Szakadok meg rajtad. :D Played well.
Szakadok meg rajtad. :D Played well.
Sziasztok!
Van valakinek valami tapasztalata Zsuzsa (31) -el kapcsolatban?
köszi
Mi van, már megint odaengedtek egy géphez? Komolyan mondom, annyit foglalkozol Ginával, hogy azt gondolná az ember, belezúgtál és ilyen sajátos módon udvarolsz neki...
És a barátnőd? Ő már nem is számít? Ejnyebejnye!:D
Hi!
Csak benéztem. Látom Gyula nagyon él! egyszerre 3 hírdetése is fut! (Friderika, Elena, Szexi Cicus)
Hát nem kenyerem az erőszak, de...
Szóval aki olvassa a fórumot, nehogy el merjen mennei a fennt említett goblinhoz, mert rosszul jár. Mint Aranka. :)
Nyugodtan küldjél moderálásra Gyula! Akkor is egy sz@r, lehúzós kis cigeró maradsz. Remélem egyszer valaki jól elver!
Legyetek jók.
Maradok itt debrőben: A füttyyyölőőős! :)
Mit bazseválsz, vazze? Beszélj már nórmálisan.
Mi van a Gyulával? Asszzz. Ez valami proli nyelv, vagy mi?
Szabócsi gyerek vagyok, csak az egyenes beszídet étem. Érted?
Sziasztok!
A jövő héten akár 19 h-ig is elérhettek!!!
Puszi Dundika.
White Ladynél volt valaki mostanában?
Szassz Lótök!:-)
Én már kb.2éve próbálom felhívni,de eddig még soha nem sikerült.Nemtom mit csinál?!Ennyi dóóga vóna???Arra már rájöttem,hogy vhol a konzervgyár környékén.Legalább is ezt írták mások itt a fórumon.
Sziasztok!
Van valakinek valami tapasztalata Zsuzsa (31) -el kapcsolatban?
köszi
anita az
sziasztok 2 hölgy is érdekelne az egyik:margó29 a másik lilla42 margóról még senki sem irt semmit csak kiváncsi lennék hogy milyen ha valaki volt már valamelynél irjon elöre is kössz.
margóra nekem azt írták, felejtős. lilláról mintha csak jókat hallottam volna, de nem biztos. valaki majd segít. :)
amugy én a telt hölgyek felé vonzódom de ez a margó még nem irt róla senki semmit ezért érdekelt amugy köszi az infót
Szia vsan4!
Megbízható fórumozók elmondása alapján valóban felejtős Margó, meg ha megnézed a képeket... hát inkább nem! Ne csak a nőt nézd rajta, hanem a környezetet is. Én láttam már az utcán "élőben" is, és nem keltett bennem vágyat.
Ha meg pláne a teltebb lányok vonzanak, akkor ne gondolkozz Lilla42-n! Ő kellemesen telt, tiszta, megbízható, egyedül van az amúgyis igényes lakásán. Annak tudatában menj el hozzá, hogy ha hagyod magad, akkor piszkosul meg fog dugni. :) Nagyon jó szolgáltató, érti és élvezi a dolgot! Őt nyugodtan válaszd, nem ér sem meglepetés, sem csalódás! á*ai kimondottan jónak mondhatók, pláne annak tudatában, hogy mit nyújt.
Remélem segítettem, majd várom a beszámolód, ha voltál Lillánál.
Szia Kedves!
Én nem vagyok benne biztos ,hogy a férfiak 99,9 %-a örült volna e egy visszahívásnak,nem a pár forinton múlik.
Dundika? Te hol hírdetsz?
Azért vagy Dundika mert hasonlítassz a "celeb" Dundikára, vagy mert dundika vagy?
Szia vsan4.Lilla(42) az egyik legjobb.Én az utóbbi időkbe csak hozzá járok.Igényes minden szempontból és tényleg amit az ágyban művel veled az oltári.Meg is látogatom a héten.
szia nem hivott vissza csak csörgetett és szerintem ez is jó vagy ha küld a lány egy sms-t hogy msot eléhetö vagyok és kész. akkor is rendes gesztus ez egy lánytól
Srácok ha valaki tud valamit Natasáról légyszi írja meg nekem. Ajánlott csaj-e stb...
itt az e-mail címem ha lehet erre írjátok pls előre is köszi
De csak az is abban az esetben ha valaki felhatalmazza a leányzót.Még akkor is benne van a pakliban,hogy a legrosszabb pillanatban megy a csöri vagy az sms és ez gáz.