Nem tünt el, csak elfelejtette meghosszabítani ezen az oldalon a hírdetését. De szerintem most a hosszú hétvége alatt nincs is, keresd hétfőn szerintem... :)
Nem tünt el, csak elfelejtette meghosszabítani ezen az oldalon a hírdetését. De szerintem most a hosszú hétvége alatt nincs is, keresd hétfőn szerintem... :)
Sziasztok olvasgattam már régebbóta a fórumot és prbóáltam a ti hasznos tanácsaitokat figyelembe venni. Nem nagyon szoktam járni lányokhoz sőt eddig nagyon kevésnél voltam. Egy másik nagyvársból hazajövett pedig úgy gondoltam keresek valakit itt nyíregyházán. 99%-ban szőke lányokat választok, hogy ne érjen meglepetés, ha értitek. Vivien 23-ra esett a választás, nem bántam meg. késtem egy kicsit, de végül ahogy megérkeztem kinyitotta az ajtót egy szőke szilikon cicis lány aki még arcra is szép volt.Teste nekem nagyon bejött, kedves volt bár nekem túlságosan visszahúzódó volt. Fürdőszobából visszaérve levetkőzött cici 10/10 hát a francia tudás so-so aki szereti ha lágyan gyengén csinálják azoknak befog jönni, de ha nem akkor inkább ezt kihagyjátok, de hangsúlyozom nagyon gyengéd és kicsit már túl bártoltalan volt. Utána a szex is jó volt bár ott se az a törjük szét az ágyat tipus. Utána viszont egy nagyon jót beszélgettünk értelmes okos lány. Összeségében kinézet teljesen jó utána fordulsz az utcán is francia van még mit csiszolni de nem rossz, szex meg teljesen jó bár lehetne egy kicsit aktívabb hangulat pedig kiváló volt köszenhető hogy jó partner a beszélgetésbe. összeségében szeritnem aki elmegy hozzá jó élményekkel fog távozni
Üdv mindenkinek.Egy kis beszámoló ebből a silány felhozatalbol.Jázmin 33 a kor és fotón látott hölgy közel sincs a valósághoz képén egy bomba nő van ajtó nyitáskor pont az ellenkezője nagy segg nagy has utólag bánom hogy maradtam francia 10/5 action 10/2 nyefeg nyafog hogy túl nagy meg hogy igy nem szereti,nem ajánlott kategória én biztos nem megyek többet na üdv mindenkinek.
Ha ez a Nelli 25 az a lány aki korábban más nikkel volt itt, ahogy lehet, megyek hozzá :) Az egyik képe ismerős..... Aztán természetesen küldöm a tapasztalatokat.
Hm.... Erről beszéltem !! :)
Jázmin 33:
G*gyi, képek nem valósak, mást mit írjak
Egyelőre. :)))
Valoban jarhat valaki mas varosban is.... nincs a Nyiregyhaza tabla utan szogesdrot kerites... EGYELORE :D
Sziasztok. Flaska!Nem értem, mi a problémád az egri hozzászólásommal? Vannak pasik akik csak helyben lévő hölgyet látogatnak meg.,és vannak olyan pasik akik m*nkájuk /egyébb elfoglaltságuk során utaznak,ezáltal más településen lévő hölgyet/hölgyeket szeretnének meglátogatni. :)További szép napot kívánok
Egy egri beszámoló
1
Hozzászólás helye: › Eger
Ugrás a hozzászóláshoz Virgoncvili - Újonc (12 hozzászólás) írta 2014. december 08. 21:16
0 0
Sziasztok! Szeretném megosztani veletek az élményemet! :) Ma délután meglátogattam Jázmin(32) hölgyet! Telefonos egyeztetés során fél órára jelentkeztem be, de végül 1 órát maradtam! A hölgy nagyon csodálatos bájos szőke teremtés, fotói valósak. Vele eltöltött időnek minden percét/pillanatát élveztem! 8 óra munka után, fáradtan érkeztem a hölgyhöz, melyet könnyedén orvosolt,a masszázsától új erőkre kaptam, pillanatok alatt felfrissültem! :) Remélem találkozok még vele, mert a hölgy a héten tervezi elhagyni városunkat. :( Örülök, hogy megismerhettem! Kiemelten ajánlott kategóriába tartozik! Összegezve: a hölgy a külsője mellett, olyan belső tulajdonságokkal rendelkezik, hogy szinte már is hiányzik! A hölgynek nagyon bájos mosolya, nevetése van! Jázmin(32) volt a 3. hölgy akit meglátogattam, de az ő színvonalas magatartása is példaértékű! 3 nyertes nőből 2-öt tökéletesen eltaláltam, elégedetten távoztam a hölgyektől. Rangsorolni nem tudom külső alapján a hölgyeket, de Jázmint különösen ajánlom aki szeretné még a héten megkeresni, mivel megemlítette ,hogy elmegy!:( További szép estét kívánok mindenkinek! :)
1 találat oldal: 1/1 1
Keresés hozzászólóra:
Keresés kulcsszóra:
Hatókör:
Összes fórumEz a fórumEz a téma
A hozzászólások iróival kapcsolatban további lehetőségek a szerző nevére kattintva!
Chat online
Sziasztok ! Nekem mondjuk az furcsa egy kicsit ,hogy jönnek az új lànyok itt vannak egy két hétig és sehol semmi infó róluk ! Na jó, néha egy, esetleg két beszámoló de amugy sehol semmi !! Nem furcsa ez ?? Egy beszámoló után meg kamikáze akció néha a látogatás ! Én megmondom őszintén ,nekem egy fórumozó vendég akinek adok a szavàra soha nem csapot be infoval, óva intett ,hogy meglàtogassam a hölgyet :) ő, volt nàla és nem ajánja nekem ! Le is irta mi volt a negativum a csajnàl !Tudom ,hogy minden vendég más és lehet ami másnak szuper az nekem kevés ,vagy forditva :) de akkor is vannak furcsa dolgok néha ...
A téma lezárásaként csak annyi,hogy nem akartunk megbántani Vili,sem én,sem a Tomi. A beszámolóid a valóságot tükrözik és írj máskor is,segítsük egy mást továbbra is! ;)
Valaki járt már esetleg Nelli 25-nél? Nagyon csinos a hölgy.
Szia én tavaj karácsonykor voltam nála,szerintem szép arcú kedves figyelmes leányzó én csak ajánlani tudom.Velem legalábbis ilyen volt.a képei művészi képek a hasa nem olyan mint ott,de rendben van a csaj.a ház tiszta a célnak megfelelő volt.azt nem tudom megmondani hogy egyedül van e mert a házban mindenütt égett a villany én nem találkoztam senkivelsem és nem halodtam hangokat sem.remélem segítettem.
Tisztelt Látogatók!
Szerintünk ez a téma már alaposan ki lett vesézve :)
Amennyiben úgy érzik mégsem, úgy szíveskedjenek a csevegésben folytatni
Eme forumon csak azok írhatják meg a véleményüket akik őstag,illetve kvázitag minősítéssel rendelkeznek?! Az nem feltétlenül azt jelenti, hogy hasznos információkat közöl is! Lehet, hogy többször előfordult már az,hogy ugyanazon szavakkal,mondatokkal dícsérem/fejezem ki a hölgy által nyújtott szolgáltatást. De hadd döntsem már én el,hogy mit érzek,és hogyan írom le! nem mindig a jó válasz ha valami humorosnak tünő lejárató szöveget vésünk a másik félről. Inkább megköszönnétek,hogy a figyelmetekbe ajánlok olyan hölgyet/hölgyeket ahol a pénzedért cserébe minőségi szolgáltatást kapsz,nem pedig kidobott pénzért cserébe jobb esetben csak hozzáérhetsz egy szolgáltatóhoz. Mert bizony el kell ismerni,hogy székhelyünkön dolgoznak hölgyek illetve szolgáltatók.de ez nem ide tartozik. A hölgyekkel legyünk tapintatosak illetve szeretetre méltóak.Összegezve: Kedves Tomi ha valami nem tettszik nem kell olvasni. akinek nem inge,nem veszi magára. Ennyi
Hali Tomi05! Rég láttalak errefelé. :) Valóban érdekes,de nincs ezzel baj sztem csak annyiról van szó,hogy ugyanazon szavak,mondatok jutnak eszébe a Vilinek,amikor így nekiül egy beszámolónak,elvégre nem ír olyan túl sok bejegyzést. De összességében amúgy egyetértek azokkal,amiket írt,legalábbis akiknél én is tiszteletem tettem hasonlókat tapasztaltam. :)
Igazad van Wjdks! Én is megnéztem az imént Vili barátunk mind a 10 hozzászólását és szinte szóról-szóra ugyanazok a mondatok szerepelnek a véleményeiben. Mindenesetre tényleg érdekes :)))
Eddig nem sok beszámoló jött róla amúgy emlékeim szerint. Vagyis nekem annyira nem rémlik.
Szia! mostanában ritkábban olvasom a fórumot. De tény,hogy klassz hölgyeket látogattam/látogatok meg.Régebben írtam,hogy eddig csupán 1 kakukktojás volt részemről,de rá még rossz is gondolni. :) Az tény ,hogy én sem vagyok egy befordult pasas,amely a nevemre is utal egyben,hogy kölcsönösen jól érzem magam a kiválasztott hölggyel,talán ezért is kapom meg mindazt a törödést illetve odafigyelést amiért a látogatásomat teszem. ;) :) Visszatérve: Jázminnál tegnapi nap során már 3x jártam,véleményem szerint és nem túlzok azzal,hogy Jázmin (33) hölgy az valóban Isten ajándéka. :) szerintem csütörtökön újra meglátogatom a hálószobáját ,ha rágondolok már is hiányzik ,főleg a tegnap délután ..... :)