Erika tavaly befejezte az "ipart".
Erika tavaly befejezte az "ipart".
Volt egy sebhely a hasán, de nagyon aranyos volt. Szerintem abbahagyta.
Sziasztok ! Liza 41 ??? valaki valamit tud róla ?
Szia!
Én nem akarok ennyire belemenni meg életvezetési tanácsokat sem szeretnék osztogatni.Nem az én tisztem.
Egyedül azért használtam ezt a jelzőt mert annál a lánynál tapasztaltam hasonlót (meg meg egy jelenleg nem aktiv hirdetőnél).
De az igazsághoz ugyanakkor az is hozzátartozik hogy Candy nálam* még így is kenterbe veri az itt hirdetők nagyon nagyon nagy részét.
Annyit változtat a dolgon hogy többet járnék hozzá ha nem lenne ennyire zsákbamacska.
*saját személyes véleményem és preferenciáim alapján ami nem biztos hogy azonos a tiéddel.
MisterX! "Zara kór" Ezen nevettem,de értem mire gondolsz. :) Eme szakmának a lelki hullámvasút sok esetben velejáró része. Ilyenkor amúgy jobb lenne,ha tartanának pár nap szünetet. Jó hírüket sem vesztenék el az adott városban,ezáltal vendégeket sem vesztenének,meg saját maguknak is jót tennének 1-2 nap pihivel,feltöltődéssel. Mint azt írtam is kb egy bő hete én is voltam a Candy-nél,mert többen ajánlották nekem,hogy mennyire szuper. Mint azt le is írtam már végülis jó volt,de kommunikáció nagyon minimális,szóval én is olyan 70-80%-ra értékelném az együttlétet,akárcsak te MisterX
Sziasztok!
Anno régen hirdetett Erika néven egy jó negyvenes hölgy.Az Örökösön rendelt,több alkalommal megfordultam nála,de sajnos eltűnt.....nem tud valaki infot róla?Egyáltalán szolgáltat még?
Köszi
kitti nem szoliban barnult, képek nem fedik a valóságot, én kifordultam.
Alíz=Szamira , részemről nem ajánlott. Bocsi ha szűk szavú voltam :-D
Szia! Én is többször voltam nála és az utolsó alkalmat leszámítva mindig maximálisan jól éreztem nála magam, az utolsóra csak olyan 70%-ot adnék. Azt hittem hogy csak rossz napja volt de ezek szerint nála is megváltozott valami. Lehet elkapta a "Zara k*rt" :).
kár lenne érte mert gyönyörű szép lány véleményem szerint.
Hali.
Voltam megint Candy -nél. De minek? Ugyanaz mint először, végig rinyált, hogy ne dugjam be teljesen, csak a hegyét. Nagyon gáz volt az egész. A felénél már azon gondolkoztam ,hogy hagyom a fenébe az egészet és inkább hazamegyek.
Külsőleg nem rossz a csaj, bár a képekhez képest jó pár kilót felkapott. Tuti nem megyek többet, pénz kidobás volt!
Ezt el sem hiszem! Még fel sem tetted a kérdést, és már páran meg is válaszolták a kérdésed, csak pár hozzászólással hamarabb. Ha a keresőbe irod a Lara szót, akkor könnyebben megtalálhatod.
Üdv és derűs napokat
Ui.: érdekes a felhasználóneved .. :) .. a Yin "g" túltengésben van...
Üdv!
Lara 25-ről tudna nekem valaki infót adni?
Veronika 31?
Hello. Szeretnek velemenyt Veronika 31rol.
koszonom
Mindenki hozzászólása szubjektív!
Annál az Alaxánál voltam aki a törzsstreeten rendel és még a nyáron voltam nála,ha nem ő az akkor egy másikról beszéltem,ha pedig ő az akkor ezt tapasztaltam és ennyi.
Alejandró! Igen,most hogy mondod tényleg engem is a kersztnevemen szólított. Meg is lepődtem,de kifejezetten jóleső gesztus volt részéről!
Igen Staffi,elkezdtem mocorogni. :D
Shalom ....:) Nekem Alexa 22 - ről ,hasonló a véleményem mint amit Staffi, és Wjdks írt. Voltam, már csinosabb lánnyal mint Alexa , de az nem igaz, hogy "plöttyedt " a teste.Velem Alexa kedves és oda adó volt . Nem éltem minden lehetőséggel,de nyitott volt mindenre . Alexánál olyanokat tapasztaltam , ami nem jellemző az itteni lányra. Aktus előtt lepedő cserélt, aktus alatt fogta a kezem kereszt nevemen szólítót.Fuvaros Alexáról írt véleményéhez annyit jegyeznénk meg, hogy kettőn áll a vásár , nem csak a lányon ,rajtad is múlik milyen lesz habarás.
Úgy látom a nyári pihenés után lassan beleveted újra magad az "ágyrajárók" táborába wjdks barátom :D
Fuvaros! A Zsuzsa37-ről írtakkal egyetértek,a Dorinánál még nem voltam,de már többen írták nekem gyakorlatilag ugyanazt,amit te ide a fórumra,szóval nem lehet rossz a csaj,nekem ő lesz a következő megállóm. :) Már tudom,hogy cipőt kell törölni nála alaposan belépéskor,meg hogy olyan,mint a pezsgőtabletta,szóval ajtónyitás után kell neki egy kis idő míg feloldódik stb. :) De majd figyelek ezekre és biztos elrendezi a sorsom böcsülettel. :D Viszont egy valamivel nem értek egyet veled Fuvaros. Méghozzá az Alexa 10/3 NF-jével.. Egyszer voltam nála,de nekem az simán volt 10/10,volt érzéke hozzá. 2 napig a fejemben volt utána. :D Szóval vagy kevered vagy annyira nem alakult ki köztetek semmilyen szimpátia,hogy képtelen volt úgy csinálni,ahogyan általában szokta. (más is írta már nekem,hogy NF-ben a legjobbak közt van a városban) Az tény,hogy husis,de nálam még azért belefért a tűréshatárba,sőt a nagy melleinek a látványa,nekem abszolut elterelte a figyelmemet a plussz kilóiról. Meg a hozzáállásával is. Nem mostanában voltam nála az tény,de ha egy nő ösztönösen jó az NF-ben,akkor sztem fél év alatt nem felejte el teljesen,max ha tényleg nem voltatok szimpik egymásnak és nem tudott emiatt rádhangolódni. Na majd már rövidesen őt is felkeresem újra,aztán meglássuk. :D
Kedves fuvaros ALEXA vagyok nem tudom mi lepedt meg téged mikor külön kiirtam hogy nem sovány lâny vagyok de nem is plötyedt te mindenkibe rosszat látod szerintem te valakivel megint tévesztesz én már régóta dolgozom nyiregyházân és a vendégeim tudják miröl beszélek!üdvözlettel alexa legyen szép napod fuvaros!