Érdemes megpróbálni. Csinos és ügyes, érti a dolgát. Nem véletlenül dícsérik a fórumon.
Érdemes megpróbálni. Csinos és ügyes, érti a dolgát. Nem véletlenül dícsérik a fórumon.
Tegnap esti mókázásom: Lola25
Már találkoztam a Nyíregyi hölgyek többségével, de Lolára eddig nem került sor! Szemezgettem már egy jó ideje a hirdetésével, már hívtam is de a találkozó tegnapig elmaradt!
Tegnap aztán gondoltam egyet és felhívtam, egy óra múlva már fogadott is! A hangja kicsit rekedtes ezért is hezitáltam eddig, azt hittem jóval idősebb a kiírtnál a hangja alapján.
A fórumon sem találtam semmit róla, de a múltkor valaki berakta a top 5, gondoltam akkor nem lehet gond!
Megérkeztem a helyszínre, kicsit izgultam, hogy mi lesz de kár volt.
Egy nagyon szép lány fogadott, a kor valós, a képeken ő van, a hangja élőben is rekedtes :)
De nagyon kedves és közvetlen, megbeszéltük, hogy mit és meddig szeretnék, aztán elmentem zuhanyozni.
Tusolás után a szobában várt, a felesleges textiltől hamar megszabadultunk!
A teste valami bombasztikus, nagyon szép szilikon cicik, formás popsi, szép arc, minden megvan ami kell! :)
Először én kényeztettem, hosszasan amit látszólag nagyon élvezett,
aztán ő engem, nagyon finom a franciája :)
Gumit húztunk és lovaglóban folytattuk, fölém hajolt és szájjal elértem gyönyörű melleit :) utána hátulról támadtam be, úgy bepucsított amit kevés lány szokott, így is ért a vég! :)
Összességében nagyon elégedett vagyok és bánom, hogy egy percig is hezitáltam! Asszem megint lett egy új kedvencem! :)
A hangjától nem kell megijedni :) nem lesz csalódás! ;)
Nagyon szépen köszönöm a kedveségedet.Aranyos vagy remélem találkozunk még.puszi Elizabet 23
Elizabet 23:
Fél órás randi.
Egyeztetés: Telefonba megkaptam a szükséges infókat, rózsaszálak kedvezők Nyíregyházi viszonylatban. Egyeztetés összeségében könnyen ment . 5/5
Helyszín: Számomra eddig ismeretlen hely, abban a pillanatban egyedül volt a lakásban ami jól hatott a ráhangolódásomra és feszültségoldáshoz. Kéjlak átlagosnak mondható, ágynemü tiszta, törölköző "ropogós", bár lehetne ujjabb 4/5
Külső: Képeknek megfelelő, fiatal, kedves lány fogadott. Arcképekkel hirdet, meglepetés nem volt. Talán kicsit vékonyabbnak láttam most a "várthoz" képest : 5/5
Együttlét: Natúr franciát a katona vigyázzba álláshoz fedezik az alaprózsák, kutyapóz, lovaglás cicimarkolással majd hátára fektettem és mellkason "lőttem". Extrát nem kértem, de széles a választandó paletta plusz rózsa ellenértékében. 5/5
Összeségében: Nem plázacica tipús, de kompenzálja azzal, hogy nem nyafog ha aktivabb akarsz lenni vele. Gyengédebb, lassúbb együttléteknek kedvelőinek ajánlott 5/5
üdv és derüs izéket,
N.
Igen igen összekevertem őket , elnézést kérek mégegyszer !
Ma egy jó fórumos haverommal azon diskuráltunk többször is, hogy szerinte Belly 34 =Bella 34-el 😊 Én kitartottam amellett, hogy nem egy és ugyanaz a két hölgy és ugy látszik ez a kérdés el is dőlt, hogy két különböző hirdetőről van szó 🙂
Bella 34 nem pedig Belly ! Elnezest elirtam!
Szia Adélka!! Igaz, elsőnek elnézést kértél tőlem, második alkalommal amikor megint nem jött össze a"randink" másnap én hivtalak fel, és ugye nem kiabálva, nem bunkon megkérdeztem ez megint miért volt jo, hogy lebeszéljük a találkozot és nem vagy elérhető??! Akkor azt mondtad a telefonba, hogy küldtél sms nekem miért nem volt jo.... akkor is mondtam én nem. kaptam tőled sms-t! De igen mondtad akkor is, hogy pedig te elküldted... mit mondtam neked?? Nézd meg mert szerintem nem nekem küldted mert én nem kaptam. meg.... annyit mondtál nekem. "amugy se tudtam volna dolgozni" most amikor szeptember 26.hivosgattalak küldtél egy sms nekem idézem "Szia! Ne keress légyszives! Köszi! :)" Érdekess ezt megkapta ezt az sms tőled.... a másikat nem.... :) Én úgy érzem normális voltam veled amikor meglátogattak, nem hiszem., hogy problémás vendég lennék.... Nincs is olyan hírdető akivel ugymond egyszer is össze vesztem volna (Claudia sztori félre értés volt, nem vita köztünk) Veled sem volt vitám.... sőt... szerintem nagyon korrekt voltam hozzád! Azzal is tisztába vagyok attol, hogy én nem megyek hozzád neked még a vendég köröd megmarad, de attol még nekem is van hova menni hirdetőhöz mert az Adélka azt irja nekem, hogy ne keress légyszíves!!! Az meg, hogy lefoglaltam(foglaltattam) az időpontokat nálad ugy voltam vele nem akartam adósod maradni, viszonozni akartam neked, hogy érezd milyen az amikor az időddel játszanak!! Tudnék még pár dolgot írni neked ami ugyan ugy fedné a valoságot, de minden nem tartozik a forumozokra!!!! Most is azt mondom jó szolgáltató vagy, de sokat kell még tanulnod mit jelent az, hogy Vendég - Hirdető korrekt kapcsolat!!! De van időd még gyakorolni ezt a dolgot!! 😉🙂Megnyugodhatsz veled nem játszom el azt, hogy m@s számrol felhivlak és meglátogatlak, amennyire kedveltelek ez a viszájára fordult.... Részemről ez az Adélkás téma le van zárva, nem foglalkozom tovább ezzel a dologgal! 😘😘(🌹!!!! 🌹!!!!!)
Meglátogattam a mai nap folyamán Belly 34et is , aki Mendyvel rendel egy helyen a Sarlón!
Nos felemás érzéseim voltak mikor beléptem az ajtón, arcra annyira nem jött be de mivel már ott voltam maradtam.
Beszélgetés nehezebben megy vele sokkal mint Mendyvel ment, viszont a francia tökéletes nagyon finoman csinalja és szexin közben a melleivel is ügyesen bánt nálam a franciája 10/9
Miután szoltam neki hogy szerintem jöjjon az aktus mivel nem akartam túl hamar elmenni a franciájátol gumit húztunk és beleült háttal nekem pont ahogy kértem tőle! Puncija nagyon finom meleg és szűk egy szóval tökéletes volt, és ahogy csinálta egyszerűen tényleg csak az a szó illik hogy tökéletes! A hangok alapján úgy jött le hogy azért neki is tetszett és élvezte összességében !
Összességében az aktus es a francia nagyon jo, viszont a kommunikáció nehézkés vele, annak ajánlanám elsősorba aki egy tökéletes szexpartnerre vágyik nem pedig beszélgetésre és hasonlókra !
Én még biztos visszamegyek hozzá!
A mai napon meglátogattam Mendy42-t
Külsőre nekem bejött , szép combfixbe fogadott
A ház célnak megfelel , ágy kényelmes!
Franciája nekem nagyon bejött először lassabb aztán egyre intenzívebben és gyorsabban csinálta pont ahogy én szeretem, mindenben próbált a kedvemben járni és amit kértem tőle maximálisan teljesítette is!
A szex hátulrol történt elmondása szerint neki is ez a kedvenc póza! Semmi nyafi a hangokbol ítélve élvezte is !
abszolút ajánlott kategoria a részemről! Még biztos hogy visszamegyek!
Amikor én voltam Nelli23-nál a Sarlon volt.... emlékszem én voltam itt az első vendége amikor először a városba járt, írtam. is róla🙂 Szeretem olvasni a beszámolokat a fórumon, akár pozitív akár negatív mert igy sokkal könnyebben választ az ember megfelelő hírdetőt!
Tegnap esti kalandom: Nelli 23 :)
Jól ismert lakásban rendel, két másik kedvencem is ebben a lakásban dolgozik ha éppen erre járnak, úgy érzem ha ide kell menni csak jó dolgok várnak! :)
Telefonon kerestem, szerencsére elsőre sikerült elérnem, két órával később már nála is voltam.
Nem árul zsákba macskát, arccal hirdet!
Egy szép arcú, jó alakú, fiatal lány fogadott.
Tusolás után a szobában várt szexi fehérneműben, amitől kérésére segítettem megszabadulni! :)
Gyönyörű látvány volt ahogy ott feküdt meztelelenül az ágyon, elé térdeltem és már bele is kezdett egy hihetetlen franciába.
Nagyon jól csinálja, egyik kezemmel a tarkójánál fogva finoman magamra húztam amit nagyol jól fogadott és mélytorkosan "hálált" meg :) másik kezemmel addig lent simogattam!
Majd csere következett és én kényeztettem odalent, amit észrevehetően nagyon élvezett, még rendesen magába húzta a fejemet jelezvén, hogy erősebben is szeretné, eleget tettem a kérésének és emeltem a tempón! :)
Amikor már kellőképpen feltüzeltük egymást, gumit húzott és szemből estünk egymásnak! Itt sem volt passzív úgy ficánkolt alattam mint egy halacska :) még rendesen húzott magába, látszott rajta hogy élvezi is amit csinál!
Nem is kellett sok és egy hatalmasat élveztem, ilyen jó szexben is ritkán van része az embernek!
Nagyon ajánlott a hölgy azoknak akik unják már a " szalagmunkát" :)
Remélem még jár majd erre, mert én törzsvendége leszek az tuti! ;)
Bella 34 ígéretesnek tűnik!
Van egy hírdető akihez pár honapja igen sokat jártam, viszont volt egy kis félre értés közöttünk ami miatt kb.... 4 honapja nem voltam hozzá, nem is beszéltem vele egy szót sem! Pár napja viszont megint azon kezdtem el agyalni vajon fogadna - e azok után, hogy hónapok óta egyáltalán feléje se mentem! Ma elővettem egy, szim kártyámat amit tudtam, hogy nem ismeri azt a számot és felhivtam kicsit rafináltam beszéltem a telefonba, hogy ne ismerje fel a hangomat! Nem is ismerte fel, hamarosan időpontot eggyeztettünk! Megérkeztem a helyszinre igaz előtte pár percel, hivom felveszi mondja nekem, hogy kellene még pár perc neki, mondom csörgess meg ha mehetek... Amikor megcsörgetett felhivtam mondta a házszámot emeletet, akkor mondta, hogy utcai ruhába fog várni...... itt gondoltam elsőnek, hogy "bukta van" mivel ő tudja, hogy szeretem ha nem bugyiba, fogadnak a csajok az már unalmas... Megérkeztem az ajtojába amikor kijött annyit mondott tudtam, hogy te vagy... éreztem valahogy... kegyetlen lelkes fogadtatást kaptam. tőle... kicsit "megmosta a fejem", hogy hol voltam eddig de kibirtam valahogy 😂😂 viszont amit kaptam tőle szolgáltatást az szinte hihetettlen volt... teljesen szétszedett, egyszerüen kikészitett, teljesen kezdőnek éreztem magam! Ugy oda tette magát szinte pislogni se volt időm! Tartalmasan szétkapott a csaj az alatt az idő alatt amit ott töltöttem nálla! Végén annyit mondott várlak máskor is szeretettel... csak pislogva mondtam még találkozunk ebbe biztos vagyok :) Ez a hölgy nem más volt mit a CLAUDIA 31🙂🙂
....
Ez töccik megérdemli ha átt b*szott💪👌,várja csak a vendégeket😂 ..Pedig tervezetem hogy meglátogatom, de már felejtős!
Valamelyik nap amikor voltam a Sehike22 - nél, utánna gondoltam eggyet mondom felhívom Adélkát, nem mintha annyira vágynék rá de gondoltam felhívom már, márha felveszi... hívtam vagy nyolcszor de semmi, aztán hívom kinyomja, hivom kinyomja, vagy 6szor egymás után hívom kinyomja... 🤔😊😊 Hangsúlyozom Adélka jo szolgáltato, szép, csinos, de engem pl.. kétszer átvágott elsőnek nem is irtam ide ki mert mondom van olyan, higy valaki elalszik, másodjára ő mondta menjek tízre addigra fel kell tuti persze, hogy nem volt elérhető amikor hivtam a háztól, kivolt kapcsolva a telo... Szerintem. elsőnek én irtam róla ide, mert valoba jo volt amit nyujtott, sőt adtam neki tanácsokat mire vigyázzon, (fürdő tiszta legyen mindig, törölköző legyen stb...) erre kétszer átcsesz, de másodjára annyit nem mond hogy bocsi neharagudj.... de azota is mint hallottam. pár embert becsapott, van aki irta is a hirdetése alá, hogy az ajtonál közölte vele, hogy nem tudja mégse fogadni! Közbe én már viszonoztam neki párszor a kedvességét mert a lefoglalt időpontokra a haverjaim elfelejtettek elmenni...
🙂😏 Ahoz képest mennyi haveromnak be ajánlottam, hogy keresse fel a lányt mert tényleg nagyon jo, ahoz képest hát.. pont engem vágott át..... Mégegyszer leirom Adélka szolgáltatása 10/10, nem lehúzni akarom, de mások idejével játszani, ugy, hogy a legkisebb megbánást se tanusitja, amiatt mert a megbeszélt időpontba nem bír felébredni.... hát.... nem. tudom.... kár érte nagyon!!!! Nem csak a pozitív infot kell elviselni hanem a negatívat is tudni kell kezelni és tanulni belőlle, hogy még jobb szolgáltato legyen az adott hölgy!!
Volt szerencsém Victoria 24 hez idézőjelben szerencse A képek nem teljesen fedik a valóságot már nem olyan karcsú mint a képeken túl pörgős franciát kevésbé szereti csinálni inkább gyorsan le tud Ja gumi fel legyél rajta túl minél hamarabb és jöjjön a következő kell a pénz Ez abszolút nem korrekt célod eléred de ez gépies
Kiegészítésképp, most hogy kicsit lenyugodtam és átgondoltam leírom az elfelejtett gondolataim :D
Volt vele egy másik lány is, kicsit elbeszélgettünk ő is itt dolgozó hölgyemény, fekete haj, tetoválás de a nevét elfelejtettem megkérdezni. Mindenesetre mind a ketten szimpatikusak voltak nekem.
Ma sikerült meglátogatnom Black Domina nevezetű hölgyeményt, mint a nevéből sejthetitek nem általános szexre mentem hozzá.
Jelenleg állomás közelében rendel de mondta költözni fog tovább (városon belül) Elmondása szerint jövő héttől másik város (talán Debrecen) de fog még visszatérni
Nos ami mindenkit érdekel, a hölgy a kevés kép ellenére sem egy csúnya lány, sőt számomra kifejezetten ideál lenne, talán az arca volt a kedvencem. Hozzáállása már nem igazán hozta a vártakat, észrevehető kicsit a letudási vágy, a keze elzsibbadt meg miegymás, csináljam magamnak stb. Mindemellett a szolgáltatás ellenértéke átlagosnak mondható maybe kicsit a Pestiekhez hasonló.
Összességében, aki szeretne egy kedves szép lánnyal olyasmit kipróbálni amit nem mindenki vállal szerintem egy jó lehetőség. Valószínüleg még felkeresem ha erre jár.
Mai akciom: Laura 24 vagy a Sehike 22 néztem ki a mai menünek! Mind két csaj kedvemre valo lett volna.... nézem a hirdetéseket Laura telefonja nem villog, nézem a Sehike hirdetésén a telefon ikont az se villog.... várok 10percet addig folyamatosan gyűjtöm befele a két hölgyről az infokat, Debrecenből, Nyiregyről, titkos csatornákon keresztül na egyszer csak villog a Sehike teloja a Laura24 még akkor sem, gondoltam vendégje van. Hívom a Sehikét felveszi, kedves aranyos hang, már mondja is mikor mehetek, leadom a kivánt perc mennyiséget amit ott akarok tölteni, és elköszönök a mielőbbi viszont látásig.... Lakás állomás környéke a kégli nagyon jo, fürdő is tutti... A hölgy fiatal amit megadott kort az valós max egy plussz év.. Megbeszéltünk mindent ujra gyorsan, aztán zuhanyzás és irány az ágy. Csókolozással kezdtünk de nem ám csak szájra puszi. Aztán naturfrancia, amikor készen áltam a dologra lovaglo póz, aztán hátulrol támadva, semmi nyafogás a hölgy részéről. Feneke kerek és jo kemény, cicik formásak, kis percing bejátszik, punci szép. Szolgáltatása simán válallhato kategoria, amikor finanszirozod :) Összeségébe nem bántam meg, hogy meglátogattam végén két puszi és egy kedves ölelés is belefért.... Vele van a Honey... kértem ha lehet mutassa be nekem, de pont készült mert vendégje jött nemsokára igy a személyes bemutattkozás elmaradt... sajnos... viszont a Laura 24 - ről se mondtam le azért... 😉