Köszi!
Köszi!
Voltam nála már 2x. Minden rendben volt.
Dóráról tud valaki valamit? Nagyon eltűnt. Abbahagyta? A szülinapján hívtam (február végén, akkor egy sérülés miatt nem tudtam meglátogatni) és azt mondta, hogy ha már felépülök a sérülésből, akkor is hívhatom, ha épp nincs fenn a hirdetése és fogad majd. Már most legalább 2 - 2,5 hónapja nincs fenn a hirdetése. Hívtam többször is, mikor Nyíregyen jártam, de volt amikor ki volt kapcsolva a telefonja, mostanában be van kapcsolva, de sosem veszi fel. Küldtem neki sms - t is, de arra se reagált semmit.
Helo
Én is ezen gondolkoztam, gondolom tartott egy kis szünetet! Múlt hét csütörtök pénteken már fent volt a hirdetése!
Akkor pont nem értem rá de már én is nagyon mennék hozzá! Remélem jövő héten már lesz!
Érdekes, az adatlapján skorpió van... Nekem azt is mondta, hogy novemberben született. :D
A hirdetését már régóta nem láttam/nem látom, igaz nem is nézem minden nap az oldalt. Nem tudom, hogy az adatlapján milyen csillagjegy van feltüntetve, de mikor nála voltam, ( még decemberben) nekem azt mondta, hogy halak a horoszkópja és február végén van a szülinapja. Rákérdeztem, hogy hányadikán, megmondta és én mondtam, hogy nekem is épp azon a napon van. :)
Tök mindegy. A halak még rosszabb...:)
Ezt mire alapozod? Nem értem de valahogy engem sose küldött el egy lány sem!
Jól teszi hogy megválogatja kit fogad!!
A hirdető lányok fele Zoé Fanni Beka kérdem én ennyire nem megy.Namondom felnézek mi a felhozatal mennyi sok lány van és csak akkor látom ugyan azok többször vannak ezzel nem lessz jobb.
Ezt mért nem kérdezed meg a lányoktól?
Másoknak sem megy szerintem annyira hogy napi 8-10vendégük legyen
Általában a normális szolgáltatóknak egy hirdetése van:)
Az sem biztos hogy jó szolgáltató amelyiknek egy hirdetése van
Az a biztos ha elmegy az ember és saját véleménye van:) mindenkinek más a jó amúgy is:)
Akinél nincs fénykép garancia az felejtős, ott lehet valami nem stimmel
A fénykép garancia max annyit jelent szerintem, hogy meg kell mutatni a személyit, valóban ő van e a képeken... De az, hogy közben pocakot növesztett vagy megette saját magát, esetleg 10 évesek a képek senkit nem érdekel... Fényképgari, jah...
DEBRECEN
Sziasztok!
Nelly 32-nél járt valaki mostanság? Aki igen legyen már szíves privátban rám írni :)
Szia,
ha képekről bejön akkor nyugodtan meglátogathatod, nem fogsz benne csalódni.
Normális csaj!
Ti kértek lányoktól csókolózást???
Főleg olyanoktol aki válal nfvsz-t!!!???
Undorító