Sziasztok! Örökösföld, esetleg pláza környékén tudnátok ajánlani szolgáltatót? Akár privátban is... Köszönöm előre is!
Sziasztok! Örökösföld, esetleg pláza környékén tudnátok ajánlani szolgáltatót? Akár privátban is... Köszönöm előre is!
Regina 22
Végül is azt nem mondta hogy jó is legyen csak hogy szolgáltató😂😂
Regina 22 nem is örökösföldön található
VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Sikerült már valakinek elérnie, esetleg beszélni vele telefonon? Nekem mindig foglaltat jelez...
Ez engem is érdekelne;) nekem nem foglalt csak simán nem veszi fel:)
Az adatlapja alapján elég sok dolog van amit nem szeret!
Nekem ismerős a test...
Sziasztok! Zafír 26 vagy Niki 24-ről valakinek van valami infój? Jöhet privátban is. Köszönöm!
Nekem is! Más néven volt itt régebben
Sziasztok. Zara 26 vagy másnéven zafira. Frigyesen rendel. Képek erősen retusáltak. Arc hasonlít, de kiszépítve a képeken. Has lóg. Sajnos csalódtam, hisz a képei dögösek. Tanulópénzt megfizettem.....
Jelenleg nem tudom hol hirdet Regina 22, én Kállósemjénben voltam nála, és csak ajánlani tudom.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok a Hölgyeknek, a sorstársaimnak🙂 és a Szerkesztőségnek🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲☺☺
Áldott és Békés Karácsonyt kívánok, minden tisztességes Szolgáltatónak és normális Vendégnek!🎍🌲
Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánok a Hölgyeknek😘 és mindenkinek itt a VL-en 🙂🎄
Hozzon az ég örömből végtelent,
szeretetből önzetlent,
sikereket, amennyit csak lehet,
így kívánok békés karácsonyi ünnepeket!🌲🌲🌲🙂
Nem csak a hasa lóg, hanem a melle is. Mintha legalább 60 éves lenne, nem pedig 26.
Szia Calu!
Boldog, Szerencsés, Gondtalan Életet kívánok Neked!
Én várom, hogy visszatérj! Tőled korrektebb, vendég- barátabb HÖLGYEL nem találkoztam! Tiszta szívű vagy! Én jól emlékszem minden egyes ritka alkalomra!!! A tisztesség és a korrektség Nálad kéz a kézben járt!
Tőled itt mindenki leckét vehetne! Bár az is lehet, hogy tükrözted vendégeid hozzá állást! De, mégis inkább úgy gondolom Te alapból ilyen vagy!
Hiányozni fogsz! Mégis boldog vagyok, hogy már nem láthatlak itt!
Sok szerencsét! Boldog életet! Tudod, aki körül halak fickándoznak!😅
Sziasztok
Közeleg az év vége.
Állítsuk fel az ez évi sorrendet,ha van kedvetek
illetve csak Nyíregyházán hírdető/hirdetni szokó hirdető ehet a sorrendben?