Nekem Dorina bejött a személyes tapasztalatom hogy tök normálisan állt hozzá. Kedves volt és finom mindenhol. Dior sajnos mindig akkor jön amikor nem vagyok otthon de egyszer talán összejön a találkozó ☺
Nekem Dorina bejött a személyes tapasztalatom hogy tök normálisan állt hozzá. Kedves volt és finom mindenhol. Dior sajnos mindig akkor jön amikor nem vagyok otthon de egyszer talán összejön a találkozó ☺
Ha magam szempontjait kellene figyelembe venni, akkor Dorinát választanám. De nem ismerem a te szempontjaidat, ezért a válaszom: passz. Ugyanis lehet, hogy neked olyan igényed van, amit Dórcika ki tud jobban szolgálni, akkor meg adtam neked egy rossz tanácsot.
üdv és derűs napokat
Udv.
Kerdesem lenne.Dorina vagy Dorcika melyiket ajanlanatok?
... vissza kellene nézned az eseményeket, ez nem egy kirohanás BigBoy részéről, hanem folyamatos hadjárat... gyerekes viselkedés, hogy ha neki nem jó valaki, akkor lefikázza azt is aki jót ír róla. Semmi köze hozzá, hogy másnak jó az, ami neki nem jó. Ettől nem kellene neki mennie állandóan raminak, és a makktársnak sem.
... ez nem végszó, hanem az igazad további bizonyítása, egy szóval folytatod, ahol abbahagytad, és megannyiszor újrakezdted. A gyerekeim 7,10 évesek, de már ők is egy hasonló vitát kultúráltabban lezárnak bárkinek is legyen igaza.
A rossz élményt elég egyszer megírni, nem kell hadjáratot folytatni!
Hetek (hónapok?) óta megy a szapulás. Még ha extrémitás történt, akkor is "illendő" lenne továbblépni - mindannyian tudjuk, milyen a popszakma, a legtöbben megélünk kisebb-nagyobb, ilyen-olyan pofáraesést. A sértettek 99%-ban ezt egy negatív kritikával le is zárják. Itt viszont vagy random, a semmiből jön egy finom fikázás, vagy épp egy pozitív beszámolót kérdőjelez meg a megélt(?) rossz tapasztalataival.
Nem ismerem egyik szereplőt sem, de őszintén szólva én is inkább Dior által ecsetelt verziót tudom elképzelni. Legyünk felnőttek, viselkedjünk is úgy - ne mérgezzük magunkat csalódásokhoz való ragaszkodással, valamint engedjük el a sérelmeket. Szerintem.
Nyugi Byboy!
Ha ez a vonat nem vett fel, meg kell várni a következőt!
Valamint a hosszú barátság titka a pontos elszámolás.
Szia
Belezúgtál a kiscsajba és lepattintott vagy mi a probléma? Más életébe ne mássz itt bele, összekevered a dolgokat.nem társkeresés!Semmi közöd a lány életéhez, mit csinál az életével és mit nem. de kivancsi lennék milyen iskolába menjen a kislány, amivel 3-4 kilót megkeres havonta szabolcsban, h félretegyen, mert ugye nem a százezres melóra akarod küldeni, ami az albérletét fedezi???Azért mentek ki a diplomások mosogatni és felszolgálni, mert itthon meg tudtak élni...!Élettapasztalatod az sok lehet.Érdekes más nem írt róla rosszat, csak te.de ez is elfogadható, mindenkinek más jön be.Életvezetési tanácsot nem kell itt adnod, szerintem mindenkinek van otthon vagy az életben sepergetnivalója..! :) üdv
Remélem ezen kiírásod után a kicsi Rami többet nem fogad!!,, xd. jah és személyes dolgokat ne ossz meg, a Hirdetőkről ezt nem szeretik.. aztán kocc van Ramirol!!
Még mindig kedves és én csíptem is korábban, írtam is róla itt jó beszit...de mikor legutóbb nála voltam fáradt volt és jócskán felszedett fenékre..szóval passz.
... ez a fórum arra való, hogy az ember leírja a véleményét. Az viszont már nem feltétlenül etikus, hogy nem csak leírjuk, hanem egész hadjáratot folytat egy lány ellen valaki, mert valami nem volt oké neki. Elég egyszer leírni, majd a többiek döntenek, hogy annak ellenére megy vagy nem megy. Vagy menjek el megint hozzá, és akkor arról írjál ismét...
Uff
Hurrá! Nincs Izabella 24-Karola 24 .. Nem kár érte.. :P
Szerintem Te már kivesézted a témát, így lassan leszállhatnál Ramiról!
Ezt csak megerősíteni tudom. A teste nem öregszik, de a szelleme érik.
Mostanában szó volt róla Rami már nem olyan lelkes mint régen és már nem törődik úgy a vendégekkel, legalábbis én ezt szürtem ki egyes beszámolókból szóval tegnap meglátogattam
Fél órára mentem ami bőven belecsúszott a háromnegyedbe vagy talán még kicsivel több is volt de ez nem igazán zavarta. Végig közvetlen, kedves volt és odafigyeléssel csinálta amit kértem szóval szerintem semmit sem változott de ez csak az én véleményem.
Sziasztok! Tudnátok nekem olyan hőlgyet ajánlani, aki domina ként is remekel? Ha tudnátok segíteni annak nagyon örűlnék.
Helló :-)
A mai napon meglátogattam Aliz 19 nevű hőlgyet. utólag kiderült számomra hogy jól választottam :-)
Felhívtam hogy alkatmas -e Neki hogy eltöltsünk egy kis időt kettesben válasz igen
A randi helyszíne könnyen megközelíthető egyszerű és ingyenes parkolás csendes jó környék
A lakás igaz kicsi de rendezett tiszta
A telefonba életvidám cserfes hanghoz élőben egy finom sportos alakú női test társul
a piercinges hölgyek amúgy is a gyengéim barétnő feeling 100% nincs nyafi finom szűk punci ügyes mindentéren
Én non élveztem a társaságát és ha jól olvastam a testbeszédét és a légzését Ő is élvezte
Én ajánlani tudom 10/10
Minden jót PáPá
Megnéztem Vivi 26-t ismét, hogy jól láttam-e múltkor, és nem csak káprázott a hőségtől a szemem két hete. Hát azt kell, hogy mondjam, hogy hőség ide vagy oda, jól láttam. Káprázatosan szép arca van, már azért is fizetnék, ha csak nézhetném. Persze a szolgáltatással kapcsolatban biztos lesznek, akik nem kielégítőnek fogják tartani, engem személy szerint lenyügőz. Persze ez viszonyítás kérdése, mert ez szubjektív, kinek mi a szép.
...na további derűs napokat ...
Kedves Vendégtársaim,
hirtelen az utóbbi napban sok privát üzenetet kaptam, egy beszámolómmal kapcsolatosan. Igyekszek itt válaszolni.
1. a beszámolóimnál támpontot szoktam adni a rózsákat illetően (én nem vagyok árérzékeny, így többségében nem is érdekel, a szolgáltatás minősége érdekel, ha az jó, akkor felőlem bármekkora rózsa lehet. Ha nem jó, akkor többet nem megyek, akkor sem bármennyire kevés rózsába kerülne is), aki részletesen akarja tudni, annak legalább annyi legyen a gagyeszban, hogy rácsörög a hölgyre. Ha fel sem meri hívni, akkor az mit akar egyáltalán. Vagy a következő kérdés az lesz, hogy hívjam fel helyette időpontot egyeztetni, majd menjek el én hozzá? :) Többségében szívesen egyébként, de gondolom nem azért jár az oldalon. Nem szedik le a fejét ezért, ha valaki csak érdeklődik. Aki meg leszedi, és kiakad ettől, annak valószínűleg a hozzáállása is olyan a müsor ideje alatt. Egyébként is ez már egy jó kezdeti szürő.
2. Nevet is részletesen meghatározom, évszámmal mindig. ha több olyan van, akkor további támpontot adok meg.
3. Részletekbe nnem szoktam menni, inkább csak támpontot szeretnénk adni a megbízhatóságról, hozzáállásról. Részletes menü miatt szintén legyen annyi a gagyeszban, hogy telefonál egyet.
Mindig szubjektív amit leirok. Ami nekem bejön, az másnak nem biztos (Zsoloka miattam ment el például Dittuhoz, de nem jött be neki, én meg Sopronba is elmentem miatta - szóval bármi lehet). Arra mindig határozottan célzok, ha érdemes, vagy nem érdemes menni hozzá, aztán mindenkinek kiderül, hogy egyszeri alkalom, vagy visszajárós lesz.
üdv és derűs napokat
Anica 45
Árpádokon rendel a megszokott helyen.
Arcán latszik a kor ja es a mellein is.
Segg teltebb es a képek akkor készülhettek mikor még 10kg volt kevesebb.
Szolgáltatás 10/5
***moderálva***