Sziasztok! Noemi 34-rol valakinek valami info? Akar privatba is johet, kepek alapjan elegge felkeltette a figyelmemet na de gondolom nem csak nekem
Sziasztok! Noemi 34-rol valakinek valami info? Akar privatba is johet, kepek alapjan elegge felkeltette a figyelmemet na de gondolom nem csak nekem
Még a nevét sem tudja leírni szegény! Az Anettet egy n és két t- vel kell írni!😀
Ki tudja,lehet hogy helyesirásból ülj le fiam 1-es volt, de lepedőgyűrésből ötcsillagos vörösdiplomát szerzett. Légy tollerans így hád ne ródd esszt fel nekije. 🤫🤗😶🌫️
Hmm, szomorúan hallom - immár másodkézből. Nekem Lisa-val kellemes élményeim voltak talán tavaly, vagy azelőtt. Tényleg ekkora a változás?
Hanem ez tök vicces:
Sziasztok annet vagyok 25 éves fiatal kedves lány vagyok most érkeztem városotokba rövid ideig maradok eszt az időt használjuk ki fiúk. Kérlek mielőtt fel hivnál vedd figyelembe hogy guminélkül az aktus teljesen kizárt nálam vagy nálad töltött idő teljesen a te igényeid szerint alakul hívj puszi annet rejtett számot nem ál módomban fel venni szeretettel fogadlak diszkrét csendes lakásomon.
Ha valaki ennyire igénytelen, hogy nem tud három mondatot közel normálisan megfogalmazni, az vajon milyen szolgáltatást nyújthat?
Jah atmentem debrecenbe, ott meg 6 rozsaert 2menet csokkal alap volt. Tankolassal mindennel egyutt 15roseert 4et pukkanttam. Hozzaallas is mas volt teljesen, jo akadt neha nemokés latogatas is,de csak néha. Most fordítva van, néha akad egy jó "randi", ha tejelsz mint a katonatiszt.
Amikor még 5-6 rózsaszal volt fél ora es egy nap három hirdetőt is levartál tizennyolc rozsárt ,három félorába😉😉🙂az a világ elmúlt ....
Ha ajtót nyit is meglepődtél volna, képek es valóság között nem kicsi az eltérés. Szolgaltatásba semmi extra amiért rohanna vissza az ember... szóval ne idegeskedj rajta túl sokáig ,hogy nem jött össze a talalka😉🙂
Sajnos az már sosem.
Kedves Eda.
Sem a válaszod,sem a válaszom nem tűnt el!
Vissza kell keresni és ott van,de segítek neked!
Ez a véleményem,azzal viszont nem tudok és nem is akarok mit kezdeni,hogy nem tetszik neked!
Az értelmezéssel vannak gondjaid!
Nem azt írtam,hogy 10 éve voltam nálad,hanem azt,hogy az adatok nem valósak. +10 év és +20kg. a valóság élőben.
Nem maradtam,mivel nem szeretem,ha átakarnak verni!
Előzmények elrejtése Eda · Újonc · Január 18, 11:55Akkor miért is maradtál ?10 ével ezelőtt nem ezt csináltam akkor nem is tudhatod hogy hány kiló voltam :)és egy fotóm se világos ...de be is tudom bizonyítani ha valakit érdekel hol voltam és mit csináltam 10 ével ezelőtt
Zozi77 · Újonc · Január 3, 17:02Sziasztok.
Jelenleg Eda 30 néven hírdető hölgyről pár szó. Régi hírdető,volt több neve is.Számomra hatalmas csalódás volt,+10 év,+20 kg ,a bőre sem világos,a fotós nagyon jó munkát végzett a képeken!
Kerülendő kategória!
Lisa(34).Időpont egyeztetve.Megkért hogy előtte 15 perccel hívjam hogy biztos megyek.Hívtam hogy ott leszek,majd a ház előtt újra,amikor már a telefont se vette fel.Megpróbáltam újból,de akkor se reagált.Vártam még 10 percet hogy esetleg visszacsörget,de semmi.Lehet valaki már eljutott hozzá,de innentől én nem tudom komolyan venni.
Húha. Vannak mostanában komoly dolgok. Pl Ninettke a barátnőjével. Visszatér a régi vilag vajon? 😂
Sziasztok!
Én is épp róla akartam érdeklődni. A képei elég komolyak , de sehol egy értékelés róla. Járja az országot , de más városokban sem említik. Ha valaki próbálta már kérem jelezze nekem is a tapasztalatait :) Köszi.
Hali ! Inez 28-ról tud valaki valami infót ? Akár priviben. Köszi ;-)
Nem fog eltűnni a válaszod.
A hirdető képei teljesen megfelelnek a garanciafotójának. Természetesen figyelembe kell venni azt, hogy profi fotóssal készültek, profi bevilágítással és utómunkával, ezeknek a mértéke azonban teljesen elfogadható.
Mi egyébként jobban kedveljük a természetes, saját képeket, mert a profi fotók, a faceapp és a hasonló eszközök csak ilyen jellegű félreértésekre adnak okot. Ez azonban szíve joga minden hirdetőnek.
Nem voltam sohase villagos bőrű,ha csalódás voltam miért maradtál ????10 ével ezelőtt nem voltam itt és igen volt más néven is változtattam ,mert mások nevet és képeket is kopintanak jó lenne ha Nem tűnne el a válaszom ..
Úgy látom a lehuzós brigád megint eltűnt jobb is így szerintem mindenkinek.
Sziasztok, bereggeltem már, hogy számos tapasztalaim közül megosszak veletek néhányat. Kezdem azokkal akik minden pénzt megérnek.
Az első az Nati, két havonta ellátogat ide Nyíregyre, elképesztő bomba test, gyönyörű szőke haj, tökéletes arc, 32 év körüli. Olyan a nő, hogy ő kefélt meg engem, nem pedig fordítva. Megdöbbentő volt, ilyen pózban még soha nem próbáltam.
Másik pedig a MichelleSweet, szintén vándorló. Életem legjobb franciáját tőle kaptam, teste egyszerűen tökéletes, magas csaj elképesztő kerek seggel és nagy feszes cicikkel.
Zita gyönyörű roma csaj elképesztő seggel és azonnali farok felállító, csábos mozgással, kisugárzással.
Anasztázia egyedülálló cukorfalat saját albiban, imádni való.
Dalma szintén, isteni francia.
Ajánlott még Gréti 19, VIP Virág, a Kimberly sem rossz.
Ivon nagyszerű, Orchidea szintén, Mira is falni való. Illetve voltak régiek, de ők már nem dolgznak így irreleváns.
Akiket nem ajánlok.
Most éppen Nati néven hirdető gyönyörű, roma csaj. Tényleg szép, nagyon az. Azonban a hatalmas, irgalmatlan nagy cibbon lord pasija már nem az. Tehát ha jártok hozzá, akkor a nagy fekete orkot támogatjátok.
Jazminka Hanka testvér páros. Személyesen ismerem őket. A Jazminka egyébként fantasztikusan .aszik, tényleg érti a dolgát. Neki sajnos mindig van valamilyen kis potkany stricije aki lehúzza, tehát ezért nem ajánlott. Hanka neki a nővére, sajnos neki is van egy gigantikus méretű munkakerülő parazitája, tehát erősen nem ajánlott. Fanni meg a tesója páros ugyan ez, csak pepitában. Lehúzás.
Merci nagyon jó volt régen , szép szőke csaj, csak sajnos az ork nála is befigyel, egy forintot nem szabad adni nekik. Viktória Amanda messzire kerülendő az előbb leírt okok miatt. Egyelőre ennyi, béke.
Valaki volt már a Mátészalkai Nelly 26-nál? Képei elég jók inkább már gyanúsan jók. Ha valakinek van bármi infója róla akkor megköszönöm! Akár privátban is jöhet.
Sziasztok Anett 26 nál járt már valaki?
Halftime nf-el csókositva 26 kocka csoki. Ilyen áldozatokhoz képest szerintem még szebb is lehetne.