Üdv!
A Korzó közelében tudtok ajánlani hölgyet?
Üdv!
A Korzó közelében tudtok ajánlani hölgyet?
Sziasztok. Ezen oldalom hirdető Niki34-ről van valakinek infója ? Választ előre is köszi. Illetve régebben pár évvel ezelőtt hirdetett itt egy vörös félhosszú hajú milf 40-50közötti a jósában dolgozott először egy 10 emeletesben aztán a harmadik félidő sörözőhöz közel egy 4 emeletes panel házban. Valaki tud róla valamit talán Kata néven hirdetett.
Sziasztok Makktársak! Valakinek infója, Pindurkáról illetve a Nyírtelken rendelő Lili 40-ről? Köszi szépen!
Sziasztok!
Egy furcsa tortenetet osztanek meg kedves tarsaim, a masik oldalon hirdeto Beáta 24ről
Ráirtam viberen érdeklődtem róla, teljesen normálisan válaszolt majd mikor megtudta hogy csak a késői órákba lenne jó szolt hogy nála úgy működik a fizetés hogy a felét előre elutalja a vendég a többit a helyszínen rendezik.
Erre én jeleztem neki hogy az nem jó nekem sajnos a helyszínen rendezném, majd jött a válasz hogy akkor ha játszadoztam vele kárpótoljam mert azonnal kitesz a közösségi oldalakra mindenhova🙃😄
Kedves Bea ha látod ezt a fórumot remélem kicsit magadba nézel!🙂
Sziasztok! Én ma voltam Zita (24)-nál, egész kellemes társaság, bár kissé furi, ugyanakkor cuki, mert folyton ott találtam be, ahol éppen a legcsiklandósabb, illetve éreztem egy kis távolságtartást is, bár nem vagyok az a félelmetes kinézetű pasi (lehet barátja van, vagy nem voltam pont a zsánere), viszont a szex jó volt, fincsi forró puncija van, idáig talán mintha neki lett volna a legforróbb, amit meg is említettem neki, kaptam egy kellemes masszázst, amitől már kezdtem bealudni, szóval nekiláttunk az akciónak. :D A TV-t sajnos nem tudtam én sem beállítani neki, de valami mást nagyon sikerült! ;D :D Szerintem érdemes elmenni hozzá, péntekig van!
Zita (34)-nél, bocsi. Még nem oda folyik a vér, ahová kéne. :D
Hát ez nem szép dolog, de ugyanúgy kitehetnéd Te is őt, szóval fuck logic. :/
Ezt pontosín így van, egy időben ha itt volt mindig mentem hozzá, szuper csajszi.
Ez engem is érdekelne 👌
Sziasztok Neli 30 ről tud e valaki valami szépet és jót ? osszátok meg velem előre is köszi.
Valaki nem tudja máshogy el lehet érni ?
"nála úgy működik a fizetés hogy a felét előre elutalja a vendég" 😂🤣😆
Némelyik hirdető már tényleg nem a földön él...
Sziasztok! Bianka 21-ről tud valaki nekem információt adni? Előre is köszönöm!
Isteni mélytorkos franciája van, cserfes beszédes
Sziasztok.Niki34tzd róla valki infót adni?rendkivul csinos a hölgy .Koszonom
Sziasztok,
Gondoltam beregisztrálok hogy leírjak pár tapasztalatot:
Gréti: újat nem tudok mondani, érti a dolgát... Árat olvastam hogy sokan sokallják. Azért az élményért amit nyújt szerintem ez az ár nem sok.
Natalie: elsőre kicsit féltem elmenni de nem volt gond, csinos (igaz szülés nyomai megvannak) és odateszi magát mindenben
Melina: értékelések alapján meg a képek miatt kicsit másra számítottam, külsőre visszafogottabb volt. De amúgy akció ügyes
Alízka: jelenleg már ritkán hirdet, de mivel épp pár napja láttam újra, gondoltam megemlítem. Nagy csalódás volt, teste rendben van igaz hasa sokkal nagyobb, akció kuka. Bekapja a hegyét fél perc és húzza a gumit és már arra vár hogy mikor végzel. Nem ajánlott. Lehúzás
Hanna: fiatal csinos és teszi a dolgát. Árban rendben van. Kicsit nehéz elérni és nagyon szétszórt
Amira: régen sokat voltam nála, átlagos arc hatalmas mellekkel. És vele lehetett kísérletezgetni mert mindent vállalt. Higiéniai azért kérdéses. Esetleg valaki tudna infót adni hogy ő most milyen? Legutóbbi értékelések sok jót nem írtak róla... És már nem tudom hogy el merjek-e újra menni hozzá hosszú kihagyás után
Nagyjából ennyi
Sziasztok.
Hölgyek akik érdekelne némi info.
Noémi18
Emma20
Virag25
Alexa szopocsoda
Pindurka
Melissza20
Erika36
Kérlek ne tartsatok magatokban az infót.
Jöhet privatban is.
Előre is köszönöm.
Szega!
Grétinél az ár szerintem korrekt,csak sajnos mostanában eljutni nem lehet hozzá.
Jómagam sem ápolatlan,sem bunkó stílusú nem vagyok,sms-ben írtam rá,válaszolt is,csak időpontot nem adott.
Az okát a mai napig nem tudom,sajnos.
Grétinél én is voltam párszor, volt hogy telón is beszéltünk több, mint 3/4 órát. Csak aztán valahogy visszavett a lendületből sajna. :( Ahogy kezdtem jobban megismerni, nekem az jött át, hogy szerintem átvághatták már páran, mert nagyon bizalmatlan volt. Nem tudom, mi történhetett vele, nemrég próbáltam hívni szegényt, de ki volt kapcsolva a telója. :( Remélem azért nincsen baja. Kár lenne egy olyan gyöngyszemért, mint amilyen Ő. :(
Szia! Jómagam sokat beszéltem vele itt privátban,én sem értem miért lett ennyire zárkózott,gyanakvó. Masszázsra szerettem volna menni hozzá,mivel a derekam beállt.Bízom benne hogy valami magyarázattal fog szolgálni hiszen emberek vagyunk,neki is lehet gondja.