Sziasztok! Szeretném kérdezni, hogy márt valaki az "apróhirdetés " részen hirdető Natasa hirdetőnél Nagyhalászban? Privátba ha lehet.Köszi!
Sziasztok! Szeretném kérdezni, hogy márt valaki az "apróhirdetés " részen hirdető Natasa hirdetőnél Nagyhalászban? Privátba ha lehet.Köszi!
Igen kolléga.Lilly már tiszteletét tette nyíregyen.
Lilly járt már itt korábban?
Igaz, igaz! Úgy van ez, mint nálunk, a kutyáknál, hogy 1 megélt év, 7 emberi évnek felel meg!
Csak egyes hirdetőknél pont fordítva! Sőt vannak akik idővel fiatalodnak!🤣🤣🤣
Bocs!!!
Van egy jó hírem: Közben ő is 7 évet öregedett! És lehet rajta jobban is látszik!😅
Kedves Coffee!!
Igen tudom hogy ki lehetsz, és említettem is igen hogy gondolkozom rajta szakmát váltok, de inkább külföldben gondolkozom, ezt is említettem neked. 🙂 Kedves vendégem vagy!😊 De megkérhetlek arra hogy esetleg úgy döntök hogy végleg be fejezem, vagy esetleg külföldre vonulok meghagyod nekem ezt a lehetőséget hogy közlöm esetleg másokkal (is) ezt!! Amit pedig ketten beszélgettünk mi lenne (ha) esetleg..felvetések voltak, vagy tervek teljesen mindeggy hogy fogalmazok és megoszottam veled beszélgetésünk során. Tervezni tervezhetünk de mindig megváltozhat bármi az utolsó percben is! További kellemes fórumozást!!😊💋
Igazad van,nekem 7évem ment rá ilyenre, aztán meg kaptam túl öreg vagyok ,na és 7 évvel előtte nem voltam az.Tehát a lényeg a lóvé a többi csak egy nagy színház a túl élésért.
Köz(rö)hely de igaz, hogy "soha ne mond hogy soha"...Itt persze ilyen így nem volt állítva! Ezt már hosszú évek óta játszák, hogy "ekkor és ekkor abbahagyom"...Ok, és őszintén sok sikert a civil életben, vagy akárhol is! A realitása általában viszont az, hogy valóban igényli a női természet a hosszabb pihenőt és a változást a mindennapokban, de az apanázs ott végtelenül szerény az itt tapasztaltakhoz képest. Erről beszélni nem csak nem szégyen, hanem ildomos is azon lányok miatt, akik nem átgondoltan és nem alapos vizsgálat után hoznak meg ilyen döntéseket.
Partnerfüggő is! Azaz a lánytól is függ, és a kontakt minőségétől. Szerintem a legtöbb eset egyedi és perszonális. Van és volt olyan hirdető, aki már a privát telefonszámáról írt vagy hívott, ez attól is függ, hogy mikor gondolta jónak a mutatványt. Tudta, hogy partyzható vagyok. Ezt persze mással is eljátszotta. Volt olyan is akihez 8 évig jártam (Niky28)! Hozzá elég volt egy csörgetés és 10-15 perc múlva már benne voltam. Van aki csak emléxik rám és van olyan lány is, aki megismer, de játsza az eszét és sunyizik. Van aki szemérmesen próbálja kezelni ezt, van aki feloldódik és barátságos lesz ettől, de van aki próbál hivatalos maradni és ügyfélszolgálatost játszik velem. Túlgondolni egyiket sem szabad! Mindig akkor kezdődik a gebasz, amikor ez túl van tolva. Azok a férfiak mint mi, akik örömforrást így vásárolnak, soha nem kapnak igazi tiszteletet! Ez ennek a játéknak része és tanúsága is egyben. Bármelyik lánynál lehetsz törzsvendég, nincs felső határ a számokban és ezt a legtöbb lány be is kalkulálja. Ezt a kivételezések miatt említettem meg, ami szintén megérne egy misét.
Sziasztok! Elizabet 41 (masszázs) nél nem igaz nem volt még senki!? Van valami infó?
Szia!
Szerintem számít, hogy visszajárós vagy.
Egyrészt én olyan lánynál vagyok visszajárós akinél működik a személyes szimpátia, mindkettőnk részéről. Természetesen ezt nem túlgondolva!
Kedves, korrekt, tisztességes szolgáltató, aki úgy jár a kedvemben, ahogyan én szeretem.
Ha, el akarok hozzá menni mindig úgy alakítja a körülményeket, hogy meg tudjam látogatni. Persze van, hogy előző nap van, hogy aznap, de van, hogy pár órával előtte jelentkezem be.
Amúgy, nem tudok minden héten menni hozzá...
És ez már tart egy jó ideje!😊
Szia! Ha itthon vagyok akkor naponta máshoz is el látogatók vagy ha jó a kedvem napi kettőt is fel hívők és el megyek.
Mielőtt az mondanák egyesek hogy fent van a hirdetése, arra azt felelem nekem ezt mondta személyesen. Ha fent van remélem (erre kevés esély van)megondolta magát. De belefáradt érthető ebbe a dologba az biztos.remélem úgy alakul a dolgai ahogy tervezi.
Virág vip befejezte már nem lesz vagy csak nagyon ritkán.
Mikor hogy jön össze.Valakivel akár hetente többször,vagy van hogy csak havonta egyszer.Tárca vastagsága és gerjedelem függvénye.
Meg ugye attól is függ,hogy a hölgy mikor elérhető.
Egy pár hölgynél előfordúl,hogy hiába vagy visszajárós,nem igazán kapod meg könnyen a lehetőséget,hogy ha esetleg nem elérhető visszacsörögjön.Ezen a héten volt szerencsém megtapasztalni.Elkönyveltem hogy nem volt szerencsém.Esetleg legközelebb ha erre jár be is kerülök a lábai közé.Addig vigasztalom mással magam. :)
Aki havonta egyszer megy az is visszajárós..😉 kinek milyen vastag a bukszája,ki mennyit tud eltitkolni az asszony elől "kesst "... van aki heti több alkalommal is megteheti magának a "jót" 😉
Nektek mit jelent az a szó hogy visszajárós vendég vagy egy hirdetőhöz
Milyen időközönként?
Hetente, vagy havonta?
Üdv.
Hát az én napom nem sikerült ilyen jól,azzal kezdtem hogy ráírtam pár lányra itt,persze a 99%-a el se olvassa, én meg nem tudok telefonálni ilyen ügyben napközben:igy jártam.
Gondoltam dobok egy sms-t az egyik kedvencemnek(én balga elfelejtettem hogy új számom van)erre olyan minősíthetetlen,bunkó hangnemben válaszolt hogy elment a kedvem tőle.
Pedig jártam már nála többször és irtam is hogy ki vagyok.
Na már egy picit idegesen hívok pár új lányt,de abba se volt köszönet.Siralmas ami itt van Nyíregyen.
Nagy-nagy tisztelet pár kivételnek.Na ezzel a pár kivétellel is beszéltem,rajtuk kivűl nem is igen fogok máshoz menni mostanában.Ők tudják kiről van szó.
Tegnap estém jól sikerült, felhivtam pár hölgyet sokat a nem lehetett elérni. Végül Hannát hivtam kedves hang jókedvű nevetgélve tajekoztatott a lehetőségekről. Mivel egy mondás szerint ha egy hölgyet meg tudsz nevetettni, jóesélyel halhatod akkor már nyögni, elis indultam hozzá, hely korzó mellet,több hölgy rendelt már ott. Lakásba Hanna pici tündérke fogadott koĺleginája Mirával. Nagyon barátságosan cukin kérdezték hármas érdekel e?nem mondhatam nemet,fürcsi után felváltva kényeztetek, én is -öket. Nagyon ápoltak és technikásak, Ahogy nekem volt jó úgy helyezkedtek.4 cici felváltva a szájba ez csúcs fiúk, én ajánlom mindenkinek őket ,semmi negatív dolog nem ért sőt nagyon együttműködőek voltak.