Sziasztok, bereggeltem már, hogy számos tapasztalaim közül megosszak veletek néhányat. Kezdem azokkal akik minden pénzt megérnek.
Az első az Nati, két havonta ellátogat ide Nyíregyre, elképesztő bomba test, gyönyörű szőke haj, tökéletes arc, 32 év körüli. Olyan a nő, hogy ő kefélt meg engem, nem pedig fordítva. Megdöbbentő volt, ilyen pózban még soha nem próbáltam.
Másik pedig a MichelleSweet, szintén vándorló. Életem legjobb franciáját tőle kaptam, teste egyszerűen tökéletes, magas csaj elképesztő kerek seggel és nagy feszes cicikkel.
Zita gyönyörű roma csaj elképesztő seggel és azonnali farok felállító, csábos mozgással, kisugárzással.
Anasztázia egyedülálló cukorfalat saját albiban, imádni való.
Dalma szintén, isteni francia.
Ajánlott még Gréti 19, VIP Virág, a Kimberly sem rossz.
Ivon nagyszerű, Orchidea szintén, Mira is falni való. Illetve voltak régiek, de ők már nem dolgznak így irreleváns.
Akiket nem ajánlok.
Most éppen Nati néven hirdető gyönyörű, roma csaj. Tényleg szép, nagyon az. Azonban a hatalmas, irgalmatlan nagy cibbon lord pasija már nem az. Tehát ha jártok hozzá, akkor a nagy fekete orkot támogatjátok.
Jazminka Hanka testvér páros. Személyesen ismerem őket. A Jazminka egyébként fantasztikusan .aszik, tényleg érti a dolgát. Neki sajnos mindig van valamilyen kis potkany stricije aki lehúzza, tehát ezért nem ajánlott. Hanka neki a nővére, sajnos neki is van egy gigantikus méretű munkakerülő parazitája, tehát erősen nem ajánlott. Fanni meg a tesója páros ugyan ez, csak pepitában. Lehúzás.
Merci nagyon jó volt régen , szép szőke csaj, csak sajnos az ork nála is befigyel, egy forintot nem szabad adni nekik. Viktória Amanda messzire kerülendő az előbb leírt okok miatt. Egyelőre ennyi, béke.