És nem akar vissza térni? 😊
És nem akar vissza térni? 😊
Mellényulsz, ha őtálasztod!
Vanda05 nél volt már valaki?
👍👍👍👍volt...
Az apróhirdetésből Barbi 28 aki soha nem öregszik évek óta 28 :-) .nem semmi :-)
Sziasztok. Mira 26, esetleg Vanda 05 valakinek infó?? Hétvégén meglátogatnám. Köszönöm
Köszi a sok lájkot és bíztatást privátban az előző pár sor beszámoló után, jöjjön egy újabb az érdeklődőknek: VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu . VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Képek alapján bejött a csajszi, így gondoltam hajrá...
Élőben már azért árnyaltabb kicsit a helyzet. Nekem arcra sem jött át elsőre, hogy ő az, de persze ő az. Csak ugye a filterek korában már ha van, akkor használják is serényen a lányok. Képek jól és jó szögből vannak fotózva, pocak takarva mindenhol ahogy azt kell. Nem szokott ezzel gondom lenni, ha nem ennyire szembetűnő a kis puha hasika, bár zavarni nem zavart igazából semmiben, de, akkor sem egy feszes hasat láttam ringatózni magam előtt (ami ugye nem is ringatózna :) ). Popsi 100as, feszes, kerek, gyönyörű, cikik feszesek, nagyon tetszettek, állnak ahogy a tini cikicenk kell, csókra termettek, tényleg kiemelkedően szépek, formásak ;) Szex, jó, de nem kiemelkedő, teszi amiért érkeztem, nincs nyafi, lehetett emelni a tempót is, beleteszi magát ő is aktívan. Popsi tényleg nagyon szép látványt nyújt kutyusban. Francia nem rossz, de semmi extra kiemelkedő, kellemes. Vendégcentrikusságot nem fedeztem fel, bár lehet ez más vendégnél jobban megvan, menet előtt után telefon, persze pörögnie kell az üzletnek, de ennyire? :) Talán a héten van még itt.
Nagy gond igazából nem volt semmi, de: Részemről kb 1x ajánlott kategória, szóval én már legközelebb nem megyek vissza hozzá.
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Azért ,jelentkeztem a multkor ,amikor kérdés volt ,hogy Vandárol van -e info.... mert voltam.fent hozzá.... valos amit le írtál.... privatba én is irtam egy pár embernek aki kérdezett rola.... szinte hasonlokat irtam.... igaz ,hogy ennyire nem jártam végig az utat mint te....😉😉
Örömmel látom, hogy Pamela 30 feltett néhány régebbi képet (piros latex ruha ) a sok új mellé. Ami önmagában akár még negatívum is lehetne, de így szerencsére beugrott, hogy jártam már nála anno mikor Pamela 27 volt. És akarkihez nem megy vissza az ember egy hét alatt kétszer. Úgyhogy nagyon kíváncsi leszek milyen lesz 3 év után újra látni
Szia ! Koszonom az ertekelest . Nyilvan a kepeken kicsit mindenki másabb, de a valosagtol nem ternek el a kepeim hiszen akkor egy vendegem sem lenne vagy mindenki ilyen velemenyt irna . Nem tagadom 54kg vagyok, de azert ne beszeljunk mar ugy a masikrol mintha egy bálna lenne, főleg hogy egy nőröl beszelsz. Nem vagyok csontkollekció hala istennek, egy no ugy szep ha van mit fogni ! :) Vendegszereto vagyok, szeretek beszelgetni kerdezoskodni , termeszetesen ha a partner is szeret tarsalogni, ha pedig siettem ne haragudj, ez altalaban akkor fordul elo ha valaki kesik, vagy ha hamarabb veget er a dolog ... de majd maskor ods figyelek !!, a vendegeim szeretnek es vissza jarnak hozzam, nyilvan nem tudok mindenkinek megfelelni! Van aki szeret, van aki nem, van aki imadja az arcom van aki nem, van aki aztmondja tokeletes vagyok, es van akinek sehogy sem lennek jo barmit csinalnek magammal . De azert koszonom az ertelelesed.
Varok mindenkit szeretettel nem fogok csalódast okozni :)
Volna egy kérdésem az Ági Nyíregyházi és az újfehértói ugyan az a leányzó Más képek és más telószám de a szöveg é a méretek hasonló.
Sziasztok!
A Nelly 31-ről tudtok valamit? Próbáltam itt keresni információt, de semmi sajnos...
Ne pazarold az időd ;)
Hello élőben szebb és ajánlott a hölgy
Szamanta23 ról tud valaki valamit? Ki volt nála?
Hú, azért Enikő 32 képe valahogy inkább ijesztő, mint erotikus. 😆 A leírásról már ne is beszéljünk...
A tipikus JumpScare” játékok borítóid idéző valaggal készül a méltán híres Halloween-re 😅
Sziasztok!
Szeretném töletek megkérdezni,hogy /Angel 47/ hirdetőről mi a véleményetek.
Válaszotokat előre is köszi.
Tinához én is szeretnék eljutni egyszer, de még soha nem tudtam elérni telefonon... :(
Belly33: Hol is kezdjem? Nézegettem már régebben is hallottam róla hideget meleget! Tegnap felhívtam csak kíváncsi voltam. Telefonba szimpatikus volt beszélgettünk egy kicsit. Ma meg is látogattam! Nem bántam meg nagyon nem!!! Cuki szőke lány fogadott kis bugyikába kiemelve csodás testét:) képeken is tetszett de élőben jobb:) és ami fontos az arca is szép na és a szemei na azok nagyon cukik:) igényes lány kellemes illattal selymes bőrrel! Együttlétre csak azt tudom elmondani nagyon jól éreztem magam vele, ahogy bújt hozzám, ölelt ahhh nekem nagyon bejött! Punci isteni kellemes hamar nedves lett majd hallható volt hogy tetszett neki ez igen beindít:) francia ahogy csinálja na az nem semmi a látvány és az érzés is nagyon jó:) szexben is jó volt nem nyafog pont ahogy szeretem:) összességében azt tudom mondani bolond voltam hogy eddig nem mentem el hozzá az ilyen lányok miatt érdemes elmenni jó kedvel jöttem el tőle és ez nagyon fontos:)