szia! Staffi elvileg volt már a hölgynél de régebben playboynyuszi néven futott most Natália. Tegnap próbáltam elérni, de nem sikerült. Ha már azóta voltál nála egy kis infót csöpögtetthetsz.
szia! Staffi elvileg volt már a hölgynél de régebben playboynyuszi néven futott most Natália. Tegnap próbáltam elérni, de nem sikerült. Ha már azóta voltál nála egy kis infót csöpögtetthetsz.
Na, erre mikor pont most szemezgetek vele, ilyen infók jönnek :-(
Én hívtam telefonon érdeklődés céljából, tök aranyos és teljesen korrekt volt. Nos, ha én is hasonló tapasztalatokat szerzek a találkozásnál, akkor azt jeleznek kell, úgy érzem.
Egyre többen irják hogy nem megbizható,valószinüleg a törzsvendégeket részesiti előnyben szerintem.Én is próbáltam már hivni,
még egy üzit is dobtam neki telón de semmi.Persze nem bántani akarom,de azért egy válaszüzenet nem hiszem hogy gondot jelentene neki.
Zsuzsa37 hez mindig ilyen nehez bejutni????? Ma lebeszetem 18orara utan hivom semmi. Nagy nehezen felvete 19ora korul aztmondja 21ora az jo lesz 21tol 22ig se tudtam elerni utana kikapcsolta a telot. Maj legkozelebb hat ha bejutok.
Rami19: Aranyos kedves kis csajszi,ídöpont egyeztetés koreket,fürdő a célnak böven megfelel ( jó )
semmi nyafi az ágyban, francia nyelvtudása jóó ,szép teste van fotók megfelenek a valósgnak ,nem nézi az órát nem siet,
a megbeszélt ídő teljesen ki van töltve. Én már voltam nála
nem is egyszer ,és még menni is fogok .Köszi Rami :)
Csak ajálani tudom ..
Kocka!
Gréta23-t próbáld meg 15.00 után hívni többször. Az napra nem fog vállalni már valszeg, de legalább tudsz beszélni vele. Én amikor voltam nála, aznap többször is sikeresen elértem.
Dórcika: nekem is hasonló történetem volt vele. 9.05-kor megbeszéltük, hogy 10-re megyek, és 1 órát maradnék. Azt mondta, hogy biztos-e, mert csak akkor indul el fél tízkor a Garden streetre. 10-kor csörgök, semmi. 10 percen belül hívtam még négyszer (igazán azt gondoltam, hogy esetleg zuhanyzik, és oda csak nem viszi a telefont). 10 perc múlva értem el (kiel.gült hangon a telefonba szólva), ahol közölte, hogy 15 perc múlva jönnek hozzá, de ha gondolom, akkor gyorsba felmehetek. Nem éltem a lehetőséggel. Sőt, terveim szerint halálom előtt nem fogom tervbe venni, és igyekszem ezt a tapasztalatomat a következő életemben is megőrizni :)
Petra22: már én is néztem a hasonlóságot, és gondolkoztam rajta. Kösz az infót, mely eldönti számomra, hogy megkeressem vagy nem.
Friss:
Vivien23: Garden street környékén szintén. A képek nagyjából fedik a valóságot, derék környékén van egy kis plusz, de nem annyi az eltérés, mint sok más hírdetőnél szokott. Szolitól barna, nem gyárilag. Kedves, aranyos, van 1-2 furcsa dolga. egyet értek azzal, aki már írta róla, hogy a szokésosnál is inteligensebb. gondolkozásban is, és hozzáállásban is. Az első találkozásnál visszafogott. Nem az az egyből tudja az első alkalommal, hogy mi kell neked (pl. Niki30 Debrecenben). De szerintem több alkalom után már oldóttabb és összehangoltabb a produkció.
Valószínűnek tartom, hogy a bunkóságot nem értékeli. időpont egyeztetés sikeres volt, nem egyből tudtam menni, de többször sikerült elérnem, ha engeded, akkor megcsörget, hogy hívhatod. NF nincs, illetve a kölcsönöst sem engedte (még :) ).
Aapvetően ajánlott.
üdv és derűs napokat
Megvan!
Jó bamba vagyok...
:)
Keresés - Sz-Sz-B megye- Nyírmada
Te hol a manóban látod a hivatkozott hirdetést? Valamit nem jól csinálok, hogy nem látom?
:)
Na akkor rövidesen szemügyre veszem közelebbről is. :)
Néhány friss tapasztalatomat szeretném megosztani, sajnos nem rózsás a helyzet. Vagyis a rózsák csak mennek, de minek...
Rami 19: kis picike, először nem túl kedves, nem túl kommunikatív, de az ágyban már más a helyzet, aktív nem nyafog, érdemes kipróbálni egyszer
Gréta 23: kb 23-szor hívtam, de a legnagyobb eredmény az volt, amikor foglaltat jelzett, egyszerűen elérhetetlen a számomra
Petra 22: én a nem fotógaranciásnál voltam, de szerintem egy és ugyanaz a kettő. Egyetlen pozitívum a szép kerek melle, de ennyi. Ez nincs, az nincs, ennyiért? Rángat siet, nagyon kényelmetlenül éreztem magam. A megbeszélt időpont is gondot jelentett: félóra múlvát beszéltünk meg, késtem egy kicsit, erre már itt vagy? Várj egy kicsit. A bejárat előtt szobrozni pedig elég ciki, és akkoriban elég sokan mászkáltak arrafelé. Én nem ajánlanám.
Zsuzsa 37: nagy nehezen sikerült időponthoz jutni, de amikor odaértem 5 hívás után sem vettem fel, nem megbízható szerintem.
Dórcika: azt mondta, hogy egy órával előtte hívjam, hogy le tudjon zuhanyozni. Rendben, meg is beszéltünk egy időpontot, amikor odaértem felhívtam, hogy itt vagyok, erre azt mondja, hogy ő is mindjárt odaér. Ez elég gáz az utcán fogadni a vendéget, de gondoltam megvárom. De mivel ez a módszer, és ő sem volt szimpatikus, ezért tovább álltam.
Anikó 26: nála már többször voltam, de az utólsó randink óta már eltelt több hónap. Azt kell, hogy mondjam sokat változott, a kilók számában plusszban. De mivel jó emlékeim voltak, maradtam és nem is bántam meg, a hozzáállása most is kiváló volt. Újra elhittem, hogy ő is élvezi. Még a fizetést is majdnem elfelejtettem, mintha egy régi ismerősnél jártam volna.
Kedves wjdks barátom, Angelin= BlackCat :) ismerem őt személyesen ;) élőbe is ütős a lány ,szuper test, arc is szép, a karosszéria rendben van a csajnál ! :D
Angelinről valakinek valami? :) Képeken odacsapós..
Hello,
Kornéliáról, Petráról (22, garanciás) és Vivienről szeretnék tőletek véleményt kérni. Esetleg a Laura 23 művésznéven hirdető hölgyről is, mert nem nagyon találtam róluk sok írást.
Kösz szépen!
Nyugodtan próbáld ki :) egy próbát megér ! nincs lehuzás, finanszirozási költsége is a vállalható kategóriába tartozik !
Szia!
Hamarosan kereslek.
***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Zara
Szia. Én vállalom. :)
Sziasztok, érdeklődni szeretnék tőletek, hogy nyíregyen lehet-e olyan hölgyet találni aki vállal női ruhás fiut, illetve strapon-t, a hirdető hölgyek jelentkezését is várom, akár privát üzenetben.
Legalább a nevét írtad volna le hogy tudjuk kit kell keresni.
Hali
Találtam egy hasonszőrű oldalon *** moderálva *** egy Angelin nevezetű versenyzőt! Nagyon szemre vagy szerszámra való, de nem érem el! Valaki esetleg próbálkozott már nála? Vélemény?