*Valaki
*Valaki
habár nekem nem nagyon ajánlanak senkit pedig kértem.
három w. moderálva :D
Ez tényleg fontos volt! :D Így már el sem érhető a link!
Én írtam neked! Krista26 meg Viki. Egyik sem? :)
Ez nálad mit jelent? :)
egyedül te irtál és köszi!
Sziasztok Társak!
Holnap Nyíregyházán vagyok, és segítséget kérnék tőletek. Egy jó csajt keresnék. Krisztánál már voltam, tényleg nagyon jó. Most a Hajnin40 akadt meg a szemem. Ha valaki volt már nála érdkelne a tapasztalat. De egy a lényeg ne legyen ***moderálva***!
Előre is kössz!
Tomika
Neked is ajánlom, akiket vsan4-nek. Krisztánál voltál, akkor újra :), vagy Viki.
Szia vsan4! Újra itthon és gépközelben. Küldenék ajánlásokat. Arra a címre mehet, ahonnan a link jött? Amúgy milyen korosztály érdekelne?
Helló! Egy "kicsit" nekem is furcsa volt, úgyhogy megértem Fustost. De biztonságos, és nincs ***moderálva***. Nálunk már ez is valami.
Hello Fatimáról és Lénáról tudnátok nekem tapasztalatokat mondani? köszi
Sziasztok.Valaki el tudná küldeni Nicole számát a kiel@c2.hu címemre.Köszönöm.
nyugodtan jöhetaz ajánlás az e-mail cimemre
lénát pedig ajánlom nagyon jó tüzes vadmacska
Szia vsan4!
Köszi a linket,én a hirdetés alapján egy jobb külsejü csajnak gondoltam.De viszont kellöen bevállalós,igy lehet hogy meglátogatom. :)
Jó csajból egyébként gyenge a felhozatal,akik szerintem jók és megbizhatóak:Kriszta26,White Lady34,Maya37,Viki30,Léna33,és az apróbol Viki21.A többieket vagy nem ismerem,vagy inkább jobb lenne nem is ismerni.
***moderálva***
Sziasztok kedves fórumozók!!
Sajnos én már soha többet nem leszek Nyíregyházán, de Miskolcon egy pár nap múlva megtaláltok Díva néven dolgozni. Ott is várok szeretettel, minden kedves érdeklődőt. Puszi Nicole
Ejnye Nicole, sosem derül ki mi az igazság. Kár, nagyon kíváncsi voltam rád. Kellemes időtöltést Miskolcon!
Ugy gondolom hogy szépen behülyitette a népet,most meg röhög a markába.Érdekes,de amig állitólag ***moderálva*** egyszer sem irt a fórumra csak most az elmult napokban.
Rosszul gondolod.