Meg jelent Denisa hercegnő ,sok hónapos kihagyás után.És érdekes még fiatalabb lett, vajon hogy csinálják a lányok hétről hétre más évvel jelennek meg ,.
Meg jelent Denisa hercegnő ,sok hónapos kihagyás után.És érdekes még fiatalabb lett, vajon hogy csinálják a lányok hétről hétre más évvel jelennek meg ,.
Sziasztok! Az apróban hírdető Klaudiát sikerült valakinek elérni esetleg ?
Szia. Igen. Még régebben többször is. Minden rendbe ment vele , csinos , értelmes, nem okozott csalódást
Szia már voltam nara többször is kb 36 éves szeplős arc de a teste az jó meg lehet dugni rendesen franciája is erős közepes vagy annál jobb nem finnyás
Sziasztok. Apróból Lili offos…., minden téren
Nézegetve mindkét oldalt kisstúlzással nyugdíjas klub érzésem van ahogy nincsenek fiatal lányok nyíregyen vajon miért nem vágynak ide a szegény keletre?
Ma ismét sikerült meglátogatni Grétit! 😋
Hihetetlen mennyire lehetetlen betelni ezzel a lánnyal! 🙂 Szó szerint repül vele az idő, egy órát voltam amit jócskán túl is toltunk, de már csak azt vettem észre, hogy kifelé megyek az ajtón! 😆 A puszta lénye megbabonáz, egyszerűen öröm vele együtt lenni! Annyira kedves, empatikus és odaadó, na meg locsi-fecsi! 😁 Imádom! 😘
Na persze a szexuális része sem másodlagos! 😋 Ma sikerült új dolgokat/pózokat kipróbálni! 😋 és még mennyi mindent szeretnék! 🥰
100 fölötti lány látogatásnál járok már 😆😅 de ilyet még nem tapasztaltam! Olyan mint a legdurvább dr@g, aminek ha elmúlik a hatása állandóan azon kattogsz mikor kaphatnál újra belőle! 😬🤭 Remélem még sokszor lesz szerencsém élvezni a társaságát! 😋😍
Kéretik nem bántani, mert azt a környék legjobb szolgáltatójával tennétek, és az nem lenne túl fair dolog!
Pacsi! 🤚👊😛
😊Kedves Vandor01
Nem tudom ezt kedves bóknak tekintsem vagy ne... Minden esetre köszönöm szépen a fel konferálást a vissza térésemről.😊
Nagyon szívesen, gyönyörű Denisa
😘😊
🥰🥰🥰
Borzastóan reklámnak hangzik rá adásul van némi tulzás is benne
Ramóna 34 ma voltam hozzá először de nem utoljára :) egy új kedvenc aki felkerült a listámra
Minden értékelés reklám, és hidd el picit sem túloztam! 😁😋
Ha nem tuloztál akkor ezek szerint Grétinek ennyire sok a szabad ideje hogy maradhatsz tovább mint amit ki fizetél hát ezt én erösen kétlem de nekem mindegy nem én alám adod a lovat 😅😅😅😅
Aznapi utolsóként én is voltam tovább
Nem ismerem személyesen, de a hozzászólásai alapján egy intelligens lány...és ha az, akkor pl. ha egy félórás randit bevállal 10:00-tól, a következőt 11-re szervezi, így marad ideje rendesen tisztálkodni, meg siettetni sem kell a vendéget, és nem egymás kezébe adják a kilincset, mint sok helyen.
Gréti tényleg intelligens csajszi! Igazi kis tündérrózsavirágszál! :P :D
Kétségtelen és vitathatatlan!
Nagyon értelmes hölgy.
Mindenkinek csak a magához való esze van meg.