Való igaz a teló szám egyezik, de viszont a testalkat háát nem igazán hasonlít a régi Zsuzsa 37-re.. Valaki hívja fel és meg tudjuk mi az igazság.
Való igaz a teló szám egyezik, de viszont a testalkat háát nem igazán hasonlít a régi Zsuzsa 37-re.. Valaki hívja fel és meg tudjuk mi az igazság.
Szöveg, telefonszám, név ugyanaz, szerintem igencsak valószínű, hogy ugyanarról a lányról van szó, annak ellenére, hogy a fotók ki lettek cserélve (gondolom a háttér miatt, mivel az előző fotósorozat a nyíregyi lakásában készülhetett). Az egyik legjobb szolgáltató volt városunkban. Hirtelen kedvet kaptam egy pesti kiruccanásra 😉
Na, hogy akkor egy építő jellegű tapasztalat is legyen a topikban (mert már napok óta nem volt):
A korábban sokak által felmagasztalt Any (37) -vel volt egy időpontom leegyeztetve. Már vártam a talákozót, mert tényleg sokan dícsérték itt és a debreceni fórumon. A megbeszélt időpontban és helyen hívtam is a a hölgyet, először nem vette fel. Vártam pár perecet, gontoltam, biztosan még készülődik, de a következő hívások során már a telekom automata monoton és érzelemmentes hangja jelezte, hogy Any nem elérhető, így ebből nemigen lesz randi... Jártunk már így, C'est la vie.
Csak az a furcsa, hogy az adatlapon és a telefonbeszélgetés során is külön kiemelte, hogy ha valaki a időpontot foglal és - jelzés nélkül - nem jelenik meg nála, az tiltólistára kerül. Ez érthető, gondolom a konkurencia szeret alávágni a másik üzletnek, de egy korrekt visszajelzésnek én is örültem volna (pl. figyu, fáradt vagyok, tovább maradt az előző vendég, láttalak az ablakból és nem tetszik a kabátod stb.).
Maybe next time. :-)
Döniz 27 - https://www.videkilany.hu/34856-doniz
. . . pont most nem vagyok Nyíregyházán . . .
Én régóta szemezgettem vele már, de régen elég messze rendelgetett, és sosem ott, ahol én jártam. De valamikor kora tavasszal Székesfehérváron sikerült összefutni vele. Egy olyan helyen volt, hogy legalább 10szer rácsörögtem, mire sikerült megérkeznem a helyszínre, a cím nem feltétlenül GPS kompatibilis volt :) Ráadásul már azt hittem, hogy megérkeztem, odamentem a házszámot tartalmazó épülethez, és teljesen más vette fel. Megint telefon, és kiderült, hogy az az utca olyan, hogy a két oldalnak teljesen más a neve, és majdnem szemben volt ugyanaz a házszám, amit a megadott házszám volt. A kezdeti kaland meg volt . . . :)
Az utóbbi képek jobban visszadják, illetve az adatok is az alakját, ami ugyan az én konfort zónámon kívülre esik, de a féloldalt kopasz képei engem eléggé elcsábítottak.
Élőben is eléggé elcsábított, annak ellenére, hogy már nem olyan haja van. BF, türelmes, kölcsönösben finom. Én igen jól éreztem magamat a társaságában így a messze távlatokból felidézett emlékeim szerint.
Gondoltam megosztom veletek e messzi földi élményemet, ha már Döniz a mi vidékünkre tévedt...
Kedves Starlight.
Nagyon kedbed tőled hogy megemlítettél a privatban. Igen akkoriban (tavaly) még nagyon bátortalan lány voltam de azóta sokat változtam szerintem. Sőt a szolgáltatásom is ahogy te mondanád jobb lett. Igen úgy van olyan dúskeblű lány vagyok de ha megnézed a képeim már most vannak fent olyanok amiből kiderül hogyan is nézek ki most. Ne haragudj de ez hogy ki írod ide hogy te tavaly voltál nálam ez még ok de hogy őszinte legyek nem Sok vendég fog rá választ adni neked hogy hogy érezte magát mert nem szeretnek az oldalon mutatkozni. De ha úgy gondolod hívj fel nyugodtan és esetleg meg is látogathatsz. Mindenesetre örülök hogy még emlékszel rám Remélem egyszer rá szánod magad és még találkozunk. További szép napot:*
Sziasztok!
Egy negatív tapasztalat Ponponella (34)-ről: A képek erősen retusáltak, lógó mellek, bunkó, pesti k..., fellengző stílus, irreálisan magas árak, de extrát lehetett alkudni, ami eleve nem volt szimpatikus... tudjátok, ez a: "na jó, legyen, csak gyere már" dolog... Bementem, korom sötét a lakásban, kihangsúlyozta, hogy luxuslakásban vár... hát nem volt rossz lakás, de azért nem luxus... Belőle nem sok mindent láttam, mikor bementünk a szobába, akkor láttam meg, hogy a 34 év az inkább 44... Ő 41-et mondott azt hiszem... Szóval nem ajánlatos szerintem, bár aki a PF-et szereti, annak talán, de semmiféleképpen nem BF! A szobában sarkon is fordultam...
Teljesen igazad van, nagyon durván a tolja a 'konkurencia', hiszen már évek óta arra edz, hogy jól megmondja itt rólad a tutit: https://www.videkilany.hu/forum/kereses?nicknev=Robilover&hatokor=osszesforum
Szándékosan nem szoktam itt másodkézből származó infokat osztani, de te itt házhoz jöttél a ló*-ért: Biza' két helyről is hallottam ilyesmit, az egyik ráadásul publikus, szóval hadd tartsam már hitelesebbnek egy több éves, aktív mt véleményét, mint a te hisztidet. Az gondolom nem is esik le, hogy ezzel a szösszenettel minimum 3, de inkább 4 jelzőt sikeresen meg is erősítettél azokból, amiket a kolléga leírt.
Remélem, hogy Bella is olvassa a fórumot, és levonja a megfelelő következtetést.
A mai nap meg látogattam Any-37,egy jól ismert kecóba fogadott , szóval a hely nem volt ismeretlen számomra.Röviden és tömören ,mint utolsó vendége a mai nap, gyors francia kezdésnek, mehet miden pózba az aktus no nyafi, nem valami beszédes típus.Szóval attól függetlenül jól éreztem magam ,és elégedetten távoztam,elmondás szerint nem sokára visszatér nyírbe. :)
Udv.
A napokban latogattam meg Döniz 27 hirdetot.
A kepek eleg bizalommal toltottek el hogy felhivjam . A megbeszeles egyszeru volt vele, flottul ment minden . 1 ora mulva mar ott voltam .
A kepekhez kepest felszedett par kilot , de annyira nem veszelyes.
Aranyos , kezdemenyezo , beszedes lany.
*** moderálva ***
A musor egesz jo volt , bar a franciazas reszet elsiette.
Osszessegeben nalam egyszer latogatos .
Riddick
Üdv Urak.
Nyuszika24:
A kapcsolatfelvétel gyorsan ment, elsőre felvette a telefont. Egyeztetés után irány a cím. Egy sok emeletes panel.
A lakás megfelel a célnak, de semmi extra. Átlgos panel.
A hölgy van a képeken. De a valóságban plusz pár év és pár plusz kiló, meg minusz a retusálás.
Amúgy csinos, de nekem már így nem az esetem. Az akció az volt amit megbeszéltünk. Korrekt szolgáltatást kaptam. Egy egyszeri látogatást megér.
Íme egy pár darab beszámoló. Előre is elnézést, de csak a neveket tudom fixre a kort sajnos nem.
Döníz:( szőke felnyírt hajjal hirdet, vécsey)képeken ő van. Plusz 10 kg kb. Beszédes, ápolt. Jó test. Jó műsor. Ajánlott.
Pamela:( szőke hosszú hajjal hirdet. szalag) képeken szintén ő van. Igaz legalább 10 éves képek. Itt is plusz 10 kg kb. Jófej, ápolt. Tudja a dolgát. Nincs nyafi. Ajánlott.
Lia:( fekete hosszú hajjal hirdet, szalag) nagy kedvencem. Képek, kor stimmel. Műsor, hozzáállás maximális. Kedves, ápolt, igényes.
Chanel: (masszázs). Reggeli időpont lefoglalva. Nem veszi fel. Délután hívom. Van időpont megyek is. Kor stimm. Ügyes . Nagyon finom. Másik reggeli időpont lefoglal. Ismét nem veszi fel. Nem a 8 órai kelés híve. Ezen kívül ajánlott.
Lizi45
Lizi egy igazi érett MILF. egy igazi NŐ, a szó szoros értelménben, így, nagy betükkel írva!
Csodálatos mellek, illatos test, kívánatos punci...na és a szemei, ahogyan rád néz....igazi f@szállító szemek....nem hagy sok időt, percek alatt kivégez.
A gyönyörtől két dolgot csinálhatsz Lizi mellett....ejakulálsz...vagy elájulsz...vagy mindkettő, ebben a sorrendben.
Lizi drága, köszönöm, hogy vagy nekünk!!!
Na és a ráadás.
Dominika(25). (Szalag)Képeken ő van. Magas szép lány. Francia nekem nagyon jó volt. Pózok mindegy, de viszont volt egy kis nyafi is, de azért egyszer ajánlott kategória.
Na de itt van a Kleo(28). Kb 2éve voltam nála, képekkel megeggyező lány. Gyönyörű test, de egy kicsit futószalag effektus. Hátha változott picit. Érdemes meglátogatni
Még tél végén jártam először nála, akkor Roxy 25 néven volt, akkor írtam is egy beszámolót: VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Kicsit aktualizálom, ámbár sok minden aktuális.
Én szinte minden alkalommal voltam nála, amikor Nyíregyházán volt, és a saját szemszögemből nézve egyre jobbak az együttlétek, pedig már az első is nagyon jó volt. Minden egyes alkalommal úgy jövök el, hogy azon a héten feltétlenül felkeresem még egyszer. Sajnos sosem jött össze.
Külső: Alakra nem változott azóta, továbbra is a képeknek megfelelő.
Egyeztetés: általában könnyen megy, sajnos 1órás müsort nehezebb egyeztetni, de fél óra is kellemes vele.
Helyszín: eddig mindig más hol volt, amikor voltam nála :) De ezeket sok mindenki ismeri, így nem szükséges bemutatni. Most héten már Dzsozz elárulta, hogy hol van. "(Szalag)" az írásában nem a szalag effektusra tett említést, hanem a helyszínre :). Egy kicsit félreérthető volt így az.
Müsor: mivel már írtam róla, így csak ahhoz fűzök hozzá, vagy kiegészítem...
Szereti a hosszabb előjátékot, csókot - ami továbbra is bármikor kezdeményezhető, és teljes átéléssel műveli. Régebben érzékenyebb volt a mellnél, de ezt most már nem tapasztalom, igaz én eleve jobban szeretem a gyengédebb éríntést, mint, hogy erővel markolásszam - így lehet, hogy már ismer, ezért nincs miért szólnia nekem.
Az első alkalommal tapasztalt kezdeti művi dolgok eltűntek, de lehet, hogy a kezdeti előjátéknél ő is kellően felizgul. Az aktus közben is teljesen átéli, ami nekem további izgalom fokozó, ha a partner is élvezi. Dominikával meg egyébként is meg van a "kémia", egyre könyebben egymásra tudunk hangolódni. Inkább az érzékiséget szereti, a férfi hozzáállásán is sok múlhat:.
Persze mindezek a saját szubjektív értékeim szerint vannak. Mint minden beszámolónál, ahol azt írom, hogy jó volt (nekem :) ), itt is azt tudom írni, hogy minimum egyszer érdemes felkeresni. Biztos nem fog olyan érzéssel távozni senki sem, hogy rossz volt, még az sem, akinél egy alkalmas marad.
üdv és derűs napokat
Roxy 26
Nyíregyházán
Roxy egy igazi szépség csinos vékony lány. Ugyanúgy néz ki élöben akár képeken hiába nincs foto garancia. Pozitivan csalottam!!
Panziojában látogattam meg.
Nagyon beazédes kedves okoslány s nagyon szenvedélyes és bármit kértem úgy csinálta.
Vigyázzatok ra kérlek mert ritka az ilyen korrekt szolgáltató.
Érdemes minnél hamarabb meglátogatni ezt a vörös hajú tüneményt mert nem sokáig lesz itt.
Pedig Nyíregyhaza egyik legjobb szolgáltatója is lehetne ha maradna.
10/10
Kezd a hócipőm tele lenni egy két emberel! Akik állítólag ismernek személyesen,rám hivatkozva de inkább csak a nick nevemre, próbálnak kapcsolatba kerülni xy szolgáltatóval.Jó tanács ezen emberkéknek, mindenki csak a saját nevében érdeklődjön!!Másik ha nem akar fogadni a kiszemelt szolgáltató ,keress mást van az oldalon akik közül lehet választatni.Akinek nem inge az nem veszi magára ,remélem érhető voltam! (Gabo30)
Vivienne 28
lakás zsúfolt, majdnem pacsizok mindekivel, fene bánja, kéró amugy rendezett, fürdő elmegy, átlagos
franciázni elég jól tud, többre nem vállalkoztam.
csak rajongóknak
A most hírdető vörös hajú Roxy 26 -ról van szó?
Szia, nem. Ha az volna, akkor a belinkeles őt hozta volna be. Régen volt Roxy, most Dominika.
A link senkit nem hoz be.