Bár 1 fokoztaatal jobb azért, mint Jazminka21,meg Hanka19,meg a Tinni csajszik21, na tőlük mentsen meg a jó ég titeket.
Bár 1 fokoztaatal jobb azért, mint Jazminka21,meg Hanka19,meg a Tinni csajszik21, na tőlük mentsen meg a jó ég titeket.
Nekem is volt szerencsém beleszaladni, egyetértek. Legalja.
Ilyen dolgokkal már én is találkoztam régebben ismerős a szitu.
Gyerekek! Melani 19!
Kerülendő.
Jó teste van. Feszes bőr, nagy cicik, gyönyörű punci. Ennyi volt a pozitívum. Anti barátnő feeling. Közben telefon. Ha hamar végzel mehetsz, nem töltöd ki az egy órát. Mellmutatás +3 rózsa. Gumi nélküli francia +3 rózsa. Hátulról nincs móka. Csak ez nem hangzik el a telefonban. A lakásban nagy a kosz. A fürdő egy dzsungelharc. 😂 A dohányfüst beléd ég. Ja és a kutya befigyel.
Tényleg kezdő, de ezt így nem lehet sokáig.
Gondolom le lesz tiltva amit írok, mert nem pozitív, de hátha mégsem.
Szereztem be információt Másoktól nem igazán kell a ki oktatás de írtam is és utánna megkerestek privátban megbeszélgettük a dolgot de itt azoknak nagyrésze nempublikus .
Igaz inkább a rossz lányok nál írtam véleményt.
még egy fontos dolog, szabadban, autóban, panzióban, valamiféle titkos lakás szerű intézményben nem akarunk randizni- tehát ez nem a " hellyel rendelkező " kategória. Szóló pasik, még TE sem, nem ! Köszi
Ani
Keresnék hellyel rendelkező valós párt ,párként én is, azaz a pasimmal, valós párokat. ( nő-pasi ) .
ápolt pár vagyunk amit kérünk és adunk ami alapban kell az a diszkréció maximálisan.
Én bi nő vagyok a pasim full hetero.
Mehetek harmadiknak párhoz, mint beszálló, akár mindkét fél örömére, de ebben az esetben is minimum a pasim jelenléte, mint passzív néző:)
Legyen szép a napotok :
Ani
Nincs baj a szolgáltatással félre ne értsd, hisz voltam nála többször (nem tudom megyek e még), de nem akarok MINDENT látni... főleg nem így és ezt... :D :D
Uhh, bakker, azok a képek beleégtek a retinámba... :D bár ne nézem volna meg őket... :( :(
Kis idézetgyűjtemény Pysti kollégától:
- Nézegesd még egy darabig aztán szánd rá magad és írj egy beszámolt a kalandról.
- Ezt várjuk tőle is elmegy felderíti a terepet és meg írja
- Itt senkitől , legfeljebb tapasztalatot osztanak meg keress fel lányokat és oszd meg a tapasztalatodat.
- Léci nézd meg és jöhet a beszámoló.
Az utolsóhoz mellékelem az előzményt is:
- Sziasztok.Info kéne a hölgyröl.Privátba ha lehett.A popo miatt érdekkel. (kérdező)
- Beszéld meg vele a talit látogasd meg és várjuk az élménybeszámolót.. (Pysti)
Szóval az előzményeken felbuzdulva, kérlek, szívleld meg ezt a baráti jótanácsot:
Nézegesd még egy darabig, azátán szánd rá magad, és írj egy beszámolót a kalandról! Elmész, felderíted a terepet, és megírod. Keress fel lányokat, és oszd meg a tapasztalatodat! Nézd meg légyszi, és jöhet a beszámoló! Beszéld meg vele a talit, látogasd meg, és várjuk az élménybeszámolót!
Amira esetén egész bőséges információ volt megadva. Ha további információ érdekel valakit, akkor nem általánosan itt üzengetek, hanem írok privatba annak aki írt róla már beszámolót, ha olyat akarok kérdezni, ami nem írható ki. De a lényeg, hogy nem csak annyit írok, hogy infó kell róla, hanem ha már bőségesen írt valaki róla, és nem írta le azt ami érdekelne, akkor azt írom oda, hogy és ezt és ezt vallalja-e, stb., szóval azt hogy konkrétan mi érdekelne még. Aki írt véleményt, sőt bőségesen tette, az találja ki, hogy mit szeretne az információ kérő? Szóval kérdezni is tudni kell .., vagy a megfelelő csatornán...
Privibe privibe privibe...
Mert mit gondolsz mást nem érdekelnének az infók és az "élmények" ? Én leírtam a tapasztalatom vele, csak oda kellett volna görgetned, de gondolom még mindig nem tetted meg. Ha annyira érdekelt volna még vmi írsz egy üzenetet, ahogy mások egyébként megtették és válaszoltam is mindenre, nehogy már még nekem kelljen írni, hogy: "Na, mit méltóztatik még kérdezni?" Szuper, hogy priviben elbeszélgettetek, de gondolom elmész meglátogatod és egy árva sort sem fogsz írni a tapasztalatokról, de azt elvárnád, hogy más rohanjon segíteni, infókat adni.
Nem is értem mi ez a priviben infó kérés szokás.. Más is tudni szeretné a lányokról alkotott képet, és akkor indul minden kör előről következő hozzászólással...
Nem véletlenül írtam privibe de akad olyan aki megtette vele elbeszélgettünk egyéb élményekről is . Mondom akitől annyi telik az őt minősíti. Egyéb ként már nincs fent hírdetése
Akitől úgymond a "beszólást" kaptad,pont ő írt róla beszámolót.Csak 3 hozzászólással volt lejjebb.
Sziasztok. Tudtok ajánlani megbízható, normális és nem lehúzós nőt ajánlani?
Én azt hittem hogy értelmes választ kapok és priviben de sajna csak olyan idióta beszólás jött tőled ez a szinvonal
:)
De nagy a pofád,szépen kérdeztek,.
Csak itt kapsz csajt
szép lehetsz
Ha már a keresőt sem tudod használni, akkor nem. Sőt szerintem keresni sem kell, mert még láttszik kb 2vel lentebb...
Kellemes napot .
Amira 26 ról tudne valaki információt szolgáltatni . Ha lehet Priviben.