Sziasztok! Nem tudja valaki annak a nőnek a telefonszámát aki itt dolgozik Kisvárdán?
Sziasztok! Nem tudja valaki annak a nőnek a telefonszámát aki itt dolgozik Kisvárdán?
Most mit vársz? Miután éveken keresztül nyújtotta a semmit, hirtelen, megtáltosodott, és Michelle Wild lett belőle? Nekem is pont az esetem. Háromszor próbálkoztam, háromszor nyúltam mellé.
Egyébként most már nonsense itt a moderálás. Egy follow-up - semmi extra, és eltűnik. Másik kolléga meg is jegyezte, hogy mindezek ellenére kipróbálja a hölgyet még egyszer - eltűnik.
Mégis kinek van kedve ezek után bármit is ide írni?
Annak idején még Luca néven futottam bele Nyíregyházán. Életem egyik legnegatívabb tapasztalata volt, pedig pár évtizede látogatok lányokat. Én akkor se mennék hozzá újra ha ő fizetne nekem.
Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a tapasztalatok megosztását itt, és privát üzenetben is Hanna 25-ről! Természetesen lemondtam róla én is az olvasottak alapján. Egyetlen pozitívum sem íródott róla sajnos! Köszönöm még egyszer mindenkinek!
Engem is erdekelne ha vki tud kisvárdán vmi alkalmi csajt
Sziasztok!
Szeretném meglátogatni Kamilla 23 -at, de nem találok infót róla.
Üdv: Emmerich
Szia!
Kisvárdában sajna senki nincs, Gemzsén van egy roma csaj, ő hirdeti magát kisvárdainak.
Mert dolgozik vki Kisvárdán?
... én érdekes, hogy nagyon sok információt találtam róla, ami alapján egyértelmű volt, hogy mit kell tennem :)
üdv és derűs napokat
Dóra 20: Tegnapi nap folyamán kedvem támadt meglátogatni. Képei alapján meggyőzött! Heléna 25-el rendel az Árok str-en.
Mivel mind a kettőjükhöz mentem kezdem Dórival. Képeken ő van. Test 10/9 (nekem bejött) -1 pont a nem mai barnaság miatt.
Kedves, aranyos, jó test mégjobb cici mi kell még? Oda tette magát. Heléna: Test nekem 10/5 vékonyka lány, pici cicik. Ő is nagyon kedves volt.
Együtt egymással nem vállalnak semmit, csak külön külön. Részemről ajánlott kategória mind a kettő lány.Az ízlésetekre bízom.
Dórit személy szerint jobban ajánlom, engem egy picit Zarára emlékeztetett. Ez az én személyes véleményem.
Sziasztok!
Végre egy pozitív tapasztalattal tudok szolgálni! :)
Pati (31)-et látogattam meg múlt héten, és teljesen pozitív élménnyel távoztam. :)
Igazi "barátnő feeling", tehát, aki ezt szereti, annak maximálisan ajánlom! Közveltlen, kedves, és készséges, de ehhez nyilván nekem is így kellett hozzá állnom, meg neked is, ha meglátogatod. :)
Üres lakás fogadott, mert költözés előtt állt, de minden megvolt ami kellett, állítása szerint most 2-3 hétig nem lesz, de aztán újra, csak más helyen Nyíregyházán. Én a ***moderálva*** utcán látogattam meg.
Külsőre, testre nekem teljesen pozitív. Feszes bőr, hoszú haj, szép arc, kellemes hang, csinos, formás, cickók is rendben vannak, aránylag nagyok, de formásak. :) Mindenkinek ajánlani tudom, aki a "bf"-et keresi! :)
Kedves Robilover!
Köszönöm a pozitív beszámolót,és örülök ,hogy jól érezted magad,viszont szeretnélek megkérni hogy az olyan információkat mint pl az utca neve,ne írjátok ki kedves vendégek nyilvánosan a fórumon!
Egy korrekt hirdető soha sem fog titeket visszahívni,vagy az utcán rátok köszönni,de kérlek azt tartsátok ti is tiszteletben,hogy mi sem szeretnénk ha pl a szomszéd vagy rokon azon goldolkozna,miért áll az autónk pl az Xy utcán.
Aki felhív,az meg fogja kapni a megfelelő tájékoztatást!
Lehet,hogy költözök,de nem száz százalék,így ezt az infót én még nem a fórumra szántam,amint aktuális lesz szólok róla természetesen.
Tudom,hogy jószándék vezérelt,de kérlek téged,és minden kedves fórumozót,kezeljük a találkozásokat diszkréten!Szép napot!
Pati 31
Fruzsina 18 - 2 hétig rendelt, de lehet visszajön, ezért leírom a tapasztalataimat. Fél órás performance-ra jelentkeztem be, időpont egyszetetés nehézkes volt, de végül összejött. Az ajtót a képeknek megfelelő lány nyitotta ki, aminek örültem, mert szeretem a fiatal, vékony lányokat. Nekem testre bejött, bár a melle kicsit kicsi, de még belefér. Kommunikáció 0. Fürdőszoba elhanyagolt, és szerintem a türölköző sem volt tiszta. baszoba körülményekhez képest rendben volt. Mint írtam fél órás performance-ra jelentkeztem be 8 rózsa mondta a lány, majd elkezdte sorolni az extrákat amik ***moderálva*** rózsába fájnak. Először csak sorolta, miután nem kértem utána tukmálta na mondom hagyd magad hamarabb szabadulsz legyen. ***moderálva*** rózsáért még rebeszélt egy NF-re. Az ezredest szépen lefertőtlenítette, majd egészen pontosan 13.5 másodpercig foglalkozott vele, közölte, hogy váladákos, húz rá felszerelést. Mondom oké, és sírva integettem a ***moderálva*** szál rózsámnak. Gyorsan ráültettem a szerszámra. 42 másodperc után közölte, hogy elfáradt. Mondom oké akkor én jövök. hagyományos póz, reakció 0. Kb 15 perce lehetek ott amikor eszement telefon csörgés. Siessek már, mert már lent van a következő vendég..mondom remek. A feladatra összpontosítok, már majdnem oké vagyok. Most egy másik telefon csörög kiugrik alólam ez nagyon fontos ezt felveszi..mondom remek. 2 perc után visszatér de siessek, mert jön a következő vendég... Na siettem, lőttem egyett(közben is üvöltött a telefon), amikor megszólal a kapucsengő, jonnek fel a lakásba. ne mozduljak.valaki feljött én meg kussban dekkoltam. Végén leléptem, a ház előtt az mt türelmetlenül vár és alig hogy kiléptem már meg is indul felfelé.
Na így kell kérem ***moderálva***. Én nem megyek vissza hozzá.többet.
Ma végre sikerült eljutnom Alíz (19) hirdetőhöz és vegyes érzelmeim vannak így utólag.
Telefont egyből felvette, beszéd stílusa megnyerő, mindent szépen elmondott és egy óra múlva mentem is hozzá. Helyszínen hívtam és fel is vette de közölte még nem ért haza így várnom kell negyed órát ami épp nem esett zokon de nem túl biztató egy hírdető részéről sem.
Panel előtt találkoztunk külsőre nekem nagyon nem idézte a képeken szereplő lányt, legalábbis szerintem +10 kiló lehet rajta de nem állt neki rosszul, felkísért a legfelső emeletre ami magában kitett egy edzést.
Lakásba érve elég fura látvány volt, alig pár bútor, koszos padló stb. olyan dolgok amiket nem szívesen látunk. A fürdőbe egyedül mentem bár nem kértem hogy tartson velem de nem bántam volna, elvégre ő is akkor ért haza egy meleg napon. Ez kissé túlzás lesz de mikor beléptem a fürdőbe a fűrész című film első része jutott eszembe. Tusfürdő mind kifogyott, így próbáltam legalább folyékony szappant szerezni a csap mellől de az is jócskán fel volt vizezve, a kád annyira nyálkásan csúszott hogy alig vártam kimásszak, hajszálak mindenhol, meleg vizet sehogy se tudtam varázsolni bármerre tekertem a csapot, egyszóval a lakás nagyon nem szemet gyönyörködtető.
Egy órára mentem hozzá és első körben egy natúr franciát kértem végén arcra amit legalább 20 percen át művelt rendkívüli profizmussal, nem is csoda a végén teljesen beterítettem a haját is de ennyi kijárt neki, majd a késést figyelembe véve itt kértem hogy fejezzük is be és így csak egy félóra árát kérte el természetesen ami véleményem nem volt sok.
Összességében: Lakás max 20 perc séta a központtól, rendkívül lepukkant, az időpont egyeztetés nem volt zökkenőmentes de ezeket a hiányosságokat tekintve rendkívül odaadó módon műveli amit kell és véleményem szerint még meglátogatom és ajánlott hirdető.
Sziasztok! Közelmúltban meglátogattam Kitty 38at, aki inkább 48nak tűnt. Lakásba belépve full sötétség, aminek az okát csak a szobába beérve értettem meg, amikor láttam hogy kihez jöttem. Nem túl szép, de ha már itt vagyok gondoltam akkor maradok. Nem volt túl jó ötlet. Kittynél a nagy cickó mellett nagy a duma és a gyomor is, viszont feneke 0. Nagyon előnyösek a képek amivel hírdet. A valóság kicsit más. Pozitívum, hogy teszi a dolgát, de inkább csak a francia ami nem esik nehezére.
Ilyen is volt, de többet nem megyek az tuti.
Ivett 29: Nyíregyházán ritkán van, főleg más városban hírdet. Korábban már irtak róla jó véleményt. Én se tudok rá rosszat mondani, max annyit hogy picit érződik hogy a hölgy dohányzik, de nem zavaró. Testalkata se nem vékony se nem vastag, nekem nagyon bejött, de cickó az nem nagy. Nagyon csini, fogni való fenék, formás lábak, lapos has, szép punci és arca is rendben van. Finom illatos tiszta a hölgy is, a lakás is. Az ágy nem túl nagy de a hozzáállás maximális. Jó lenne ha többet lenne Nyíregyen, rájárnék mint a jó kútra.
Lara 25 - Időpont egyeztetés, navigáció könnyen ment. A lány nagyjából megfelel a képeken látottaknak. Francia jó, a szexben szeret irányítani, hamar ki tudja végezni az embert. Szerintem köztünk nem volt meg a "kémia", mert nem nagyon engedte, hogy hozzányúljak. Lehet másnak megengedőbb. Valószínűleg én nem megyek hozzá többet, de szerintem az a fajta lány, akit egyszer érdemes felkeresni, mert biztos vagyok benne, hogy akikkel jobban szimpatizál, azoknak többet enged és azoknak akár kiváló választás is lehet.
Lara25
Helytálló, igaz nekem többet is engedet, ámbár KF-ért nem nagyon rajong, de hozzányúlással nem volt probléma, engedte a simogatást a francia közben is. Én nem éreztem siettetést, annak ellenére, hogy én akkor mentem, amikor fáradt volt. Az előadás után sem akart kirakni, hanem eldumálgattunk, igaz én voltam az utolsó vendége aznap, így nem volt ott, hogy utánam jön más időre. De tény, hogy megosztó lehet, és ahogy Vén Szatyor írta egyszer érdemes felkeresni, és kiderül, hogy melyik kategóriába esik az ember fia. Én biztos, hogy vissza fogok menni, amikor felénk lesz megint.
üdv és derűs napokat
Ma meg látogattam Zoé 34-et szó mi szó lehengerlő stílusa van, nekem bejött minden tekintetben és elégedetten távoztam,, Részemről ajánlott! :)
Mia 29 - Időpont egyeztetés könnyen ment. Amikor beértem a lakásba nyújtotta a kezét és bemutatkozott, ekkor már tudtam, hogy nagyon nem lőhetek mellé. Apró gesztus, de nekem fontos, hogy ha egy lányhoz először megyek, akkor mutatkozzon be, fogjunk kezet legyen meg az első testi kontaktus. Nem gyakori ez sajnos manapság. Mia teste szuper. Nem nagyon lehet belekötni. Eleinte kicsit szótlan és visszafogott volt. Fél órás mutatvánnyal próbáltam lenyűgözni első körben. Ezért 8 szál rózsát vittem magammal. A francia csak gumiban, az NF extrának számít. Én először egy lánynál csak az alap programot kérem, vagy csak egy franciára ugrok fel. A franciája nagyon kellemes, átlagon felüli. Tornagyakorlatok közben irányítható, egyetlen negatívum, hogy ő sem szereti ha lent fogdossák, de ez lehet csak első találkozásnál van így. Kb 5-6 perccel hamarabb fejeztem be az előadást ( erre mindig kínosan ügyelek, hogy ne lépjem túl a megbeszélt időt ). Erre teljesen váratlanul felajnálotta, hogy megmasszíroz. Ilyen is ritkán van, éltem is a lehetőséggel. Itt már megeredt a nyelve, nagyon kellemesen elbeszélgettünk. A végén még egy zuhanyzást is felajnálott, de ezzel már nem éltem. Ha megint Nyíregyházán jár, akkor ismét fel fogom keresni.