Őszintén? Én nagyon jó indulattal is 5 hirdető van jelenleg akihez elmennék ha most muszáj lenne de akire azt mondom bármikor az 1:) de ez az én véleményem:)
Őszintén? Én nagyon jó indulattal is 5 hirdető van jelenleg akihez elmennék ha most muszáj lenne de akire azt mondom bármikor az 1:) de ez az én véleményem:)
Jelenleg négy Jázmin nevű hirdető van fenn az apró hirdetéssel együtt szerintem nem egyé a hirdetés kik a megbízhatóak jöhet privát is.
Igazat szóltál barátom minden szava megfontolandó lenne, de ez az oldal fog maradni a legalja szerintem, mert nincs rá igényük, hogy fejlődjenek. A fű zöld, a ropi jön, a rinyálókat törlik, és így kerek a világ... szerintük... Nem lepődnék meg ha az egész bejegyzésfolyam törlődne pár óra múlva mikor vmelyik erre jár. Písz. :)
Kicsit helyesbitek: Akkoriba én egy falusi kis kocsmába jártam be heti szinten, es a tulaj megadta a wifi kodot, mert a mobil netnek gyenge volt a lefedettsege. Csak azt nem értettem hogy az a hölgy mi a jo istent keresett abba a kis lepukkant kocsmába napi szinten.....🙂mert akkor az volt ,hogy felvalltva jelentkeztünk be onann. Mindegy ... reg volt igaz se volt, de akkor sok "forumos barátom" elfordult tőlem ,hogy mekkora egy strigo vagyok... aki hitt nekem az Newbie es Wjdks aki egyből ram irt es mondta ,hogy ők hisznek nekem... fátylat rá.. rég volt...😉🙂
Ráfűznék még egy kanyart erre, tényleg építő szándékkal:
Egyszerűen gőzötök sincs a világról, amiben pörögtök. Modoroskodás, arrogancia, tudatlanság, fogalmatlanság - nem kevés helyesírási hibával fűszerezve, ami kvázi hiteltelenné tesz benneteket hosszútávon.
Szerencsétlen Staffi egyszer ugyanarról publikus wifiről jelentkezett be, mint amiről egy hirdető. Hiába volt előtte több mint 100 totál valid kommentje, kib@sztátok, mint a macskát. Engem amiatt tiltottatok le, hogy pár órán belül több országból írok (több ezer kilóméterre egymástól :O), majd kénytelen voltam elmagyarázni több üzeneteten át, hogy mi is az a VPN.
Rendszeresen visszatérő, lehúzós lányokra vonatkozó kommenteket kikaptatok, mondván 'lejáratják' a hirdetőt..
Na most miért is ne lehetne (Sőt! Kellene!) lejáratni a golddiggereket? Ezért van a fórum, vagy nem? (Nyilván nem, hiszen a hirdetők fizetnek, és ha lehúzzák őket, nem fognak fizetni ergo csökken az oldal bevétele.)
Szóval a javaslataim első körben:
- Elfelejteni az arrogáns modorosságot. Aki tegez visszategezni. (Mondjuk ebben úgy tűnik, történt némi fejlemény). Nem minősíteni, kioktatni, hanem informálni.
- Egy csomó adatot tároltok a userekről. Ezekből simán készíthető hitelességi profil. Pl hozzászólások száma, up/down vote aránya.
- Egy új user nem feltétlenül mond hülyeséget, nem biztos, hogy elsőre nem lehetne beengedni a kommentjét. Ott van a vote up/down rendszer, döntse el az, hogy ki lesz-e moderálva, vagy nem. Pl ha kapott + és a - közti különbség eléri az 5-öt a mínusz javára, akkor automatikusan eltűnik a hozzászólása.
- Beszélni a hirdetőkkel, akik itthagytak benneteket. Nagyon durván meglepődnétek! Az én nem túl nagy (3-4 fős minta) merítésem alapján az a véleményük, hogy a VL-ről a bunkók, alkudozók és a khmm.. nemfehérek járnak hozzájuk, és nem magasztalják az egekig a support hozzáállását sem..
Az a gáz, hogy szerintem egyáltalán nem beszélitek ennek a szubkultúrának a nyelvét. Szerintem egyikőtök sem volt még se vendég, se hirdető. Ez nektek egy biznisz. Ami amúgy totál fair! Csak ahhoz, hogy a biznisz jól menjen, alkalmazkodni kell a közösséghez, amire az üzletet építítek. Én úgy gondolom, hogy vannak itt olyan emberkék, aki szívesen segítenének nektek ebben - pl én is.
Az értelmezéssel vannak gondjaid!
Nem azt írtam,hogy 10 éve voltam nálad,hanem azt,hogy az adatok nem valósak. +10 év és +20kg. a valóság élőben.
Nem maradtam,mivel nem szeretem,ha átakarnak verni!
hagyd a fenébe...inkább gyere szépen Győrbe :D
Akkor miért is maradtál ?10 ével ezelőtt nem ezt csináltam akkor nem is tudhatod hogy hány kiló voltam :)és egy fotóm se világos ...de be is tudom bizonyítani ha valakit érdekel hol voltam és mit csináltam 10 ével ezelőtt
Én felcsengettem a Greti19 hez 2 óra hosszára. Ugyan az a szép csinos hölgy nyitott ajtót akinél elmúlt év november elején jártam. Kedves, aranyos ,jó szolgáltató, de aki járt már nálla az úgy is tudja ezeket a tapasztalatokat vele kapcsolatban.
Haat, hozzátok képest mindenképpen..
Ugyanis nem az én oldalamon szűnt meg a komplett hirdetőállomány az elmúlt három évben olyan nagyvárosokban mint Miskolc, Szeged. De már Pécs és Győr is haldoklik. Debrecen - Nyíregyháza még kb tartja magát, bár 1 éve még Debrőben is legalább 10-15 hirdetés volt hétköznap a lapozás után. Nyilván okkal vettétek le az 'x találat' összegzést a város oldalakról.
Szóval én a helyetekben komolyan átgondolnám a kommunikációs stratégiát, mert szépen lassan kinyírjátok saját magatokat.
Szerintem keress mást jobban jársz
Ircsi 31 tapasztalat, vélemény?
Barbi 52 ről tapasztalat, vélemény?
Hogy itt mennyi vicces ember van, először is oda kellene figyelni a helyesírásra utána pedig lehetne viccelődni, vagy normális választ adni:)
Teló számod ne felejtsd el megadni ,küllőmben hogy szóljanak neked :))) De a legjobb megoldás az lenne ha eleve traktort vagy terepjárót kölcsönözne az illető egy ilyen skufircos kalandhoz :)))
Keresek bi hölgyet 1:1-re, vagy párt, de akkor én is párban a pasimmal. Ápolt diszkrét pár vagyunk :) Priviben a válaszokat, köszke Ani
Igen igen, az almáskert ebben az időben nem jó terep, ha fagy okés, de ha olvad akkor elakadós:) lehet
Van benne valami, de kicsit helyesbítenék, mert ilyenkor metszeni szoktak! 😀
Egyszer volt autós kalandom egy nyírmadai almásban, valamiért nem sirom vissza annak ellénére hogy sikerült megúszni elakadás nélkül.😊
Menjél, csengess fel... :D
Almáskertbe almát szedni kell menni nem pedig kamatyolni! :DD :))) De viszont arra vigyázz ,hogy a zavarosba be ne vigyenek mert onnan ki nem jössz ! :DDD :))) ;)