Való igaz 3 találatot hozz rá, hm pedig én úgy emlékeztem hogy már írtak róla .. sorry
Való igaz 3 találatot hozz rá, hm pedig én úgy emlékeztem hogy már írtak róla .. sorry
Sziasztok, így hogy év vége van elmentem Pati31 hez . Jó helyen van ingyenes parkolás. Nagyon kedves hölgy nyitott ajtótt nekem bejön, aranyos beszédes csaj, és még jól is nézz ki! Részemröl ajánlót kategória!
Boldog új évet kívánok ,fórumozó társaimnak , a csajsziknak és a szerkesztőknek ! BUÉK :)
Egyébként Gabo ha beütöd a Dóra 27 a keresőben látni fogod hogy a te az enyém és egy cicidicsérö poszton kívül nem dob ki mást. Hú. Ez baromi nagy segítség. Ettől már az is jobb ha felhivok egy 90 es asztrális számot és josoltatok a csillagokbol.
Hali máskor nem árt olvasni a fórumot! am meg a Dóra 27 már több néven is hirdetett, hiába jó külső nulla szolgáltatás.. Nem ajánlott!
Sziasztok évégére gondoltam meglepetés magam nyuszival de sajnos nem igazán jött be a számításom. Patit hívtam úgy tűnt össze jövünk de közbe jött valami nem az ő hibájából, sebaj akkor Rami de ő csak sos franciára van ideje az nekem nem elég. Anna kicsöng nem veszi fel. No akkor ujitunk Dóra 27 kedves tájékoztató után indulás hozzá ,keco rendben zuhany ok csaj 10 es. Enyi a pozitív. ***moderálva*** rózsa előre félidő ez is ok nem gond DE francia gumival elejétől cici csak simi semmi puszi egyéb tájakrol ne is álmodj hogy hozzáersz. Nehezen de rahangolodtam csapjunk bele. Csak misszionárius póz egyéb kizart gumit és az ezredest végig fogva szabályozva löttem egyet minél hamarabbi befejeźésre gondolva. A csaj 10-es de a technika nem osztályozható főleg a ***moderálva***. Ebbe belefutotam többet nem megyek. Uff.
Kellemes Karácsonyi ünnepet kívánok mindenkinek!Köszönöm azoknak akiket meglátogattam, makktársaknak a sok infót.
Bukócső és kotton gumi, angyalkákon tangabugyi
Fék bal három, szemben árok
BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK! :)
Kellemes Karácsonyi ünnepeket kivánok az itt hírdető lányoknak, makktársaknak , és a szerkesztőknek! Ez a karácsonyi napok a családé, de aztán lányok készüljetek mert újra indul a puncivadászat :D
Kiara20
árok,2 csaj a lakásban,szembetalálkoztam az előző kanival, majdnem pacsiztunk is... (idegesito!),
képek frissek, bejön tetszik, ápolt, illatos,
kezdő feeling , de kedves és lelkes, bf van, inni kínál.
francia ízlik, ügyes
gumi kényelmetlen, valami olcsó sz*r lehet,
aktus jó, variál ahogy szeretném,
francia végén idegesito megszakitások, pont végkifejlet előtt, ezért elhúzódik a happy end...
NFVSZ fele a hasamon másik fele lábamon-no komment.
A fentiek ellenére nem teljes csalódás, lesz ez még jobb is!
Szevasztok!
2-3 hete Zsuzsa(37)-nél jártam.
Lakásról: fürdő okés, van ágy amin lehet dugni. mi kell még. :D
Könnyen ment az időpont egyeztetés, kedves volt már a telefonban is és ez a vele töltött fél óra alatt sem változott!
Csinos, vékony nő nyitott ajtót, bemutatkozott és a lényere tértünk. Tanítani való a franciája, nyalakodtam is kicsit. Aztán gumi fel és szex néhány pózban. Hátulról “egész” kellemes a látvány.:d
Összességében nagyon jól éreztem magam, beszélgetni is lehet vele, a szex is jó volt. Visszamegyek még.
Mondjuk az olvasott beszámolókból nem mondtam sok új dolgoz vele kapcsolatban.
Noja(34) -ről valaki valami infót?
Köszi előre is!
Sziasztok!
Egyik nagy kedvencem újra a városba látogatott (Zoé35) így hát volt tenni valóm! Ma sem csalódtam benne! Továbbra is szexi és profi szolgáltató! Ma is nagyon kedves volt és újra profi és kitűnő szolgáltatást kaptam! Volt szerencsém ma a barátnőjéhez is (Any36) csinos és kedves! A szolgáltatást illetően ő is igazi huncut profi hölgy! Kedves és odaadó volt velem! Első találkozásra olyan volt mintha 1000 éve ismernénk egymást!
Részemről mindkét hölgy nagyon nagyon ajánlott kategória legyél kezdő vagy már jártas ebben a randizási kategóriában!Minden igényt kielégítő hölgyek a normál keretek között!
Köszönöm neked a kedvességed. Te is közvetlen igényes és érzéki voltál velem pont ezért sikerült jól.😉 Ha szeretnéd várlak újra. Itt vagyok a városban szombatig😘! Csók Any
Triniti 40: Ki akartam próbálni valami újat és most bejött! Jobb fotókat is feltehetne, egyértelműen ő van rajtuk, de valóságban csinosabb. Bár arcra nem igazán jön be nekem és a cickók is lehetnének méretesebbek (ez erősen szubjektív vélemény), de nagyon csinos és valóban sportos alkat. Az előadás pont olyan, ahogy én szeretem: bújós, dorombolós, barátnős, de azért kellően vadmacskás :)
Az egész együttlét alatt úgy mozgott, fordult, hogy mindig mutasson valamit magából, még a gumiért is úgy nyúlt, hogy közben kacéran pucsítva nézett vissza.
Ha az alkata valakinek bejön, erősen ajánlott a részemről.
Igen, tudom, első kézből.
Kedves Klaudiacica! Nagyon rosszul gondolod, én nem élvezem a hölgyek lejáratását, én azt szeretem, ha jókat írhatok róluk, mert ez azt jelenti, hogy jól éreztem magam náluk - kb mint ahogy az esetek 90%-ában így is történik. Kereső pedig nem feltétlenül csak ezt az oldalt jelenti. ;) Bár az tény, hogy erre nem gondoltam: A Klaudia - Amanda - Cloé evolúciód során a keletkezett negatív hosszászólások bizony eltűntek a fórumból.
Azért hogy ki, mennyire hiteles, azt nüánysznyit befolyásolja a posztok melletti fel és lefelé mutató hüvelykujj melletti szám.
Amúgy meg ez nem lejáratás, ez tájékoztatás. Elég sok vendéged van ahhoz, hogy ne foglalkozzál velem, és persze a kiírásaimmal. Nekem pedig elég sok ismerősöm van, akiknek nem Te vagy a megfelelő. A Te sok vendégedet nem érdekli a névváltoztatás, az én sok ismerősömet pedig igen. Viszont elnézést kérek, az utolsó mondat valóban nyers volt és tömény: Kimaradt a 'szerintem', 'véleményem szerint', 'az eddigi összkép alapján' valamelyike.
Te már csak tudod!!! Ha azt hiszed, hogy ezzel lejáratsz, akkor nagyon tévedsz! De tudodmit ennyi örömöd legyen!!!
Jó megfigyelés.. ezt csak megerősíteni tudom.. Amandábol -Cloé lett! se baj ,Név,változtatás stb..és mehet tovább minden , jöhetnek majd az uj pali madarak akik rá repülnek mert nem olvassák a fórumot..
2 hirdetés=1 szolgáltató..off
Csak a folytonosság kedvéért: A sokak által ismert, és a legkevésbé sem elismert Amanda (25), most Cloé (25)-ként keresi a madarakat. Természetesen nem ajánott, részletekért használd a keresőt!
Kloé 29 még mindig a legjobbak közé sorolandó! Full 10/10