A rossz lány... Hirdető Szöszike 38 járt már valaki??
A rossz lány... Hirdető Szöszike 38 járt már valaki??
Kicsi Kincs, mikor jössz Nyíregy fele újra?
Köszi drága.Nehogy visszanyaljak véletlen.😁😘🍭
Alexan 😋
Szép Napot kívánok Mindenkinek
Hiányzol Staffikám😘
OK most már töröld meg a szád 😆😅
Senki nem volt hozzá?
Sziasztok ! Alexandra41rol valakinek tapasztalat/velemeny? Akar privatba is johet!
Úgy látszik másnál is ez lett a módi?Nehéz napjaik lehetnek szegény hölgyeknek,hogy "semmi" indokkal bontják a vonalat.
Üdvözlök mindenkit. Mirella 20 hirdetőről van valakinek tapasztalata? Utána nézegettem szép lánynak tűnik.
Lehet foglalt a keze meg más is....😉🙂
Anasztázia új névre változott ki tudja elérni hívom többször is de nem veszi fel.
Pfhhúú B+! Nagyon nem gyenge Go-Go riszát tol a videókon. Ultra konkrét, még csak most néztem végig. Kóstolj rá vakon, ha kamu a műsor, akkor úgyis levágod még akkor, amikor a gatyód rajtad van.
Nagyon kedves vagy köszönöm szépen :) én is köszönöm és örülök mindenkinek akik már megtehették hogy tisztelteljenek a találkozassal hogy megismerjenek,szintén kedves úriember - (ek) vagy! vagytok! :) Neked is szép napot kívánok :) Puszi
Pindurkáról nincs valakinek infója?Elég tetszetősnek tűnik, de sehol semmi beszámoló róla még, pedig már elég régen tolja...köszi.
Volt többször is.
Én ha kíváncsi vagyok jön e erre vki, vagy hogy mikor jön vissza: felhívom... annál biztosabb infód nem lesz.
😂 Csak "deák igazolvány" kérdése....
Inez volt Nyiregyházán? Én még sosem láttam. Fog mostanában jönni erre nem tudja valaki?
Lányt keresek aki nem riad vissza amoletteb pasitol.info jöhett privátba.
Üdv esetleg valakinek van infója Laurarol aki az apró hirdetésekben hirdet jöhet privátban is