Nekem mindkét lány felvette mindig a telefont. Persze ha elfoglaltak voltak nem de később újra hívtam őket és minden rendben volt.
Nekem mindkét lány felvette mindig a telefont. Persze ha elfoglaltak voltak nem de később újra hívtam őket és minden rendben volt.
Kedves Starion !
Köszönöm szépen 😘😘 !
Rami 21: telefonban számomra körülményesnek tűnt, a helyet is nehezen találtam meg, de kellemes csalódás volt. Belépve is azt éreztem, hogy nem biztos, hogy jó választás volt, de nagyon pozitív volt az élmény. Ritka jó a szolgáltatása!
Dominika26 tel.:.......7058
Örökösön rendel
A fotói alapján választottam , mivel erősen retusált képek gondoltam, hogy a valóság más lesz de szerencsére nem sokkal kaptam rosszabb látványt. Fejre szebbet vártam és a retusálásnal emeltek a cicin és a fenekén.
Szolgaltatas átlagos
Most volt először alkalmam szilikon is ajkú lánnyal lenni de inkább csak zavart a csóknál és az orálnál.
Ivett tényleg egy szép csaj szép kék szemei vannak Én is nagyon szeretem a munkásságát
A többi csajról csak annyit nagyon elszálltak az árakkal sokat kérnek a semmiért és nagyon be fásult ak.
Ivett mivel ritkán van és jó az amit nyújt ezért sokkal kívánatosabb a társainál . kicsi cici feszes popsi
Egyet értek veled valóban jó szolgáltató az Ivett :) Én utoljára talán egy éve jártam nálla a korzó hátánál, és arcra, testre, hozzáállásra is jó volt az Ivett! De az igazsághoz hozzátartozik, hogy régebben is hírdetett ő már kisebb nagyobb megszakitásokkal és régen is mindig megbízható jó szolgáltató volt! Mostanában tényleg inkább hétvégén elérhető, akinek sikerül bejutnia hozzá biztosra merek fogadni, hogy kellemes élményben lesz része :)
Ivett lehet vándorolgat!Azért kéne többen látogatni itt maradjon!Nagyon megéri!Megjegyeztem nála ritkán látom hirdetéseit!Válasz meg vannak a törzsvendégei!Amin nem csodálkozom annyira nem is kell már hirdese magát!
Ivett jelenleg nem hirdet, általában péntek este, szombat délután és este van. Amikor dolgozik, akkor aktív csak a hirdetése.
szia ! ha az az Ivett akire én gondolok akkor mostanában hétvégén tűnik fel néha néha. régen voltam nála akkor tényleg nagyon tuti volt tervben van újra meglátogatni.
A hirdetését hol találjuk? Érdekes hogy az újoncok általában hiretés alapján nem elérhető lányokat dicsérnek. Vagy olyat akikről régi motorosok már megirták az igazat.
Sziasztok makktársak!El mondanám Ivett a legtutibb nő nyíregyházán!!!
Daniellának én is köszönöm azt a minőségi szolgáltatást,amit nyújtott melyet eddig senki sem tudott felülmúlni vagy csak megközelíteni sem!!!
Egyedül egy Beka nevezetű lánnyal találkoztam az oldalon akinek a szűrőjén átjutva nagyon jó BF élményben volt részem és egyből Daniella jutott az eszembe, hogy Beka lehetne az utóda.
Merem állítani,hogy egy kis csiszolgatással Daniella szintre tudott volna lépni.
Sajnos pár találkozásunk után hirtelen megszűnt lenni az oldalon :((
Remélem még vissza jössz Beka.
Vivienn 28
plusz 40 kilóra kell számolni mint amit a képeken látsz
morál gyengéd és jó volt
Kinek melyik jön be jobban, de kétségtelen tény a Gina Diamond is csúcs szuper volt! De mig a Daniella barátnő feelingbe adta elő, a Gina inkább a beválalósabb vadabb verziót adta elő! Nekem mind a kettő nagy kedvencem volt!! :) De, sajnos ezek már múltidőbe értendők...
Nekem a Gina Diamond jobban "feküdt".
Elmúlt két napba, próbáltam nem arra gondolni, hogy eljött ennek az ideje is sajnos, hogy sokunk kedvence azt mondja befejezi, nincs tovább. .. Aztán ma beszéltem vele és megerősitette nekem valóban " most úgy gondolja ahogy leírta" !! Mivel tudom, hogy más tervei vannak most már az életbe, azt kívánom neki amit eltervezett valósuljon meg, legyen boldog hiszen ő egy igazi tünemény :) Nem marad más hátra mint, hogy megköszönjem neki azt a nagyon magas szintü szolgáltatás, a kedvességet, amit kaptam tőle éveken át. ... Hiányozni fog a nevetése, a társasága :) Nyugodtan le merem írni belőle csak egy volt, Ő volt a legenda,, ő a DANIELLA ! :)
Sok sikert az életben, Szerelmünk! Vigyázzák az UFO-k a lépteid! :D
Szerintem sok férfitársam nevében írhatom, hogy mi köszönjük, hogy megosztottad csodálatos létezésedet velünk, sokan vannak, akik nem fognak felejteni téged.
Kívánom, hogy más területen is legyél olyan sikeres, mint itt :)
A jókívánságaid hiányosak, a végén a miegymás helyett lehetne ez: DANIELLA
Hiányzol tündérem!
Gaby29 tel.06.....2565
Azért írom oda a telefonszám végződését is,hogy később könnyebben be lehessen azonosítani
Gaby egy profi és jó BF meg van és már ez első alkalommal is fel falt bár volt közös kémia!
Nos ez volt a múlt!
A jelen,hogy a profizmus alább hagyott a BF-el együtt de arcra szebb lett,megváltozott külsővel tért vissza olyan Kate Beckinsale cinésznőre hasonlít szőkében és rövidebb hajjal.
Még mindig átlag feletti a szolgáltatás!