Jövő héten több napot nyiregyen töltök. Kit tudtok ajánlani egy jó natur franciára végig szájbaélvezéssel? Privátba is jöhet.
Jövő héten több napot nyiregyen töltök. Kit tudtok ajánlani egy jó natur franciára végig szájbaélvezéssel? Privátba is jöhet.
Köszönöm
Ha jót akarsz Tinus de Nelly32 is jó:) mindketten igényes lányok:)
Sziasztok
Hétvégén meg szeretnék látogatni valakit
Ajánljatok valami jó szolgáltatót
Köszönöm
Kedves Férfitársak
Valakinek van információja Vandárol ?
Én tudok olyat aki pont erre gerjed. 2016os fotoján még nem volt olyan nagy feneke.
Sziasztok! A Máriapócsi Viktória (20) és Jessika (21) hirdetőkről van valakinek személyes tapasztalata? Privátba is jöhet az info. Előre is köszönöm.
Hali nekem jó tapasztalataim voltak vele egy jó fél évvel ezelőttig addig a francia isteni volt engedett szinte mindent a végén csodás szájába is engedte de azután valami történt vele és megváltozott nem olyan átéléssel csinálja már mint régen
Te a pasija vagy? 🤪
Sziasztok. Emlékeztek még Dóra Gyógymasszőrre? Utána pedig Dóra Erotikus Massázs lett belőle. Egy ideje nincs fent de az lenne a kérdésem, hogy volt valaki nála? Miket vállalt maximum? Privátba is jöhet a válasz köszönöm szépen!
Szia. Végre valaki írt már róla! Köszönöm szépen én is az infót! Tervbe volt nekem is,hogy elmegyek hozzá. De így kihagyom.
A képek nem igazán közelítik meg amit személyesen fogsz kapon, és nem pozitív értelemben... Belvárosi lakás, francia okés, szex átlag, arc nekem nem jött be, nem mai lány. Részemről 1x alkalom volt.
Dóra37-röl valami infót
Sziasztok
Ma meglátogatnék valakit
Lilla25röl egy kis infót.
Jöhet privátba is
Hmm!
Én is tudok rébuszokban beszélni, mint például: "és tisztelem jeléül átadom a virágokat..."
De, az elmondásod 3-tól 5-ig mondatáig nem igazán tudtam megfejteni.
A többi rendben volt!😊
Próbáld meg felhívni! Biztos elmondja. 😉
Igaz, ami igaz!
De, ezt felfoghatjuk egy provokatív kérdésként is, hogy gondolkozzon már el a Kedves. Vajon a rózsacsokorért cserében tényleg azt fogom nyújtani, amit vállaltam?
Mert ugye a végén én nem veszek vissza egy pár virágszálat, mondva ez mégsem ért ennyi!
Nyilván nem fogja azt mondani hogy,bocs de nem vagy szimpatikus és légyszi tipegjél haza.
Nekem is volt olyan hogy éreztem a lányon (most is hirdet,fiatal korosztály) hogy legszivesebben már kint látna,de volt olyan is azt mondta:imádom az ilyen őszes halántékú pasikat.(személyes kedvencem 35fölött.)
Na de puff neki.
Nem vagyunk egyformák.(Hála istennek.)
Nyilván azt mondja h szimpatikus vagy, jól megfontolt gazdasági önös érdekből a 99%. Aztán jön adott esetben a feketeleves... Szimpátiára van egy sztorim. Telefonba eligazít a hölgy, bla bla,és kérdésemre,,csók csak szimpátia alapján. Na helyszínen vagyok, helyzetben, és közeledek csőrrel, ovatosba,,,,a csaj határozottan kezét a mellkasomra téve stoppolja a közeledést..és benyögi,,, a,aaaa,,csók csak szimpátia alapján van.... Ah,,mondom,,rendben. (Gondoltam de egy balf vagy, nyiltan tudtomra adod h nem vok szimpatika?) Na,,ennek szellemében folyt tovább az eksön,azaz jól megalapozta ez a beszólás a légkört. Álomvilág azt hinni, h őszintén megmondja, h bocsi de nem v szimpatika,ezért lécelhecc lefelé. Bár tuti van kivétel,ebben biztos vok, csak ritka mint az elhízott etióp. ✌️