Hol rendrl? Egyedül van a lakásban? á*ai? Privátban is irhatsz köszi
Hol rendrl? Egyedül van a lakásban? á*ai? Privátban is irhatsz köszi
Sziasztok! Nyíregyházán Erotikus Masszázs néven hirdető 39 éves hölgynél járt valaki? Ő van a képeken? Kérlek, privátba írj, előre is köszönöm.
Jaqueline Brown-nál volt már valaki?
Elizabeth 40 valaki info?
Sziasztok. Hanna24 -töl valakinek infó? Nagyon jók a képek
Sziasztok! Nagyon lágy élvezetes franciára kit keressek ajánlottok?
Úgy látom a kérdezőket nagyon leértékelitek, azért még is megteszem. Hédi 53 nevű hölggyel van e valakinek élménye tapasztalata?
Köszi Staffi nagy tag vagy
Régen én is voltam sokat Ramikához még a jókain valóban jól csinálja igy tovább Ramika.
Szerintetek Hanna 24 valós, vagy túl szép hogy igaz legyen...?
Már miért ne lehetne igaz? Full retus amúgy, ha van szemed hozzá láthatod.De ha elmész, majd megköszönjük a beszámolót. Sok sikert.
Nelly32 😍😍😍😍😍
Nálam jelenleg a favorit minden téren, remélem eljutok hozzá újra míg itt van.
Írtam is róla pár sort nem is olyan rég...
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
A multhéten voltam nálla. Szép arcú csinos Roma csaj.
A lakás tiszta, kényelmes franciaágyon történik a masszázs
Inteligens, beszédes lány.
1órát töltöttem vele. Kaptam egy nagyon finom Csuszkát és egy Lingam masszázst. Jól éreztem magam elégedetten távoztam. Ha ismét Nyíregyen lessz dolgom biztos felkeresem.
Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan hirdetőt a nyíregyházi hölgyek közül, aki tényleg vállalna fotózást?? Nem erotikus jellegűt, de félaktot igen.
Nelli 27 Kállósemjén. Volt már valaki nála?
Elég sűrűn változtatja a nevét. Ez nem jelent jót. Nemrég még Maya volt, utánna Nicol, most meg Linett. Érdekes!
Üdv mindenkinek. Segítséget szeretnék kérni a 2 lány közül kit ajánlotok. Szamanta 23 illetve Dori 23 KÖszönöm előre is.
Hívtam nem vette fel,ráírtam privátban el se olvasta.
Többet nem keresem.
Tényleg jó keresztény lehet, mert Linettből máris Kiara lett!😀