Mindegy... nemismertkukacindexponthu
Mindegy... nemismertkukacindexponthu
vagyok
OK.
Sziasztok! A Timi nevű lánynál, járt már valaki? Írjon róla! :) Köszi!
Hi!
Látod, Gina engem is érdekel gyakorlatilag egyedüliként Nyíregyen (ha még ott van egyáltalán), de úgy vagyok vele, hogy nyilván volt oka, hogy miért nem hirdet. És ezt tiszteletben kell tartani, bármennyire is kívánja az ember egyébként.
Sziasztok skacok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.még új vagyok itt.nem tudok választani 4 lány közül.mindegyikről elég jókat olvastam.a nevek:Bea,Maya,Reni,Linda.
szerintetek kihez menjek?
előre is köszi
üdv
Gina sajnos már nem dolgozik Nyíregyházán,de Jenna néven Budapesten megtalálható(rosszlányok).
Sziasztok!
Bár a hidretésem jelenleg még nem aktiv, de ettől függetlenül elérhető vagyok!
06705968198
Puszika
Ha ez igaz, annak nagyon örülök, mert elég gyakran járok Pestre!:))) De majd lecsekkolom!:DDD
Szűkítsd egy kicsit az elvárásodat, és akkor közelebb kerülhetsz egy pontosabb válaszhoz.
Úgy tűnik, az idő múltával magától is megérkezik a válasz. Ez is csak egy pohár üdítő, amit megint megihattunk, aztán jön a következő. De legalább mostmár megvan az elérés helye.
Ennek az infónak örülök. :)
Köszönöm.
sziasztok ma mennék lányhoz tud valaki ajánlani valami jót?
olyan lány érdekelne aki olyan gyengéd simogatós stb értitek
Ilyenkor a többiek azt írnák, hogy Kriszta az, akire szükséged van.
sziasztok tenap végigtelefonáltam pár lányt de egy sem vette fel vagy ki volt kapcsolva.
az utölsó aki képes volt visszahivni annak dupla kp-t adtam Már csak azért is mert visszahivott.
miráthoz ne menjetek kamu a hirdetése tegnap beszéltem vele el is mentem és egy másik lány fogadott és azt mondta mira nem is rendel aztán kitessékelt ilyen bunkóságot sem láttam még életemben akkor minek irkál a fórumba? ezt nem értem. csak szólok mielött átverne valakit.
mira az már csak azért se menjen senki mert ilyet csinálnak
Szia! még van ilyen szolgáltató itt? Ezt jó olvasni...és ki Ő? Érdekelne
Sziasztok! Kinga40-nél volt már valaki? Mik a tapasztalatok? Sóstón vagy Sóstóhegyen dolgozik mostanában valaki?
Sziasztok! megint vagy egy rakás igénytelenség a városban.Ahogy nézegettem a képeket, az egyiknak szarosabb a picsája mint a másiknak. Tiszta kiélt igénytelen disznó banda.
http://rosszlanyok.hu/rosszlanyok.php?pid=szexpartner-data&member=Jenna+36308289720&id=7248
Ha valaki még kiváncsi Ginára,itt elérheti. Gondoltam,hogy nem fogja abbahagyni a kurválkodást hisz neki a vérében van. Most ott tömik a fingóját pesten. XD és mennyien orroltak rám,mikor megirtam. De ott egy senkiházi lessz, mert vannak hozzá hasonló lányok rendeen. Ne aggódjatok, mert télen már itt fogja szoponi a faszotokat nyiregyen,nem fog menni neki ott az üzlet,hiszen soan vannak. megirtam ugye azt is,hogy nem hagyja abba, mert rájött arra,hogy a picsájából jobban megél. De azt a ronda fejét ott sem meri megmutatni a képeken.