***moderálva***
Alexa 23 aki régen erika volt.***moderálva*** itt sem történt, félórát töltöttem el nála, test10/6 has tájékon nem tetszett, de nem vészes. Mozogni nem igazán szeret, inkább azt szereti ha a szerszám a szájában motoszkál.Tekeri , csavarja, igaz nehezen tudtam megkönnyebbülni, de nem ő tehetett róla, türelmes volt és a végén megkapta a méltó jutalmát amit, úgy köpött ki mint aki mérget nyelt :D Aranyos volt. francia 10/10 Aktus 10/3 jóindulattal :)
Anikó 28: sajnos én már a "nagyobb" Anikót látogattam meg, inkább a véknyabb lányok jönnek be. Szakács képző környéke, Lerendezett igen rendesen, annnyira nem emlékszek a részletekre, úghogy vissza kell, hogy menjek hozzá :)
Mia 29: nagyon kevés vélemény volt róla, de bevállaltam, amit persze nem bántam meg. ószőlő környéke rózsák száma ***moderálva*** darabocska félórára. Lakás rendben, szilikon cickók *-* ,, arcra is bejött, test bomba, van mit rajta fogni, de pont jó, hátulról lehet keményen nyomkodni a kicsikét. Francia védőburokban történt , sajnos :/ Csók egyáltalán nicnsen nála , ez nagy hiba , és a cicikkel is csak óvatosan lehet játszadozni. A végén felajánlotta , hogy megmaszíroz, de én nem éltem a lehetőséggel, mert így is késésben voltam, de majd legközelebb :) Ajánlani tudom mindenkinek,.