Köszi az infót. Gondolom több kavicsért többre is nyitott lenne. (50 kavics körülire gondoltam)
Köszi az infót. Gondolom több kavicsért többre is nyitott lenne. (50 kavics körülire gondoltam)
Igen
Ki volt Amiránál? Válaszok jöhet privátba is
Másik nevetséges, hogy a lehúzós csapat csak nem adja fel, sorra és sorra visszatérnek, ahelyett hogy elhúznának már végleg ebből a városból, vagy mennének a dutyiba vagy 10 évre.
Sziasztok. Lolita masszázs valakinek infó róla?
Pontosan! A csúcsdísz a közröhejes "masszázs" kamunál, amikor a fr*ncia nélküli mutatványról beszámoló készül! 😂 Ergo,..egy blöff alapú kézimunkáért még egy két bejegyzést is ki kell izzadni!
Az a nevetséges meg röhejes, hogy mégis van rá kereslet, máskülönben a kavics csökkenne. Na hát, lesz ez még így se.
Egy SOS programon voltam nála, a technika jó, de külsőre nekem nem jött be a csaj.
Pindurka már csak ma van a városban
😆😂🤣
Sziasztok. Pindurka 19 van valakinek infója? Jöhet priviben is. Köszi.
A masszázzsal hirdetőknél itt minden az ablakon kidobott kavics, jól mondod, nem szól másról csak fehérnemű egy kis kézimunka, nagy ritkán egy kis francia már ha addigeljutsz. És az árak hmmm már lassan többe kerül mint a szex, egyes embereknél. Az ember azért utazik hogy lásson 1 fehérneműt, és hogy kéz imunkázik valaki a cerkáján, de azért ki írják szexet ne is kérj akkor mire kérik el a 12-13 kavicsot. Nevetséges és könnyű kavics szerzés. A semmiért.
Ha van kihányandó pénzed,hogy hason fekve azért fizess,hogy "láthasd" fehérneműbe egy pár percre akkor sok szerencsét!
Sziasztok!
Léna 22 szolgáltatásáról érdeklődnék, tényleg csak masszázst vállal vagy vannak extra dolgai is?
Köszi!
Számomra egy alkalmas volt visszafogott kezdő stílus gyenge francia szinte csak hagyta magát meg...ni , igaz még az elején voltam!nem tudom változott e . egyébként csinos fiatal ilyen téren nem ér csalódás.ha csak gyorsan üríteni kell és nem zavar a többi
Alíz24 re gondolsz?
Sziasztok! Alizkáról valaki tudna tapasztalatot megosztani? Fórumon szinte semmi, egyetlen vélemény csupán. Privátban is jöhet, vagy csak egy up/down, már az is több a semminél. Köszönöm!
Barbi52 ki volt?
Nem hirdet mert tele van....
Sziasztok !
Van valakinek infója Amiráról ?
Jó ideje nem hírdet .
Jöhet privátban is .
Köszönöm .