Nehéz lesz írni neked, ha ki van kapcsolva a privát üzenet...
Nehéz lesz írni neked, ha ki van kapcsolva a privát üzenet...
Angibabarol mi a velemenyetek?
Jázmin19 és Kinga 18 kinek milyen tapasztalatai vannak!jöhet privát üzenet is
Akkor itt nincsen egy jo leanyzo sem?
Karola23-rol milyen velemenyetek van?
Kata tudja mit csinál. Nem csak hátsimi aztán fordulás. Kellemes olajok stb. Üdvözöllek!
"Boldogságot nem tudsz venni, de vehetsz egy masszázst, ami majdnem ugyanaz".
Masszázsaim:
- svéd
- olajos kényeztető
-...
Kata (48) - Nyíregyháza
Matyi. Igen rosszul gondolod. A masszázs csak időhúzás. De ha szereted az ilyen langyibangyi női kézmozdulatokat, akkor hajrá. Hátfájás esetén férfi megbízható, neves gyógymasszőrhöz menj. Ha meg nem múlik akkor reumatológia, és inkább magánrendelésre ha jót akarsz magadnak. Pacsi.
Nem "csak" a hátfájása lenne lekönnyítve a kollégának! 😂
A hátfájásodat valami Reumatológus tudja enyhíteni! Az itteni csajok másban lehetnek segítségedre! :D
Teljesen komolyan kérdeztem 😀 mindenki hirdeti a masszírozást, akkor csak van 1-2 aki tényleg normálisan csinálja.. vagy csak én gondolom rosszul?😀
😂👌
Zita22- rol illetve rebekarol van velemenyetek? A kepek csabitoak.
Sziasztok!
Tudtok olyan lányt ajánlani, aki tényleg jól masszíroz, pl hátfájásra?!
Reméljük végleg ott is maradnak, a nagyszámú palimadarak és a nagy számok törvénye alapján ott sokkal jobban járnak, mint itt. Én ottmaradnék a helyükben 🤭
Alizkat latogatta valaki? Mi a velemenyetek rola?
Üzeneteket elolvasni és azokra válaszolni napi szinten, vicces elvárás lenne, mondjuk napi 30 hívásnál pláne... Így, hogy ezt ki is emelte, hogy ezt nem teszi, szerintem korrekt.
Én soha nem írtam és most sem tenném, aki a nem fogadott hívásom után nem tud egy gyors üzenetet küldeni, annak oka van. Ezek után leállni levelezni, vagy bármilyen kérdéssel fordulni felé szerintem értelmetlen. Arról tanúskodik ez a magatartás, hogy hogyan gondolkodik a látogató és a saját szerepéről. Én ezt nem venném magamra, mert számomra az ő véleménye irreleváns ebben az összefüggésben, de sértegetni sem sértegetem miatta.
Ha van ideje belépni és elolvasni, van 5 perce válaszolni is. Mert elolvasta amit írtam. Ezért írom bunkóság ha kérdeznek és nem válaszolsz
Ha elolvastad az adatlapját ott kiírta, hogy üzenetben nem válaszol! Bár mostanában nem nagyon lehetett elérni egyáltalán! Lehet olyan nagy vendegköre van, hogy nincs lehetősége több hívást felvenni! Érdekes is lenne ha masszázs közben venné fel a telefont mit szólna a vendég ez is egy opció! De már én is letettem róla!
Igazából ezt csak.azzal tudta fokozni, amikor írsz neki,egy normális üzenetet , normális kérdéssel-kérdésekkel ,de választ még így sem kapsz. Részemről felejtős a hölgy. Akinek ilyen a hozzá állása az lehúzta magát, idő előtt.