleztem neki hogy helyzet van olyan átéléssel fr*nciskázott. Szerintem még élvezte is:) Kicsit akcióztunk pózváltás mehet nem sír érte. A végjátékról nem is beszélve . Matyik rendben. Természetesen az utolsó percig nyomta kérdeztem is tőle hogy te mindenkivel ennyit trecsölsz? Kb 2 percben válaszolt hogy igen. Úgyhogy nem volt vele baj:) A magánéletéről sok mindent elmondott ami furi. Állítása szerint egyedül nyomja kids is stb.
Összben: 10/9 Kifejezetten ajánlott már csak a hozzáállása miatt is.
Bogi30: Hét eleje Debrecen vízestorony. +10év a harminchoz. Első ránézésre egy nagyvilágú kiélt nő benyomását keltette majd nem így is történt. Pici súly jelen incifinci beszéd:) Az alapban viszont ezt kárpótolja viszonylag sokat kevésért (csók kf nf massz arc) Fr*nciskánál látszott a rutin de 10/7 Sex közben inkább hátulról volt aktívabb paci gyenge 10/6 . Nem valami agyam eldobom hirdető . Így külöm biztos nem mennél át érte de mivel a toronynál tevékenykedtem hát a kellemeset a sz_ral így utólag. Már outsider.
Valentina = Bianka , a hozzászólásaid alapján voltál már a Biankánál is ! Nem vetted észre,hogy ugyan az a lány a Valentina mint a Bianka volt ?? Kicsit érdekes ez amugy ! A Dia 19 hez menni akartam de már volt egy két negativabb hozzászólás, igy még átgondolom ,hogy megyek-e :( amugy nekem a képek alapján bejönne ez a Valentina-Bianka csak sok a negatív beszámoló róla és ez vissza tart egy kicsit :)
Üdv mindenkinek!
Érdeklődnék felétek hogy valakinek van e már tapasztalata Maya ( 41 ) - ről? Ha igen akkor nagyon hálás lennék ha megírná, lehet privátban is. Előre is köszi !
Dia 19 story: teljesen természetes, bár nem ok. Simán elbaszták a logisztikát, van ilyen, kb annyit kellett volna mondani, hogy Diahoz jöttem, nem hozzád. A franckörúton ez nem ritka, de szépen lehet kezelni.
Meláni sosem volt Dia. Klaudia (21)-ből lett Meláni.
A "no info" Réka=Beatrixnál bepróbálkoztam én xencsétlen...mert csinosnak tűnt a képen, harmatosnak is és poppancsot is ígért...no tényleg csinos és fiatal, ez eddig rendben, Bianka volt lakában (a Belvároshoz közel) rendel...ez már kissé gyanús.
Jó sok várakozás a ház előtt, telefonban kisded sírás -"mi van?!" ...később kiderült bnő gyermeke.
Föl, megbeszélés, fürcsi, előkészület - közben behatol a 100 kg-os bnő a Romanov dinasztiából főúri kellem és kopogás nélkül rongyol be a baszobába...itt már csak röhögtem kínomban (zseton már leadva, sajna)...végre kihúz.
Piszipuszi (no csók), majd egy frenchie, ami viszont kb. 7/10 , tehát tulképp igen rendben...közben ujjazás, mélyebben nem csípi, fejen kéz, nem csípi. Na jó akkor támadjunk..ráültetem, finom szűk, de interakció 0/0, nekrofília, zombiesex feeling, arc kifejezéstelenül réved a semmibe...közben telefon többx csöng, néha felveszi...hú ez nagyon gáz...vissza a frenchhez, azzal legalább van remény a lövésre, ez meg is történik, telepakolom, hamár-homár. legalább ennyi, aztán gyors tipli és utókezelés egy normális szol gáltató.ál, hogy helyrebillenjen a kedvem...helyre is billent rendesen.
Sziasztok!
Srácok, ma meglátogatam Latikát....haljátok a szavam elált, gyönyörű egy leányzó és olyan mellei vannak h beszarsz. A müsor meg ahogy az egészet csinálja...phuuu nagyon nagyon nagyon jó! Ez volt az első alkalmam nála de szerintem még fogunk találkozni :).
Üdvözlettel: Petyr Baelish
Jaj Szilu ne küldjétek már modelására! Köszi :))
Jajj imádtam, forrón csókolt! Áhh kivagyok! :)))) Imádom a hangját meg a csókját :)))
Jolvan, akkor szőke :))
NA ezt lőjétek a tubre-ra sztem jó csaj :)) Kis orosz :))
***moderálva***
Szőkésbarna! :)))))
De ,ő szőke!! :)
Kis cuki ! :)))
Igen:))) Nah vele jártam 1,5 évig őt sasold:
***moderálva***
Be a tubera! :)
Dóra 28 szindróma!!! :) :) :)