Kinga 24 - Szolgáltatás nulla. Hozzáállás dupla nulla.
Kinga 24 - Szolgáltatás nulla. Hozzáállás dupla nulla.
Dóra 23,, hová lett a Gaby barátnőd mert már jó ideje nem hirdet ?
Elisaaa
1,5 óra
Egyeztetés: pénteken hívtam, délelőtt/kora délután, már nem tudom. Felvette, tájékoztatott, de mondta, hogy aznap nem lesz illetve másnap sem biztos. Aztán szombat este ismét telefonáltam és lebeszéltem vele a vasárnap 8:30-at. Címet nekem sms-ben küldte. 4/5
Helyszín: Panellakás, stadion/egyetem környéke. Kicsi tnehezen jutottam be, sz@rakodott a kapucsengő, de ez nyilván nem az Ő hibája. A randevúnak otthont adó szobában egy L alakú kanapén történtek a dolgok - én nem vagyok nagy darab, elfértem/elfértünk, de nyilván egy ágy jobb lenne. Plusz ami egy kicsit kényelmetlen volt, hogy a ruhái pont a kád felett száradtak, kissé hajolnom kellett a tisztálkodáshoz - hangsúlyozom, elég korán érkeztem Hozzá, szóval ez lehet, hogy épp a tegnap esti mosás eredménye és más napszakban irreleváns. 4/5
Külső: Elisaaa nagyon szép! Nem alacsony, ugyanakkor nem is kiugróan magas, az a tipikus pont jó kategória. Szép vonású, kedves arca van, szemei kivoltak húzva, haja feltűzve, nekem bejött. Cicik szintén csinosak, nálam közepes méretkategóriába esnek, ami viszont kiemelkedően gusztusos, az a köldöktől lefelé tartó rész. Nevezetesen popsija és combjai. Feneke 10*, nem az a kislányos tompor, viszont nincs is elhízva, ahogy írtam fentebb, erre e testrészére is ráillik a klasszikus "pont jó!" jelző. Bőre mindenhol selymes és finom, jó simogatni, érinteni. Tetoválásai vannak, de azok felfedezhetők a képeken is - se több, se kevesebb nincs belőlük élőben. 5/5
Együttlét: Itt inkább egy összesítést adok, mit tapasztaltam,mit kaptam Tőle. Röviden: csupa jó élményt! Lesi minden kívánságodat, ahogy a telefonban mondta: azt csinálja, ami nekem jól esik (NYILVÁN a kategórián belül). A találkozás alatt is folyamatosan a kedvemben jár, ötletel, javasol, hogy mit, hogyan csináljunk/csinálj/csináljon, hogy még jobb legyen a vele töltött idő. Elbeszélgetni is lehet vele, konklúzióként azt tudom mondani, hogy ha valaki letisztázza Vele a dolgokat, az elképzeléseit, azokat Elisaaa mindenáron és nagy kedvvel igyekszik majd teljesíteni. 5/5.
Összegzés: Teljes szívemből ajánlom. Fiatal, kedves, szép lány, aranyos személyiséggel. Biztos nyálasnak fog tűnni, de Vele kapcsolatban tényleg lehet és kell azt mondani, hogy vigyázni rá! 5/5
Van egy hölgy akit már kinéztem magamnak ,hogy meglátogatom ,beszéltem is vele telefonon csak hol hirdet ,hol nem.... de egyszer csak elkapom.... :)
Tegnap voltam repetázni az Estella 30 hölgynél! Ugyannott van abba a lakásba ahol először jártam! Együttlét kifogástalan volt számomra , megjegyzem a végén kaptam egy olyan mélytorkos franciát amit rég nem éltem át hirdetőnél, a vége a happy finis meg egyenesen a nagyon komoly kategoriába tartozott. Ez a személyes tapasztalatom. :)
Zsófi Masszázs szerintem az egyik legszebb NŐ a hirdetők között, és a szolgáltatása is nagyon jo. Ez az én saját véleményem... :)
Sziasztok!
3 hölgyön gondolkozok nagyon, de csak egy lesz a befutó...
Triniti 43, Elisaaa 21, és Zsófi masszázs.
Megköszönném ha tudnátok infót róluk szolgáltatni!😊🍻
Ha jól tudom Szöszi és Rami már nem a Korzónál vannak, sajnos az új helyet nem tudom, de engem is érdekelne akár privátba is.
Heni 19 valakinek valami infó??? *** moderálva *** Szóval akinek van valami infója heni 19 ne tartsa magában 👌👌👌
Szöszi 44
Sziasztok. Egy jó franciát szeretnék az állomás vagy a Korzó / Sétáló utca környékén. Tudnátok ajánlani valakit? Előre is köszi.
Hali.
Candy Sweet 31 (ófehértó) valakinek tapasztalata a hölgyről? Köszi
A jövök megyek utcából balra a második ajtó 🤣🤣🤣🤣
Hali. Nyíregyházán melyik utcában és milyen órákban lehet találni lányokat? Kíváncsiságból megnêzném a felhozatalt :)
Réka 18 Nagykállóból van e valami infó róla?
Látom csak baszta az orrod ,hogy megyek hozzá nem hagyott a buzgóság ugy látom,hogy megelőzz engem és meglátogasd..😉😄 Mindent leírtál amit én is leírtam volna a hölgyről! Kicsi kiegészitést: élőbe a csaj nagyon szép, nagyon komoly erotikus kisugárzással ,hangja megnyerő,értelmes lány! Max 25 évesnek néztem! 10/10 Mindenben! Ha vissza jön ráprobálok újra, mert kiváncsi leszek még pár dologra .... (ui: Franciánál amit müvelt amikor térdeltem.az ágyon) áhhh.... nem gyenge a csajszi......:)
Estella30: nagy vihar lett körülötte de engem hajtott a kíváncsiság meglátogattam:) és milyen jól tettem:) lakás tiszta rendezett zuhany kőtelező! Mint a képeken is látszik nagyon csinos lány isteni popsival:) együttlétet nem részletezem de annyit mondok nagyon ritka az ennyire jó szolgáltató! Mindent úgy csinál ahogy szeretnéd nem nyafog lehet neki adni rendesen és ennek hangot is ad rendesen:) tudta mit akarok nem kellett leirást adni neki:) Nem tudnék rá rosszat mondani:) már a franciára is jól reagált:) árakról annyit hogy a minőségi együttlétet meg kell fizetni és nincs a plafonon az itteni szolgáltatók is kérnek ennyit ha extrákat kérsz ami kb alap:) úgyhogy köszönöm az együttlétet:) aki szereti a bevállalós lányokat ajánlom:)
Az apróban hirdető Rékánál vajon keletkezett már férfi partner Nagykálóban? Imádom az írástudatlan hirdetőket!
Hát persze.:)))
Attol még lehet jo a Liza... :)