Sajnos a Dia 26 -ról lemaradtam , nem volt időm meglátogatni, de ha visszatér bepótolom ! Aztán kaptam egy infot, egy igen aktív fórumozó társamtól, hogy az aproba van egy Lolita nevü lány aki kifejezetten jó müsort adott neki elő ! Gondoltam megbízható a srác nagyon, igy meglátogattam a Lolita nevü hölgyet :) egyeztetés könnyen ment , rózsák száma mondhatni a mostanába megszokott! Oda érve hívtam , mondta lejön elém, mondjuk engem ez nem zavart! A képeken szereplő hölgy jött le elém, nagyon közvetlen , beszédes, cserfes, nevetgélős lány! Szerintem a huszas évei legelején jár :) elrendeztük amit kellett, irány a fürdő, aztán az eksön..... hát mit is mondjak semmi de semmi nyafi a franciánál nem sürget, kedvenc póz ugyan az mint nekem ( hátulról támadva) lovaglóba igen aktiv volt, kértem tőle ,hogy ujra hátulról csináljuk kiváncsi voltam ha keményebben csinálom szól -e érte ,de semmi ellenkezés! Nem az a plázacica akihez hozzá se lehet érni egy újjal sem ! Aki szereti a vékony lányokat annak kifejezetten ajánlott ! Én jól éreztem magam nála, ez az én saját tapasztalatom :)