sziasztok,
az alábbiak mindenképp az én szubjektív tapasztalatomat mutatja, a saját általam megélteket.
Dóra 21
Kapott rendesen eddig, ámbár van saját védőangyala itt a fórumban, aki mindig ódákat zenget róla. A legutóbbi hozzászólásai tették nyílvánvalóvá, hogy meg kell látogatnom.
Helyszín: Vasvári Pál utca környéke - aki nem tudja, az pontosabb infóért hívja Dórát. Lakás rendben.
Külső: meg tudom erősíteni az előttem szólokat, elvenni, és hozzátenni sem tudok: egy szóval testileg nagyon rendben van
Egyeztetés: könnyen ment
Esemény: annak ellenére, hogy először mentem, közvetlen volt már az elején. Talán már azt lehet mondani, hogy túlságosan is. Ez egyébként jó, csak meglepődtem, hogy ritka az ilyen, aki első alkalommal ilyen. Letisztáztuk, hogy miér is érkeztem, mit szeretnék, zuhany kötelezőség van, de ez szerintem minimum kellene lennie mindenhol. Volt már olyan, ahol furcsán néztek rám, hogy le akarok zuhanyozni...
Itt többen írtátok, hogy fadarab effektus. Nem írok olyat, hogy én ilyet nem tapasztaltam, mert kezdetben éreztem ilyet, de úgy látszik megtaláltam az a "gyenge" pontot, ami beindítja. A hölgyek is olyanok, mint a motorok: valamelyik erős gázfröccsel indul, a másikat finom adagolással lehet beindítani. Dóra az utóbbi, ha egy motor lenne. Vannak azok az apró rándulások, amiket nem lehet megjátszani...
Események után sem akart egyből kidobni. Érezhető, hogy meg akar felelni - valószínű, hogy amit ide a fórumba írt, azt komolyan gondolja. Magáról annyira nem szeret beszélni, de vagy érdekes dolgokról beszéltem így lelkes hallgatósága volt mondanivalómnak, vagy csak nem hagytam szóhoz jutni.
Értékelés: mindenképp jó volt, hogy mentem. Biztos, hogy megyek még, jól éreztem magam, de szerintem még ettől is többet ki lehet hozni. Az eddig leírtak alapján, én nem tapasztaltam azt, hogy kinézet nagyon jó, semmi több. Vagy tényleg változott, ezért tapasztaltam a leírtakat, vagy csak a szerencsée fia vagyok, másokkal ellentétben.
Ismételten megjegyzem, hogy az a saját értékítéletem, és tapasztalatom alapján írodott ez a beszámoló, mások más mellékhatásokat is tapasztalhatnak.