Ugyan így jártam vele én is🤣valami keményet tol az biztos🤣🤣
Ugyan így jártam vele én is🤣valami keményet tol az biztos🤣🤣
Akoor tegnap valamiféle "tiltási hullám" jött az Anettra.... pedig jobbann jarna ha a tiltasok helyett kicsit elgondolkozna és magába szállna, hogy mi miért is van.... ☝☝van egy közmondas : "Egyszer hopp ,máskor kopp " de mivan akkor ha egyszer hopp és sokszor kopp.. ??!!☝☝
Kis érdekesség:A Nagykállói Anett kb. 2 hete az éjszaka közepén rámirt privátban hogy Szia.
Reggel olvastam el de nem válaszoltam,mert erre mit lehet.
Erre tegnap letiltott.Hogy ez mire volt jó azt nem tudom,de kevesebb tudatmódositó szert javasolnék a kishölgynek.
Tudtok valakit mára ajánlani aki magyar csinos szép és nem lehúzós?
Üdv kis infó!Pomponellához +20kilót adjatok!!
Ne tedd.....😉
Sziasztok! Tami30rol valakinek tapasztalat velemeny?
Akar privatba is johet, koszonom
Hát volt a boltban de "csak" egy energia italt vett...full kamu az egész...
csak hát sajnálja az ember..mert tényleg egy kis gyöngyszem lehetne a kislány.
Inkább az 50kg lement volna a boltba óvszerért ami a lakások alatt van mint ,hogy őrizte a lányt..... Jobban jart volna .... ha hozott volna a Kiaranak munka eszközt akkor az ovszeres francia csokor.maradt volna igy az is ugrott.....
Kiara 20:
Hát ma meglátogattam...óvszeres franciára mentem...mikor oda értem liftben 50 kgos kandúrral szembe találkoztam. 9. Re érve fogadott. Lepukkant lakás..viszont nagyon kedves szép kislány, pizsiben. Szó szerint kislány..fiatal, alacsony, formás...szép arccal. Ahogy a szobába értünk a kezébe adtam a megbeszélt összeget..letoltam a nadrágom és elővettem a félig álló.... ekkor közölte hogy elfogyott az óvszer így csak natúr tudja vállalni...gyors töprengés után...a vér nem a fejemben volt mondtam hogy hát mindegy, csináljuk. Erre ő, hogy ok de az dupla annyiba kerül így egészítsem ki..na hát na hát. Elkertem a pénzem és távoztam.
Holnapra elvileg lesz nála óvszer...ha valaki megfordulna nála jelezhetne :D
esetleg tapasztalat valakinek?
Érdekes a *** moderálva ***, ahol Kiara néven található meg, ott van natúr francia és kölcsönös francia is az étlapon. Természetesen mindkettő extrában!
Két dolgot tennék hozzá a leírtakhoz!
Egyrészt, amit Newbie-nyh leírt teljesen igaz, mivel jópár éven keresztül személyesen megtapasztaltam, annak idején sok helyen jártam Bp-n, azt se tudtam mi ez a vidékilányka. Aztán a későbbiekben szembesültem a különbségekkel. Ha, csak a szolgáltatás helyének szinvonalát összehasonlítom, ott a belépéstől már szinte ráhangolódsz az "eseményre" a hangulat világítás, mécsesek, a halk zene, a minőségi bútorzat és az egyéb kellékeken keresztül, itt még az is luxusnak számít, ha van zuhany függöny, meleg víz (amit nem, csak úgy ki kell varázsolni a csapból, valahogyan) rendes francia ágy, illatos, friss, új törölköző, stb. Ja, a tévé, az aztán mindenütt mindig be van kapcsolva! Minek? Nem tévét nézni jöttem!!! És igen a spontaneitásról ne is beszéljünk, könyörgöm, azon már túl vagy a telefonálásnál, had maradjon már egy kiss illúzió, egy kis varázslat!
Természetesen volt/van egy-két hölgy itt is aki ezt az atmoszférát meg tudja teremteni, de kevés...
A másik, ha jól tudom statisztikailag az ország egyik legszegényebb megyéjében élünk. Akkor miről is beszélünk. Nem egy kib....t nagy paradoxon ez!
Persze tudom én, hogy ez luxus szolgáltatás, vagyis annak kellene lennie, ha már a virágszálakat is aranyban mérik...
Régbben jártam nála, csinos csajszi, ami a képekből is lejön, arcra sincs semmi gond, jól is érzetem magam nála, nem volt semmi gond, de lingam-nál többre ne számíts, max extrában (ha jól emlékszem max óvszeres), de annyit meg szerintem pluszban nem ér. De ugye kinek mi... :)
Jó a Mira. Kicsit furcsa, de jó.
Sziasztok! Szandra 36 -ról van valakinek infoja???
Totál egyetértek. Nekem van szerencsém egy ideje a fővárosban vadászni, nem vagyok egy fillérb@szó, de azért volt pár alkalom, hogy köpni-nyelni nem tudtam az étlap hallgatása közben, amikor Nyírben voltam.
Egyszerűen nonsense. Nem hiszem, hogy egyedül vagyok vele, de én azért szeretem meghagyni az ilyen típusú együttléteknek bizonyos fokú spontaneitását. Nem pedig egy checklistet pipálgatva hogy most legyen-e kölcsönös francia, vagy ne.
És az a durva, hogy amikor meglátok egy 'ismerős' vidékilányt egy fővárosi szalonban hirdetni, kb 4-5 napon belül újra vidéken akciózik, mert elzavarják a normális helyekről.
Jahh, és 15/20-as lányok nyújtanak olyan minőséget, amiről Nyírben csak álmodni lehet..
Pedig nagyon kellene már egy újabb Daniella ide is..
Fair enough, csak amikor írtam, nem hirdetett.
Viszont tök jó, hogy threadből előkerült pár lányka, akiket nem ismertem.
(Mostani vándormadárként részemről Mira (32) is ajánlott.)
Penteken beszeltem vele és mondta , hogy szombaton elerhető lesz, meg is beszeltem.vele egy esti időpontot,mondtam.ha megse jönne össze irok.sms neki aznap. De masnap mar nem.hirdetett most latom Miskolcon van a Lola 22 nem.gond ha legközelebb erre jár ujra megprobalom.
Sziasztok! Linett maszazsról Vlki vélemény?
Nagyon igaz amit írsz sajnos.Nekem mániám a szájba finish,de nyíregyen ezt nem opció.
Egy kezemen meg tudnám számolni hogy itt hány lány csinálja meg normálisan.
Persze-persze tudom mindenki azt vállal amit akar,csak ne a helyszinen derüljön már ki hogy:bocs de mégsem.
Már én is inkább elmegyek debrecenbe.