Kira - apróban hírdet, telefonszáma 3527 végződésű - csak, hogy pontosan beazonosítható legyen...
Staffi már eléggé jól ismer ahhoz, hogy tudja, hogy mi a jó nekem, így az ő ajánlása alapján mentem, előre sejtettem, hogy rossz nem lesz :)
Egyeztetés könnyen ment, szinte azonnal tudott fogadni. Kedves, aranyos hangja van, amibe azonnal bele is lehet szerelmesedni. Már a telefonban is közvetlen.
Piac környékén fogadott, ahol Lara is szokott lenni.
Külső: mondanám, hogy mint a képeken, de az apróhírdetésben szereplő képekből kettő nem sokat mond. Csinos, fiatal lány feszes bőrrel, aranyos tini cicikkel - mellmániákusok ne őt keressék, nekem viszont nagyon tetszett - , és szép arccal - szóval testileg az én viszonyítási rendszeremben átlagon felüli a mostanában lévő felhozatalban.
Előadás: közvetlen nagyon, igyekszik az meber fia kedvében járni. Ahogy az ágyon elém feküdt franciázni és széttárta a combjait, . . . hát az csodás érzés volt, mind technikailag, és mind vizuális élményileg, ami megtette a hatását. De a hatás előtt öltöztetést kérterm, és miszi pózban folytattuk, és nem is váltottunk át, hanem itt hagytam, hogy beteljesedjek...
Értékelés: mindenképp jó élményekkel távoztam, biztosan visszamegyek, igaz akkor félidő helyett egészet, hogy én is megkóstolhassam.
És mint mindig a leírtak az én szubjektív értékelésem, mellékhatásokat illetően mindenki menjen el, és tapasztalja meg.
üdv és derűs napokat - ámbár én jobban szeretem az esőt, a viharokat...